9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_گوجه_و_پنیر_خامهای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مربای_انجیر
🥢انجیر یک کیلو
🥢شکر 700 گرم
🥢آب شیش لیوان
🥢گلاب یک چهارم لیوان
🥢هل کوبیده مقداری
🥢زعفران مقداری
اول شکر رو به تنهایی داخل قابلمه ریختم حرارت زیرش رو متوسط کردم وقتی از کنارها شروع به ذوب شدن کرد مدام همش زدم تا تمام شکر ذوب بشه و به رنگ کارامل و نارنجی دربیاد. وقتی همش ذوب شد. 6 لیوان آب جوش بهش اضافه کردم. اینجا مواظب باشید ممکنه بپاشه. اولش شکر سفت میشه. ولی کم کم داخل آب حل میشه. بعد دم انجیرها رو گرفتم باچنگال کوچیک یا خلال انجیرها رو سوراخ کردم که شهد داخلش بره بعد داخل مخلوط شکر ریختم. هل و زعفران هم ریختم و وقتی که شروع به جوشیدن کرد. زیرش رو کم کردم تا ریز ریز بجوشه و قوام بیاد. حدودا یک ساعت و نیم. نیم ساعت آخر هم گلاب ریختم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_توت_فرنگی
✍مواد لازم:
🥢 ژله توت فرنگی: 1بسته،
🥢شیر: 1لیوان و نیم،
🥢بستنی توت فرنگی: ۲ لیوان ،
🥢خامه صبحانه: ۱ سوم لیوان،
🥢کیک صبحانه شکلاتی متوسط(یا ساده): ۱ عدد،
🥢توت فرنگی: ۲۵۰ گرم
🥣طرز تهیه:
ابتدا بستنی و خامه رو از یک ساعت قبل بیرون از یخچال میزاریم تا کمی نرم بشن.
پودر ژله رو با شیر سرد مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم و روی حرارت کتری قرار میدیم .وقتی ذرات ژله کاملا حل شد ازروی حرارت برمیداریم کنار میزاریم.
بعد بستنی و شیر و ژله و خامه رو با هم مخلوط میکنیم، و در آخر توت فرنگی هارو اضافه و میکس میکنیم.
کیک صبحانه رو کامل پودر میکنیم،کف ظرفهای تکنفره مون میریزیم، توت فرنگی های برش زده رو دور تادور ظرف ها میچینیم، از موادمون داخل ظرف ها میریزیم سپس دسرها رو نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا ببنده.بعد به دلخواه با خامه و توت فرنگی تزیین میکنیم.
خوبیه این دسر اینه که به دلخواه میتونید توش خیلی تغییرات بدید و متناسب با فصل برای لایه ی وسط دسر از انواع میوه های خورد شده یا انواع مغزها برای مابینش استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ناپلئونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکی_ارده
✍مواد لازم :
🥢ارده ۱/۲ پیمانه
🥢شیره ۱/۴ پیمانه
🥢آرد جو دوسر ۴۳ گرم
🥢بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
🥢شکلات چیپسی ۱/۴ پیمانه
🥢وانیل ۱ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_مجلسی_با_بطری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رول_گوشت_و_بادمجون
بادمجون ورقه ورقه که سرخ شده باشه تقریبا دو تا بادمجون کافیه ی بسته خمیر یوفکا که فقط چند برگش کافیه بقیشو دوباره بزارید داخل فریزر
مواد میانی هم همون سس ماکارونی گوشت چرخ کرده که همراه رب و پیاز داغ و ادویه تفت خورده نکته خمیرتونو بعد اینکه از بسته بندی در اوردید روشو با دستمال یا حوله مرطوب بپوشونید که خشک نشه اگر موقع پهن کردن خشک شده بود کمی اب بزنید مرطوب بشه اول ورقهای بادمجون سرخ شدرو بزارید بعد مایع گوشتیرو به صورت ی نوار طبق کلیپ فقط خیلی پهن و زیاد نباشه مواد میانیتون چون خمیرتون سنگین میشه و ممکنه بهم بریزه بعد به ارومی رول کنید و در نهایت طبق کلیپ برش بزنید من داخل قالبم گذاشتم روشو زرده تخم مرغ و کنجد زدم داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت سی دقیقه فقط حواستون باشه چون یوفکا نازک ی وقت نسوزه مواد میانیتون پختس
ی نکته داخل فر دست ساز رو گازم بهتون قبلا یاد دادم میتونید درست کنید عالی میشه با بورانی بادمجون فوق العادس
شما میتونید با سس قرمز یا سس سیر نوش جان کنید یا مثل من ی بادمجونو کبابی کنید بکوبید با ی حبه سیر و کمی فلفل و نمک داخل ماست قاطی کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی_گوشت
✍مواد لازم :
🥢پیاز ۱عدد
🥢فلفل دلمه نصف ۱ عدد
🥢گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
🥢قارچ ۲۰۰ گرم
🥢رب گوجه ۱ قاشق غ خ
🥢ادویه زردچوبه و آویشن
🥢کمی پنیر پیتزا
🔷مواد لازم برای خمیر :
🥢۲ لیوان آرد
🥢۱ لیوان آب ولرم
🥢۱ ق غ خمیر مایه فوری
🥢۱ ق غ شکر
🥢۳ ق غ روغن مایع
🥢نوک ق چ نمک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بیسکو_ژله_کاسترد
قالب کمربندی سایز دلخواه را انتخاب کنید ا کمی چرب کنید با هر روغنی و یا کیسه فریزر بذارید وف قالب وبعد قالب را قفل کنیدگر خواستید بیسکویتی باشه ساقه طلایی بهتره تاپتی بور نصف بسته را من واسه سومین سایزقالب که 18سانت استفاده کردم یعنی کوچکترین و 50گرم کره بیسکویت را خوب پودر کنید وبا کره ذوب شده مخلو ط و کف قالب پهن و خوب پرس کنید و حدود دو ساعت توی یخچال بذارید در این فاصله سه ق غ سر پر پودر کاسترد و هفت ق غ شکر و دو لیوان شیر و کمی وانیل را از صافی رد کتید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید تا غلیظ بشه و کمی که از حرارتش کم شد روی بیسکویت بریزید و بذارید تا تقریبا ببندد ژله با طعم مورد نظر را طبق دستور درست کنید البته فقط یک لیوان اب و بذارید نیمه بند بشه مثل سفیده تخم مرغ و روی کاسترد بریزید و میوه دلخواه روش بذارید خیلی خوشمزه است امتحان کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لازانیا_گوشت_اسفناج
✍موادلازم:
🥢18 ورقه لازانیا
🔷برای ملات داخلی:
🥢گوشت چرخ کرده 280 گرم
🥢اسفناج 150 گرم
🥢1 عدد پیاز
🥢2 حبه سیر
🥢1 هویج
🥢فلفل کاپیا 1 عدد
🥢400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
🥢200 میلی لیتر آب داغ
🥢1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
🥢1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز
🥢1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
🥢1 قاشق چایخوری ریحان
🥢یک پیمانه شکر
🔷برای سس بشامل:
🥢2 قاشق غذاخوری کره
🥢2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن
🥢3.5 فنجان شیر سرد
🥢فلفل سیاه، نمک، جوز هندی
🔷برای موارد فوق:
🥢پنیر چدار رنده شده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
1.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوفته_قلقلی_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c