8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شنیسل_بافیله_مرغ
فیله های مرغ راکوبیده ابلیمووآب پیازوزعفرون بزنیدوسه ساعت دریخچال بزاریدبعدنمک وفلفل بزنیدوبعدفیله هاراتواردبزنیدبعددرزرده تخم مرغ ودراخرتواردسوخاری ودرروغن داغ سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_رولی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رول_کباب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیترا_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شامی_ترش
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#فیله_مرغ_دودی
🔷تکه های مرغ رو با زردچوبه تفت بدید، داخل تابه ای دیگر پیاز نگینی کاراملی و سس مایونز و زعفرون دم کرده و نصف فنجان آب لیمو تازه بریزید و بعد از تفت دادن تکه های مرغ سس رو روی مرغ بریزید و نمک و فلفل سیاه نیم کوب، بعد از پخت کامل مرغ یه تیکه ذغال رو روشن کنید وقتی قرمز شد یک تکه فویل رو بذارید وسط مرغ ها و ذغال رو بذارید روی فویل و چند قطره روغن روی ذغال بریزید و درب ظرف روی برای 15 دقیقه ببندید تا تکه های مرغ کامل دودی بشن،در طول زمان دودی شدن حرارت زیر تابه ملایم باشه،نوش جان
♦️فویل رو به صورت یه کاسه کوچیک فرم بدید و ذغال سرخ شده رو بذارید وسطش و روغن بریزید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
بالاخره با #تابلو سخنگو ، حرف دلم و بهش زدم 😍🙈🎁
.
توی این کانال دوباره چهره عزیزت و برات روی مقوا خلق میکنم تا براش #بهترین سوپرایز عمرش باشه🤩🪴
https://eitaa.com/joinchat/321913174C0885782846
.
👆👆👆👆👆👆👆👆
.
اینجا میتونی توام نقاشی صورتش و سخنگو کنی😍🥰
.
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ایده_آشپزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸سلام نام خداست
🌿بنام خدا سلام!
🌸سلام و درود برهمه شما
🌿كه وجودتان به لطافت
🌸گلهای بهاری است
🌿سلامی بصفای قلبهايتان
🌸که برای روزی سرشار از اميد
🌿و صبحی شاد و زیبا
🌸و پر از خیر و برکت میتپد
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلام_آقا
هر روز را با سلام بر تو آغاز میکنیم!
سلام بر تو... که صاحباختیار مایی!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله
سلام بر شما ای شاهد
و گواه بر بندگان پروردگار
#امام_زمان
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیر_موز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مربا_زردآلو
زردآلو1 كيلو شكر 1 كيلو جوهر ليمو1 ق م زردالوهارو شسته از وسط نصف ميكنيم هسته زردالو رو در اورده توي قابلمه اول مقداري شكر ريخته بعد زردالوهارو چيده لا ب لا اين كار رو انجام ميدهيم حالا قابلمه را داخل يخچال قرار ميدهيم ي شب استراحت ميدهيم بعد روي حرارت ملايم قرار داده تا شكر اب بشه ب مدت 15 دقيقه ميجوشونيم در اخر جوهر ليمو يا ابليمو تازه را اضافه كرد از رو حرارت برميداريم روشو با پارچه اي تميز پوشونده بمدت سه روز جلوي نور افتاب قرار ميدهيم هر ازگاهي هم ميزنيم بعد از سه روز داخل بطريهاي در دار ريخته توي يخچال قرار میدهیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c