6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی_سبزیجات
✍مواد لازم :
🥢2 عدد تخم مرغ
🥢1 لیوان آب شیر
🥢1 قاشق چایخوری نمک
🥢1 عدد بیکینگ پودر(2.5 قاشق چای خوری)
🥢3_4 لیوان آرد (با توجه به اندازه تخم مرغ متفاوت است)
🥢2-3 شاخه پیازچه
🥢3-4 شاخه نعناع تازه
🥢1/2 دسته جعفری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#آبگوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوپ_کدو_و_سبزیجات
✍مواد لازم :
🥢۳۰۰ گرم کدو تنبل
🥢۱ عدد هویج بزرگ
🥢۱عدد سیب زمینی
🥢۱عدد پیاز بنفش
🥢۳ حبه سیر
🥢۷۵۰ میلی لیتر آب (می تواند آب مرغ یا آب سبزیجات باشد)
🥢نصف لیوان شیر یا خامه (در ویدیو خامه استفاده شده)
🥢۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🥢نمک
🥢فلفل
🥢۱ قاشق چایخوری زردچوبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
47.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_بستنی
🔷 ابتدا نیاز داریم به یک کیک اسفنجی که من از قالب ۱۸ استفاده کردم و ۳ تخم مرغی هستش و با آموزش کیک اسفنجی که در کانال هست درست کردم
تمام نکات در فیلم گفته شده فقط تنها نکته اینکه حتما 24ساعت بهش استراحت بدین تا خوب انسجام پیدا کنه
🔷نکته بعدی اینکه از بستنی سنتی استفاده کنید طعمش ۵ برابر خوشمزه تر میشه نسبت به بستنی های شرکتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#غذا_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هـر صـبح
به دوست داشتنِ تو
مبتلا هستم
امــروز بیـشتــر😍
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلام_آقا
هر روز را با سلام بر تو آغاز میکنیم!
سلام بر تو... که صاحباختیار مایی!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله
سلام بر شما ای شاهد
و گواه بر بندگان پروردگار
#امام_زمان
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربا_به
🥢به خرد شده یک کیلو
🥢شکر یک کیلو
🥢چوب دارچین دو تیکه
🥢هل چندتا
🥢آبلیمو یک قاشق
🥢دانه به چندتا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_ایتالیایی
🥢شیر: یک ونیم لیوان
🥢شکر: نصف لیوان
🥢پودر ژلاتین: ۲ق.غ
🥢خامه صبحانه: ۱بسته
🥢آب سرد: نصف لیوان
🥢زعفران دم کرده: به مقدار لازم
🥣اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم.
داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه.
داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌
داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.
بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فینگرفود_بقچه_ای
✍مواد لازم:
🥢فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
🥢خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد
🥢جعفری : یک پیمانه
🥢فلفل دلمه : نصف پیمانه
🥢پودر سیر : ۲ ق چ
🥢پودر آویشن : ۱ ق چ
🥢پاپریکا: ۱ ق چ
🥢نمک : مقدار لازم
🥢رب گوجه: یک ق غ
سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید
داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه
یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم
خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم
با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم
به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم
داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#موهیتو
✍مواد لازم :
🥢برگ نعنا چند عدد
🥢لیموترش ۲ عدد
🥢شکر
🥢یخ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c