4.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_سیب_زمینی_و_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ساندویچ_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیچیدن_سمبوسه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چلو_مرغ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماهی_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ساندویچ_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
ســــــلام 🌸🍃
صبـح بـخیر🌸🍃
امروزتان شـاد🌸🍃
و شمع عمرتان فروزان
بـرای امـروزتـان 🌸🍃
برکتی عظیم .......🌸🍃
آرزوهایی دست یافتنی🌸🍃
خوشبختی های مـاندگـار 🌸🍃
شـادیهایی از ته دل آرزومندم🌸🍃
به امـید صـبح و روزی
سـرشـار از آرامـش و مـهـربـانـی 🌸🍃
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نون_پنیری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_قرتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نان_پنجره_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربای_انجیر
🥢یه کیلو و نیم انجیر
🥢یه کیلو و سیصد گرم شکر(مقدار شکر بستگی به شیرینی انجیر داره اگر خیلی شیرین بود از مقدار شکرتون کم کنید)
🥢نصف لیوان آب
🥢نصف لیوان گلاب
🥢نصف ق چ جوهرلیمو
🔷تمام مراحل تو ویدئو مشخصه سوالی بود تو کامنت بپرسید
روی حرارت ملایم باشه تا انجیرها کامل بپزن
حتما کف روی مربا رو بگیرید تا مرباتون شفاف بشه
مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه(در قابلمه رو نبندید)
بعد از پخت اجازه بدید مربا در دمای آشپزخونه خنک بشه و بعد داخل ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c