🍉"براتون
دنیایــــی به زیبایـــــی
آنچه تو زیبایــش میدانــی
آرزو میکنـــــــم"🌸🍃
🍌دنیایت
به زیبایی
تمام آرزوهایت..
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ایده_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مربا_کدو_حلوایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_تخم_مرغ
🥢۳ تا ۵ تخم مرغ بسته به تعداد افراد
🥢انواع فلفل رنگی پیاز چه/ سبزیجات معطر و ادویه
🥢نمک و فلفل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_مغزدار
🥢شیر: ۳ لیوان
🥢شکر: ۱۰۰ گرم
🥢ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
🥢خامه: ۲۰۰ گرم
🥢آب: نصف فنجان
🥢وانیل: یک قاشق چایخوری
🔷برای این دسر اول باید مغز دسر رو درست کنید.داخل یک قابلمه شیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و بزارید روی جرارت ملایم تا دونه های شکر حل بشه. شیر نباید بجوشه در حد گرم شدن کافیه.
خامه رو با یه مقدار شیر رقیق کنید و هم برمید تا یکدست بشه.وقتی شکر در شیر حل شد، خامه رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط کنید، حالا وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
ژلاتین رو به روش بن ماری با نصف فنجون آب، روی بخار کتری حل کنید. ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط بشن. بعد یک سوم از مواد رو داخل قالب ها بریزید و به مدت ۱ ساعت بزارید داخل یخچال که خودشو بگیره. حالا پودر ژله ها رو با ۱ لیوان آبجوش حل کنید و بزارید خنک بشه.مغز ژله که آماد شد از قالب خارج کنید و ژله رو داخل قالب بریزید و مغز ژله رو داخل قالب بزارید و روی اون ژله بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت ۳ ساعت تا خودشو بگیره.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ایده
🥢سيب زميني خام متوسط دو عدد
🥢تخم مرغ سه عدد
🥢شير ٣/٤ يك ليوان
🥢آرد ٣/٤ يك ليوان تا يك ليوان كامل
🥢جعفري به مقدار لازم
🥢نمك فلفل پول بيبر /پاپريكا
🥢روغن
🔷سيب زميني ها خام باشند و رنده ي ريز بايد بشه مواد باهم تركيب كنيد و داخل تابه پهن كنيد خيلي ضخيم نباشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_پنيری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ساندویچ_پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لوبیا_پلو
✍مواد لازم:
🥢گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم
🥢لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم
🥢رب ۲ ق.غ
🥢پیاز داغ نصف پیمانه
🥢ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده)
🥢برنج آبکش شده ۲ پیمانه
🥢روغن به مقدار لازم
🔷اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید ومیگذارید قشنگ بپزه.
در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه.
از طرفی برنج رو در آب ونمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید.
بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c