6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مگنولیا_موزی
🥢شیر:۱ لیتر
🥢آرد:۲ قاشق غذاخوری
🥢نشاسته:۲ قاشق غذاخوری
🥢خامه صبحانه:۱ پاکت
🥢شکر:تقریبا ۱ لیوان
🥢تخم مرغ:۱ عدد
🥢بیسکویت اتی بورچاک یا پتی بور:۲ بسته
🥢موز:۴ عدد
🥢پودر پسته:مقداری برای تزیین
🔹شیر،ارد،نشاسته،تخم مرغ و شکر رو روی حرارت مدام هم می زنیم تا غلیظ بشه. از روی حرارت برمیداریم و خامه رو اضافه میکنیم و هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه.
بیسکویت ها رو اسیاب میکنیم.کف هر ظرف یه قاشق بیسکویت می ریزیم.بعد موز ها رو کناره های ظرف میچینیم و محلبی می ریزیم.یه ردیف دیگه بیسکویت،موز و محلبی میریزیم.روی محلبی پودر بیسکویت و پسته میریزیم و سرو میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کرم_کارامل_و_ژله
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رول_شکلات_سه_سوته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوسیس_بندری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا_کارمندی
✍مواد لازم :
🥢نان باگت ۱ عدد
🥢قارچ ۱۰۰ گرم
🥢فلفل دلمه ۱/۴
🥢کالباس ۱۵۰ گرم
🥢پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
🥢گوجه گیلاسی ۳ عدد
🥢سس کچاپ
🥢آویشن
🥢نمک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حلیم_بوقلمون
✍مواد لازم:
🥢بلغور گندم:۵۰۰ گرم
🥢سینه بوقلمون: ۲۵۰ گرم
🥢شیر: ۲ لیوان
🥢کره
🔹اول از همه سینه بوقلمون رو ۳ دقیقه با دارچین و نمک سرخ کنید، بعد آبجوش بریزید تا حدود ۹۰ دقیقه بپزه.
به صورت همزمان بلغور گندم رو با آب سرد خوب بشورید بعد اون رو با یکم نمک و روغن به مدت ۱۰۰ دقیقه بپزید و بعد خوب اون رو با گوشتکوب برقی صاف کنید (اگه گوشت کوب ندارید اصلن اشکال نداره، ۱ ساعت بیشتر اجازه بدید تا بپزه)
سینه بوقلمون رو ریش کنید و بعد از اینکه بلغور رو پوره کردید، اضافه کنید.
نیم ساعت بعد، ۲ لیوان شیر رو اضافه کنید، ۱۵ دقیقه بعد حدود ۷۰ گرم کره آب شده رو اضافه کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کتلت_گوشت
✍مواد لازم : 🥢تخم مرغ ۱ عدد 🥢سیب زمینی ۲ عدد 🥢گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم 🥢پودر سوخاری ۲ ق غ 🥢نمک، فلفل سیاه 🥢فلفل دلمه سبز 🥢پیاز ۱ عدد 🥢زردچوبه 🥢پاپریکابفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ایده_عصرونه
✍مواد لازم :
🥢چیپس
🥢پنیر
🥢سس
🥢فلفل دلمه
🥢قارچ ۶ عدد
🥢کالباس ۶ ورق
🥢فلفل سیاه
🥢آویشن
🥢پنیر پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کروکت_سیب_زمینی
🥢5 سیب زمینی آب پز
🥢1.5 قاشق چایخوری نمک
🥢نصف لیوان شیر.
🔹برای درون سیب زمینی
🥢200 گرم پنیر چدار (برش های مستطیلی)
🔹برای بیرون
🥢1 لیوان چایخوری خرده نان یا پودر سوخاری
🥢1 فنجان آرد
🥢2 تخم مرغ
🥢نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
🥢نصف قاشق چایخوری کاری
نمک
🥢روغن برای سرخ کردن.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کرانچی_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رشته_پلو_مجلسی
🥢گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
🥢پیاز کوچک ۱ عدد
🥢سیر ۲ حبه
🥢نمک/فلفل سیاه/زیره سیاه/پودرتخم گشنیز
🥢برنج ۲ پیمانه
🥢رشته پلویی (کم و زیادش سلیقه خودتونه
🥢پیاز داغ خلالی
🥢زردچوبه
🥢نمک
🥢ادویه پلویی
🥢پودر دارچین
🔹اول گوشت و پیاز و سیر رنده شده وادویه هارو قاطی کردم و ورز دادم وقلقلی کردم و سرخ کردم،بعدش برنج وبا رشته پلویی یکم زردچوپه و ادویه پلویی ۱۰ دقیقه اب پز کردم وآبکش کردم ،مرحله بعد باید سیب زمینی یا نون بندازید ته قابلمه بعد یک لایه برنج و رشته ویک لایه قلقلی وپیاز داغ خلالی و دارچین و ادیه پلویی ویکم نمک بزنید بذارید تا دم میگیره .من دیگه روغن استفاده نکردم چون برای تزیین هویچ وپیاز تفت دادم روغنشو کشیدم روو برنج خرما وگردو سیب زمینی ام مثل من میتونید استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c