4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بقچه_بادمجون
✍مواد لازم :
🥢 ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
🥢 ۴ عدد بادمجان
🥢 ۱ عدد پیاز
🥢 زردچوبه
🥢 خلال دندون
🥢 گوجه گیلاسی و زیتونم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#حلوا_گل_سرخ
🥢آرد: نصف لیوان
🥢 روغن و کره:یک سوم لیوان
🥢 پودر گل سرخ :یک سوم لیوان
🥢 گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان پودر قند: یک سوم لیوان
🥢 گلاب :یک سوم لیوان
🥢 پودر هل : یک قاشق چ
🥢 رنگ قرمز خوراکی: چند قطره
🔷ابتدا آرد رو الک كرده،با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، کره رو اضافه کرده و با چند دقیقه تفت میدیم. پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره تفت داده تا بوی خامی بادام از بين بره.مواد رو از روی حرارت برداشته ،یک ربع بعد گلاب رو اضافه کرده وهم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قندو پودر گل رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف بدست بیايد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیچاق_قیمه
🥢خلال بادام ۱/۳ پیمانه
🥢 کره ۳۰گرم
🥢 پیاز متوسط ۲عدد
🥢 گوشت ۳۰۰گرم
🥢 رب ۱قاشق غذاخوری
🥢 آبغوره ۱قاشق غذاخوری
🥢 نمک به میزان لازم
🥢 زعفران به میزان زیاد
۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ناهار_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کاپ_کیک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برگر_عدس_وسبزیجات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رشته_پلو_با_مرغ
🥢برنج: ۵ پیمانه
🥢 رشته پلویی: ۳ پیمانه
🥢 سیب زمینی: ۲ عدد
🥢 زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
🥢 مرغ : ۱ کیلوگرم
🥢 پیاز: ۲ عدد
🥢 رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
🔷مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#جوجه_کباب_رستورانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بیسکوییت_تردنمکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قارچ_و_مرغ_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماكاروني
✍مواد لازم:
🥢 پياز
🥢 سویا دو مشت اول خیسش کنین
بعد بریزینش تو آبکش تا آبش بره
تو روغن تفتش بدین تا طلایی و خشک بشه
🥢 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🥢 قارچ ۱۰ عدد
🥢 فلفل دلمه ای دو عدد
🥢 جعفری دو دسته
🥢 رب چهار قاشق
🥢 ادویه ها:
نمک ،ادویه مخلوط،زرچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه ،آویشن
🥢 یه بسته ماکارونی ۷۰۰گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c