7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#گراتن_سبزیجات
🥢۲عدد سیب زمینی
🥢۲عدد پیازچه
🥢۲عدد گوجه
🥢۲عدد فلفل سبز
🥢۴عدد تخم مرغ
🥢۱ق چ خ نمک
🥢۱۵۰ میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان)
🥢۱۰۰ میلی گرم روغن(نصف لیوان)
🥢۱۰۰ گرم پنیر فتا
🥢۴۰۰گرم آرد (دو لیوان و ۱۰ ق س خ)
🥢۲۰گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ)
🥢پنیر پیتزا (به مقدار لازم)
🔹سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
ظرف رو با کره چرب کنید ...
بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_خاص
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#گراتن_سبزیجات
🥢۲عدد سیب زمینی
🥢۲عدد پیازچه
🥢۲عدد گوجه
🥢۲عدد فلفل سبز
🥢۴عدد تخم مرغ
🥢۱ق چ خ نمک
🥢۱۵۰ میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان)
🥢۱۰۰ میلی گرم روغن(نصف لیوان)
🥢۱۰۰ گرم پنیر فتا
🥢۴۰۰گرم آرد (دو لیوان و ۱۰ ق س خ)
🥢۲۰گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ)
🥢پنیر پیتزا (به مقدار لازم)
🔹سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
ظرف رو با کره چرب کنید ...
بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کمپوت_سیب
🥢سیب ۶ عدد
🥢آب ۲ لیوان
🥢شکر ۱۰ قاشق
🥢زعفران دم کرده ۱ قاشق
🥢گلاب ۱ قاشق
🔹سیب ها رو پوست بگیر و برش بزن. حالا آب جوش و شکر که حل شد سیبا رو بریز داخلش زعفرون و بریز هر از گاهی هم بزن و ده دقیقه بعد آمادست. در آخر هم گلاب و اضافه کن و همونطور داغ بریز داخل شیشه و درشو محکم ببند.
اگه میخوای به مدت طولانی نگه داری شیشه رو برعکسش کن و بزارش داخل آب متوسط رو به گرم تا هوای اضافیش کامل گرفته بشه و داخل یخچال یکسال ماندگاری داره.
🔹فرق نداره سیب سبز باشه یا قرمز
حتما سیب ها رو درشت برش بزن تا بعد پخت ظاهرش حفظ بشه.
گلاب و زعفرون و زیاد نریز تا طعمش قالب نشه.
میتونی به شکل مکعبای درشت یا چهارقاچ هم برش بزنی.
با همین روش میتونین برای همه میوه ها استفاده کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_انار
🥢انار ۱ عدد
🥢آبجوش ۱ لیوان
🥢پودر ژله انار ۱ بسته
🥢خامه صبحانه ۵۰ گرم
🥢پودر ژلاتین ۳ ق
🥢شیر ۱ لیوان
🥢یکم وانیل
🥢شکر ۳ ق
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کباب_کوبیده_تابه_ای
🥢گوشت چرخ شده : پانصد گرم
🥢نمک: دو قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/🥢پودر سیر :نصف قاشق چایخوری
🥢پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری
🥢پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد
🥢جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری
🥢زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب
🔹ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم.
سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مارشمالو_یلدایی
✍مواد لازم :
🥢ژله قرمز ۱ بسته
🥢رنگ خوراکی سبز
🥢ژله آلوئه ورا ۱ بسته
🥢آبجوش ¼ لیوان
🥢نشاسته ذرت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستیل
مواد لازم:
🥢ژله از هر طعمی که دوست دارید
🥢آب جوش برای هر بسته یک لیوان
🥢پودر ژلاتین به ازای هر بسته یک ق غ
🔹بهتره از قالب های سایز کوچیک سلیکونی یا قالب مخصوص پاستیل استفاده کنید که راحت از قالب خارج بشه
🔹سه تا چهار ساعت داخل فریزر بعد دو تا سه ساعت داخل یخچال بذارید
🔹برای خارج کردن اول کناره قالب و آزاد کنید بعد به راحتی جدا میشه
🔹اگه خواستید پاستیل دو رنگ باشه لایه اول وبریزید بذارید نیم ساعت تو یخچال نیم بند که شد لایه دوم و بریزید و بقیه مراحل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🔥روغن زیتون بکـــر و فرا بکــر داغ داغ 😍
انواع عســ🍯ــل و داروهای گیـ☘ـــاهی
💥عرضه کننده بهترین محصولات ارگانیک😍
بهترین نوع #دمنــوش_ها و روش های استفاده از آن
بهمراه کلی آموزش رایگان طبی و اسلامی
من اینجام تا کمکت کنم هرروز سلامتی
و شادابی رو حس کنی 😍👇👇
https://eitaa.com/mahsolay1t8ie13hsioinchat
❌اینجا بهت میگم چی بخوریم تا سالم بمانیم👆❤️
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کتلت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستیل
مواد لازم:
🥢ژله از هر طعمی که دوست دارید
🥢آب جوش برای هر بسته یک لیوان
🥢پودر ژلاتین به ازای هر بسته یک ق غ
🔹بهتره از قالب های سایز کوچیک سلیکونی یا قالب مخصوص پاستیل استفاده کنید که راحت از قالب خارج بشه
🔹سه تا چهار ساعت داخل فریزر بعد دو تا سه ساعت داخل یخچال بذارید
🔹برای خارج کردن اول کناره قالب و آزاد کنید بعد به راحتی جدا میشه
🔹اگه خواستید پاستیل دو رنگ باشه لایه اول وبریزید بذارید نیم ساعت تو یخچال نیم بند که شد لایه دوم و بریزید و بقیه مراحل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c