7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#باسلوق_بازاری
🥢پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری
🥢اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه
🥢نشاسته...۱پیمانه
🥢اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه
🥢شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه
🥢اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه
🥢گلاب...۱/۲ پیمانه
🥢گلوکز...۴قاشق غذاخوری
🥢وانیل...نوک چاقو
🥢روغن...۱/۴ پیمانه
🥢پودر نارگیل،گردو
🔷ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لقمه_ماهیتابهای
🔷مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد:
🥢روغن: ۳ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۲ عدد
🥢فلفل دلمه: ۱ عدد
🥢فیله مرغ: ۶ تکه
🥢رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
🥢نمک: ۱ قاشق جایخوری
🥢تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
🥢پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
🥢فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
🥢پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
🥢پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
🥢قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
🥢پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
🔷تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید.
در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره.
قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس.
این خوراک با نون باگت هم عالیه.
امیدوارم که لذت ببرید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزای_ترد_و_خوشمزه
🔷مواد سس :
🥢سس کچاپ ۲ ق غ
🥢سس باربکیو ۱ ق غ
🥢سس خردل ۱/۲ ق غ
🥢ریحان خشک ۱ ق چ
🥢پودر سیر ۱ ق چ
🥢رزماری ۱ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پودینگِ_برنج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_یزدی
🔷مواد لازم :
🥢آرد ۳۰۰ گرم
🥢شکر ۱ لیوان
🥢پودر هل ۱ ق م
🥢تخم مرغ ۳ عدد
🥢بیکینگ پودر ۲ ق م
🥢ماست ۱۷۵ گرم
🥢روغن ۱۷۵ گرم
🥢گلاب ¼ لیوان
🥢زعفران ۱ ق غ
🥢عسل ۱ ق س
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_لیوانی
✍مواد لازم :
🥢روغن مایع
🥢پودر کاکائو
🥢تخم مرغ
🥢وانیل
🥢شکر
🥢آرد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا_اسپاگتی_فوری
🥢قارچ : ۱۰۰ گرم
🥢روغن کنجد : ۱ قاشق غذاخوری
🥢پیاز نگینی خرد شده : ۱ عدد
🥢گوشت چرخکرده : ۱۰۰ گرم
🥢ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه
🥢پاپریکا ، پودر سیر ، آویشن و ...
🥢رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
🥢آب : ۱/۲ لیوان
🥢اسپاگتی : ۲۰۰ گرم
🥢روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
🥢پنیر پیتزا : مقداری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
21.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_ربی
🥢مرغ
🥢زعفران
🥢پیاز
🥢فلفل،زردچوبه،نمک
🥢هویج
🥢فلفل دلمه
🥢رب
🥢آب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله
🥢دوبسته ژله آلوئه ورا
🥢یک بسته ژله انار
🥢خلال پسته
🥢شیر
🥢آبجوش
🔷 اول دوبسته ژله آلوئه ورا با دولیوان ابجوش حل میکنیم ظرف مورد نظر چرب میکنیم کمی الوئه ورا میریزیم میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد انار و خلال پسته میریزیم کمی ژله میریزیم میزاریم باز یخچال نیم بند بشه بعد ژله انار با یک لیوان ابجوش حل کنید وقتی کامل سرد شد نصف لیوان شیربهش اضافه میکنیم روی ژله الوئه ورا ریخته میزاریم نیم بندبشه لایه به لایه تکرار میکنیم تا قالب پر بشه بعد حدود ده ساعت میزاریم یخچال تا کامل بسته بشه بعد دور ژله ازاد میکنیم تو ظرف مورد نظر برمیگردونیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رول_بادمجان
🥢بادمجان بزرگ 4 عدد.
خیلی نازکش نکنید
🥢2 قاشق غذاخوری نمک را به 3 لیتر آب اضافه کنید.
20 دقیقه کنار بگذارید.
🥢1 عدد پیاز.
🥢1 فلفل.
🥢گوجه فرنگی 1 عدد.
🥢1 هویج.
🥢60 میلی لیتر روغن نباتی.
سرخ کنید تا نرم شود.
1-2 دقیقه بپزید.
1 فنجان برنج اضافه کنید.
1 لیوان آب. 200 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نمک.
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه.
1/2 قاشق چایخوری آویشن.
به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
بادمجان های استراحت داده شده را خشک کنید.
50 میلی لیتر روغن نباتی یک قاشق چای خوری آویشن.
دو طرف بادمجان را با آن برس بزنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید تا قهوه ای طلایی شود وقتی آب تبخیر شد از روی اجاق گاز بردارید نصف دسته جعفری یک قاشق چایخوری سبزی خرد شده را روی بادمجان قرار دهید با دقت بپیچید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شام_خوشمزه
✍مواد لازم:
🥢۲عدد سیب زمینی
🥢۱عدد هویج
🥢۵۰۰گرم گوشت چرخکرده
🥢۱ قاشق چایخوری نمک
🥢۱ قاشق چایخوری پاپریکا
🥢۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
🥢۱ قاشق چایخوری زردچوبه
🥢۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری گشنیز خشک شده
🥢کمی گشنیز تازه
🥢سس گوجه
🥢پنیر پیتز رنده شده
🥣طرز تهیه:
همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنید گردی های کوچیک برداشته و داخل روغن سرخ کنید .داخل ظرف پیرکس قرار بدین روش رو سس گوجه بریزید پنیر پیتزا بپاشید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید تا پنیرپیتزاتون ذوب و طلایی بشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
لحظه هامیگذرند
چه خوشحال
وچه ناراحت باشید
اما اگر شادمانی کنید
هم شادی بیشتری را جذب میکنید
و هم اوقات خوبی را می سازید...
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c