23.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیر_نارگیل_و_انرژی_بار
✍مواد لازم:
🥢نارگیل یک عدد
🥢آب خود نارگیل
🥢آب سه پ
🥢عسل سه ق غ
🔹برای انرژی بار:
🥢تفاله نارگیل ها
🥢کره بادام زمینی دو ق غ
🥢شکلات سکه ای بن ماری شده پنجاه گرم
🥢عسل دو ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_گردویی
✍مواد لازم :
🥢شکر ۱ لیوان
🥢تخم مرغ ۴ عدد
🥢وانیل ۱ ق چ
🥢روغن مایع ۱/۲ لیوان
🥢شیر ۱ لیوان
🥢بیکینگ پودر ۱ق غ
🥢آرد ۲ لیوان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_هندوانه
🥢یک بسته ژله ی سبز من طالبی استفاده کردم
🥢یک بسته ژله ی قرمز من توت فرنگی استفاده کردم
🥢نصف بسته ژله آلوئه ورا
🥢کمی شکلات تخته ایی
🥢کمی شکلات اشکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لازانیا_سیب_زمینی
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی
🥢گوشت یا سویا
🥢نمک فلفل زردچوبه آویشن
🥢پنیر پیتزا
🥢پیاز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تست_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_خوشمزه
✍مواد لازم برای ۴ نفر :
🥢سینه مرغ ۶۰۰گرم
🥢سیب زمینی ۲ عدد
🥢گوجه ۱ عدد
🥢پیاز ۲ عدد
🥢خامه ۲ ق.غ
🥢شیر ۱٫۴ پ
🥢تخم مرغ ۱-۲ عدد
🥢نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به میزان لازم
🥢سیر ۲ حبه
🥢پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_خوشمزه_و_راحت
✍مواد لازم :
🥢خرما ۱۵ - ۱۰ عدد
🥢کره بادوم زمینی ۲ ق غ
🥢 شکلات تلخ ۵۰ گرم
🥢موز رسیده ۱ عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کاپ_کیک_شیک
✍مواد لازم :
🥢کره ۵۰ گرم
🥢شکلات تختهای
🥢بیسکوئیت شکلاتی ۲ ب
🥢انار دون شده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_فصل_با_سس_بالزامیک
🥢کاهو
🥢خیار
🥢گوجه گیلاسی
🥢آووکادو
🥢تخمه کدو
🔹سس:
🥢سرکه بازامیک
🥢سرکه قرمز
🥢روغن زیتون
🥢فلفل سیاه
🥢پودر سیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خیارشور_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لوبیا_پلو_با_مرغ
مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید من دم کرده نداشتم مقداری ریشه زعفران اضافه کردم آخر سر لوبیای پخته شده و رب رو اضافه کنید همه رو با هم خوب تفت داده تا به روغن بیفته
برنج رو مثل چلو آبکش کرده و اماااا کمی زنده تر
ته دیگ مورد نظر رو بزارید کمی برنج سفید رو ته دیگ و سپس مواد گوشتی ما بین هم کمی پودر دارچین وپودر گل محمدی رو بپاشید. این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه
بزارید رو گاز با حرارت کم تا بخار ازش بلند بشه سپس روغن روش بریزید دوباره بزارید دم بکشه
شما با چی دوست دارید؟ من با ماست
در لوبیا پلو باید بوی دارچین غالب باشه بر ادویه های دیگه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#جوجه_کباب
🥢فیله مرغ ۱.۵ کیلوگرم
🥢سس خردل ۲ ق غ
🥢سس مایونز ۲ ق غ
🥢ماست ۲ ق غ
🥢آب لیموترش تازه ۳ ق غ
🥢پیاز ۳ عدد
🥢روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به مقدار لازم
🔹فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای حداقل ۵-۴ ساعت داخل یخچال میزاریم.
بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید.
🔹زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره.
روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه.
با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید.
بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید.
در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c