eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
❗❗❗خیلی‌ها چرمدوزی یاد می‌دن...👜 ولی فقط من میتونم یادت بدم 🧐😎 _ مثل لیزر ببری ✂️ _ مثل چرخ بدوزی🪡 عکس بالا👆اولین شاهکار هنرجوی عزیزمه😌 برای کسب درآمد میلیونی از این هنر باستانی بزن رو لینک 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1432813820Cfef1221723 ⭕برای دریافت دوره‌ی رایگان بعد از زدن دکمه پیوستن عدد ۲ را برای ادمین ارسال کنید👆
ســ🌸ــلام صبح چهارشنبه تون بخیر امیدوارم امروز هرچی از دنیا می‌گیرید فقط مهربونی و صداقت و امید و عشق و محبت و صفا و آرامش باشه ... 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥣طرز تهیه : دو تا سه تا فیله مرغ را باادویه وپیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو اردبعد تخم مرغ ودر اخر ارد سوخاذی بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج بهروغن زیادی نداره امیدوارم درست کنید ولذت ببرید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢پوست هندوانه _ نیم کیلو‌ 🥢شکر _ نیم کیلو 🥢آب لیموترش تازه _ نصف استکان 🥢هل دو عدد 🥢زعفران _ دلخواه 🥢پوست لیموترش 🔷قسمت سبز پوست هندوانه را با چاقو یا پوست کن جدا کنید . قسمت سفید پوست را با کاتر یا چاقو در ابعاد دلخواهتون برش زده . لابلای آن شکر پاشیده و یکشب در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت زیاد قرارداده تا شروع به جوشیدن کرده و شکر کاملا حل شود کف روی مربا را گرفته درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای دو ساعت با حرارت خیلی ملایم مربا بپزد و شیشه ای شود . هل درسته و زعفران ( دلخواه) و آب لیموترش و پوست لیموترش ( بدون قسمت سفید) را به مربا اضافه کرده و اجازه دهید نیم الی یکساعت دیگر مربا بپزد تا قوام بیاید . سپس هل و پوست لیمو را خارج کنید . اگر حرارت کم باشه نیازی به اضافه کردن آب حین پخت نداره ولی اگه قبل پخت کامل و شفاف شدن هندوانه ، مرباتون غلیظ شد میتونید مقداری آب اضافه کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢طالبی یا ملون ۱ عدد 🥢شیر ۱ لیوان 🥢شکر ۱ لیوان 🥢خامه صبحانه ۱۰۰ گرم 🥢ژلاتین ۳ ق غ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c