3.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_مخصوص
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ران_مرغ_خامه_ای
🥢8 عددران مرغ
🥢150میلی خامه صبحانه
🥢فلفل سیاه
🥢1ق م نمک
🥢3_2 ق غ روغن زیتون
🥢کمی آویشن
🥢1ویا2حبه سیر
🥢4_3عددبرش لیمو
🔷همه رامخلوط کنید 30دقیقه درفر200درجه
بعد10دقیقه فربالاراروشن کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ته_انداز_بوقلمون
✍مواد لازم:
🥢بال به اندازه ته قابلمه
🥢سرکه نصف استکان
🥢پیاز دوعدد
🥢زعفران
🥢نمک وپودر سیر
🥢برنج و روغن وکره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماست_موسیر_رستورانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کباب_نگینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نخود_پلو_با_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_قارچ_و_گوجه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
❤️✨ســــلام
🤍✨صبح عاشوراتون حسینی
❤️✨حـسـیـنـی شـدن
🤍✨عاشقی میخواهد
❤️✨و عـشـق خــدا
🤍✨مهربانی و انسانیت
❤️✨مــیــطــلــبــد
🤍✨امـــیــــدوارم
❤️✨کلام و هدف حسین
🤍✨راهنمای راهتان باشد
❤️✨جمعه تون بخیر و نیکی
❤️✨عاشورای حسینی تسلیت باد
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مربای_شلیل
🥢شلیل= یک کیلو گرم
🥢شکر = ۸۰۰ گرم
🔷شلیل ها رو خوب بشورید و به اندازه دلخواه برش بزنید پوست شلیل رو نگیرید چون هم در خوشرنگ بودن مربا تاثیر داره هم خوشمزه و ملسش میکنه و هم باعث میشه که مرباتون هنگام پخت وا نره
از شلیل هایی استفاده کنید که رسیده و سفت باشن
شلیل ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید سعی کنید از قابلمه بزرگی استفاده کنید که شلیلهای خرد شده بیشتر از دولایه روی هم قرار نگیره اجازه بدید حداقل چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بمونه اگر شلیلها زیاد سفت باشن مدت زمانی که باید داخل شکر باشه زیاد میشه چون باید شلیها کاملا آبشون رو به شکر پس بدن
بعد بذارید روی حرارتِ زیاد و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوشرنگ بشه.
حین جوشیدن و پخته شدن، شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه در فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال و یا برای مدت طولانی در فریزر نگهداری شود.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c