3.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برش_هندونه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چای_به
سلام به دوستای خوبم من دوباره اومدم با دستور یه چای به خوش طعم خوش مزه به رو که میدونید چه عطری داره اصلا یک ساعت تو یخچال بمونه کل یخچالو بوی عطر و طعمش میگیره حالا ببینید چاییش دیگه چی میشه من خودم ترجیح میدم بجای خوردن چای سیاه که ضررشم کم نیست چای به بخورم که علاوه بر اینکه ضرری نداره ارام بخشه و کلی خاصیته دیگه برا سرماخوردگی هم عالیه توصیه میکنم شما هم که الان فصلشه حتما درست کنید و لذت ببرید مخصوصا تو سرمای زمستون یه فنجون ازین چایی قشنگ حال ادمو خوب میکنه همونطور که دیدید به رو خوب شستم به چهار قسمت تقسیم کردم هسته هاشو دراوردم به ها رو رنده کردم بعدش روی بخاری خشک کردم اگه بخاری باشه در عرض چند ساعت خشک میشه بعدم کمی بو دادم تا به رنگ بیاد خوش رنگ بشه و بعد هم مثل چای معمولی دم میکنیم و میل میکنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی
🥢سیب زمینی ها رو با گوشتکوب پوره کنین
🥢 مقداری نمک فلفل سیاه
🥢 کمی جعفری خرد شده،
🥢دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا،
🥢دو قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سوخاری
🥢 یک تخم مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اش_گوجه
🥢سبزی آش یک کیلو
🥢 برنج یک پیمانه
🥢 نخود پخته شده نصف پیمانه
🥢 لوبیا قرمز پخته شده نصف پیمانه
🥢 پیاز متوسط ۲ عدد
🥢 سیر سرخ شده یک قاشق سوپ خوری
🥢 نعنا داغ ۲ قاشق سوپ خوری
🥢 زرد چوبه یک قاشق چایخوری
🥢 نمک به میزان لازم
🥢 پوره گوجه فرنگی ۳ پیمانه
🥢 رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
🥢 آبغوره یک پیمانه
🥢 عصاره گوشت یک عدد
همه رسپی رو توی فیلم کامل توضیح دادم فقط اینکه من سیر رو تفت دادم و توی همون روغن نعنا داغ درست کردم و با هم توی آش ریختم.و اینکه سعی کنین سبزی تازه بریزین که من نداشتم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورشت_بامیه
مراحل خورش بامیه تو ویدئو مشخصه و نکته خاصی نداره 😊
فقط اینکه این خورش نه قارچ داره نه سیب زمینی و نه لپه!
برای چاشنی هم من فقط آب تمرهندی ریختم ولی شما میتونین آبغوره رو جایگزین کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کتلت_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قورمه_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سمبوسه_مرغ_متفاوت
🥢نان لواش یا ترتیلا
🥢 فیله مرغ پخته و ریش ریش
🥢 شوید تازه خرد شده
🥢 1 حبه سیر
🥢 سس مایونز
🥢 سس کچاپ
🥢 پودر پاپریکا
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 2 عدد تخم مرغ(اختیاری)
🥢 روغن برای سرخ کردن
🔷برای فیکس کردن لبه های نان از مخلوط آب و آرد استفاده کنید(رقیق باشد) یا تخم مرغ بزنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_سوخاری
✍مواد لازم:
🥢 ده عدد فیله ی مرغ
🥢 دو عدد تخم مرغ
🥢 نصف لیوان شیر
🥢 دو لیوان پودر سوخاری ساده یا ارد سفید
🥢 یک بسته کرانچی ساده
🥢 یک بسته کرانچی فلفلی
🥢 ۴ قاشق پودر سوخاری پولکی
🥢 یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
🥢 نمک،فلفل،پودرسیر، ادویه ی مرغ به میزان دلخواه
🥣طرز تهیه:
اول دو طرف مرغ هارو ادویه می زنیم وکنار می ذاریم
در یک کاسه تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل رو خوب باهم مخلوط می کنیم.
در یک ظرف ارد یا پودر سوخاری ساده رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و در ظرف دیگه کرانچی های خرد شده و سوخاری پولکی رو مخلوط می کنیم.
این مرحله کاملا اختیاریه می تونید به جای کرانچی از پودر سوخاری طعم دار یا فقط پولکی استفاده کنید.
مرغ هارو اول به تخم مرغ می زنیم بعد در ارد یا پودر سوخاری می غلتونیم دوباره به تخم مرغ می زنیم و در اخر کاملا به کرانچی اغشته کرده و به ارومی سرخ می کنیم.
می تونید به جای ترکیب تخم مرغ و شیر از اب یخ استفاه کنید و عین همین مراحل رو با اب یخ انجام بدید. .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_فوری_با_نون_لواش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🎀
هر صبح غمهایت را
از پنجره بیخیالی بتکان
و شروع شادی را آویزهی گوشت کن
امید داشته باش؛
تا دنیا جای بهتری برای زندگی باشد
و در و دیوار روزمرگیهایت پر از لبخند تو :)
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️ ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مافین_صبحانه
✍مواد لازم:
🥢 روغن
🥢 8 ورق ژامبون
🥢 ¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا
🥢8 عدد تخممرغ
🥢فلفل سیاه
🥢 8 قاشق چایخوری سس پستو ریحان
🥢8 عدد گوجهفرنگی گیلاسی دو نیم شده
🥣طرز تهیه:
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالبهای مافین را با روغن چرب کنید. ژامبونها را کف قالب بچینید به طوری که لبههای آن بیرون باشد. پنیرها را در میان قالبها تقسیم کنید.
2. تخممرغها را درون یک کاسه بشکنید. سپس درون قالب مافین بریزید تا زرده و سفیده از هم جدا نشوند. روی آنها فلفل بپاشید و در صورت تمایل میتوانید یک قاشق چایخوری سس پستو ریحان روی آنها بگذارید. در آخر نیز یک لایه گوجهفرنگی قرار دهید.
3. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سفیده تخممرغها کاملا سفت شوند. 3 تا 5 دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب خارج کنید تا فرم کاسهای خود را حفظ کنند.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c