هـر صـبح
به دوست داشتنِ تو
مبتلا هستم
امــروز بیـشتــر😍
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلام_آقا
هر روز را با سلام بر تو آغاز میکنیم!
سلام بر تو... که صاحباختیار مایی!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله
سلام بر شما ای شاهد
و گواه بر بندگان پروردگار
#امام_زمان
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربا_به
🥢به خرد شده یک کیلو
🥢شکر یک کیلو
🥢چوب دارچین دو تیکه
🥢هل چندتا
🥢آبلیمو یک قاشق
🥢دانه به چندتا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_ایتالیایی
🥢شیر: یک ونیم لیوان
🥢شکر: نصف لیوان
🥢پودر ژلاتین: ۲ق.غ
🥢خامه صبحانه: ۱بسته
🥢آب سرد: نصف لیوان
🥢زعفران دم کرده: به مقدار لازم
🥣اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم.
داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه.
داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌
داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.
بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فینگرفود_بقچه_ای
✍مواد لازم:
🥢فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
🥢خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد
🥢جعفری : یک پیمانه
🥢فلفل دلمه : نصف پیمانه
🥢پودر سیر : ۲ ق چ
🥢پودر آویشن : ۱ ق چ
🥢پاپریکا: ۱ ق چ
🥢نمک : مقدار لازم
🥢رب گوجه: یک ق غ
سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید
داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه
یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم
خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم
با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم
به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم
داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#موهیتو
✍مواد لازم :
🥢برگ نعنا چند عدد
🥢لیموترش ۲ عدد
🥢شکر
🥢یخ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ناز_لقمه
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخکرده
🥢بادمجان
🥢پیاز و جعفری
🥢فلفل دلمه
🥢گوجه
🥢روغن زیتون
🥢سیر
🥢رب گوجه
🥢پاپریکا، پودرسیر و پیاز
🥢ماست پرچرب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی_توپی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_شیر_عسلی
🥢شیر ۴لیوان
🥢شیرعسلی نصف لیوان
🥢خامه صبحانه یه بسته
🥢شکر نصف لیوان
🥢زرده تخم مرغ ۲عدد
🥢نشاسته ذرت ۳ق غ
🥢پودر ژلاتین ۳ق غ
🥢وانیل کمی
🥢زعفران غلیظ ۲ق غ
🥢آب ۱چهارم لیوان
🥣آب وژلاتین رو مخلوط کنین وبزارین روی بخار کتری تا شفاف بشه
شیر،شکر،نشاسته،شیرعسلی،زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده ومیزاریم روی شعله ی گاز وبا همزن دستی مدام هم میزنیم وقتی غلیظ شد ژلاتین شفاف شده رو داخلش میریزیم وتند تند هم میزنیم شعله رو خاموش میکنیم وچند قاشق از مواد رو روی خامه میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد به بقیه ی مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تو مرحله هم میتونین داخل قالب بریزین وبزارین یخچال تا ببنده یا مثل من مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نودل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رول_کدووگوشت_چرخ_کرده
🥢کدو سبز 2 عدد
🥢4 عدد تخم مرغ
🥢فلفل سیاه
🥢نمک
🔷ملات داخلی
🥢1 عدد پیاز
🥢2 حبه سیر
🥢1 عدد فلفل سبز
🥢فلفل دلمه قرمز 1 عدد
🥢 گوشت چرخ کرده
🥢چند شاخه جعفری
🥢فلفل سیاه
🥢فلفل قرمز پودر شده
🥢نعناع
🥢پونه کوهی
🥢نمک
🥢2 فنجان چدار رنده شده(دلبخواهی)
🥢1 فنجان پنیرچدار
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاناکوتا_پسته
✍مواد لازم:
🥢خامه ۲۵٪ چربی: ۳۰۰ گرم
🥢آگارآگار: ۲ و یکچهارم ق چ خ
🥢شیر: ۱۰۰ گرم
🥢شکر کاسترد: ۷۵ گرم
🥢پسته: ۲۰۰ گرم
✍مواد لازم سس رزبری:
🥢رزبری یخ زده: ۸۵ گرم
🥢شکر: ۲۵ گرم
🥢آگارآگار: یک هشتم ق چ خ
🥣طرز تهیه پاناکوتا:
۱.خامه، شیر، شکر و آگارآگار رو در ظرفی مخلوط میکنیم.
۲.در قابلمه در حالی که دارید هم میزنید به مدت ۲-۳ دقیقه و شروع به جوشیدن میکنه تا آگارآگار فعال بشه.
۳.پسته را اضافه کنید و میکس کنید تا زمانی که صاف و یکدست بشه.
۴.مخلوط رو در قالب بریزید و بذارید یک شب در یخچال بمونه.
۵.اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید میتونید اون رو در فریزر بذارید تا زمانی که فریز بشه.
۶.بعدش اون رو از قالب خارج کرده و۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدید.
🔷طرز تهیه سس رزبری:
۱.با هم در قابلمه کوچیک بجوشونید تا زمانی که یکدست بشه و قوام پیدا کنه.
۲.از صافی رد کنید و استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c