8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رشته_پلو
برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه،
رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
.مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوبیده_خونگی
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
🥢مخلوط گوساله و گوسفندی
🥢پیاز سفید ۴۰۰ گرم
🥢زعفران ۱ ق غ
🥢نمک نصف ق غ
🥢فلفل سیاه ۱ ق چ
🥢جوش شیرین ۱/۴ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
زیباترین صبح دنیااا
در چشم آدمهایی طلوع میکند
که دست امید میگیرند
و پا به پای تلاش و مهربانی
هدفهایشان را دنبال میکنند....
" صبح زیباتون بخیر
روزتان پر از خیر و برکت ☕️
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت
🔷املت خوشمزه نه پیاز میخواد نه مخلفات و نه تخم مرغ زیااااد خودش به تنهایی سالاره همه ی صبحانه هاس.. بعضیا فکر میکنن هرچی تخم مرغ بیشتر باشه بهتره اما فقط کافیه اندازه باشه👌🏻 ..
حواست باشه گوجه کاملا تفت بخوره آب اضافیش جمع شه خوب گوجه گیلاسی خیلی خوش طعم تره توی املت..
وقتی آب اضافی جمع شد اگه مثل ما طعم ترش دوس دارین کمی رب اضافه کنین .. تفت که خورد ، بهش دو سه تا دونه تخم مرغ اضافه کنین .. اما هم نزنین . یکم سفیده خودشو بگیره اول سفیده رو هم بزنین ..
در آخر به آرومی زرده ای که هنوز نیمه شل هست رو کمی مخلوط کنین . طوری نباشه که کاملا قاطی شن .. مثل ویدیو آب اضافی نداره خشک هم نیست ..
نمک فلفل سیاه که واجبه و فلفل دلمه هم دل بخواهیه .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شکلات_صبحانه
✍مواد لازم :
🥢خامه ۲۰۰ گرم
🥢پودر خامه ۴ ق غ
🥢نسکافه فوری ۱ ق چ
🥢پودر کاکائو ½ پیمانه
🥢شیر خشک ½ پیمانه
🥢روغن ½ پیمانه
🥢شکر ½ پیمانه
🥢آب ½ پیمانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حلوای_سوهان
🔷شیرهی حلوا شامل:
🥢آب یک پیمانه
🥢شکر یک پیمانه
🥢گلاب نصف پیمانه
🥢زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
🥢آرد سنگک یک پیمانه
🥢شیر یک پیمانه
🥢روغن مایع سه چهارم پیمانه
🔷شکر، گلاب، زعفران دم کرده و آب رو با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر داخل آب حل بشه و یه کوچولووو بجوشه تا شهد یه کم به قوام بیاد..
بعد از اینکه به این مرحله رسید شعله رو خاموش کنید و بذاریدش یه گوشه که کم کم واسه خودش خنک بشه..
آرد، شیر و روغن رو قبل از اینکه روی حرارت بذارید با هم مخلوط کنید، بعد روی شعلهی خیلی ملایم بذارید و مرتب هم بزنید.
اول شیر کم کم به خورد آرد میره، بعد آرد شروع به روغن انداختن میکنه و بعد از روغن انداختن آرد مرحله به مرحله تغییر رنگ میده..
وقتی آرد به رنگ مورد نظرتون رسید توی دو سه مرحله شیره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شیره کامل جذب آرد بشه..
این مرحله زیاد طول نمیکشه، بعد از دو سه دقیقه حلوا خودشو جمع میکنه و آمادهست..
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیر_کاکائو
✍مواد لازم :
🥢شیر ۴ پیمانه
🥢پودر کاکائو ۴ ق غ
🥢نشاسته ذرت ۱ ق غ
🥢شکر ۵ ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تزیین_سالاد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_خرمالو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیاز_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ذرت_خامهای
✍مواد لازم:
🥢2 لیوان ذرت (تازه،کنسرویی)
🥢 2 قاشق غذاخوری کره
🥢200 گرم پنیر خامه ای
🥢1/2 لیوان شیر
🥢1/2 لیوان پنیر جدار خرد شده
🥢3 حبه سیر رنده شده یا 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
🥢نمک و فلفل سیاه یا چیلی به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
کره را درون یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ذوب کنید. ذرت ، سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید. پنیر خامه ای و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. سپس پنیر چدار را بریزید هم بزنید و اجازه دهید تا همه پنیرها ذوب شوند و یک کم سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. با پیازچه و چیلی خرد شده سرو کرده و نوش جان کنید.
✔میتونید قارچ و یا ژامبون خرد شده طبق ذائقه تون به این خوراک خوشمزه اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c