31.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه_جذاب
✍مواد لازم :
🥢آرد ½ پیمانه
🥢شیر ⅔ پیمانه
🥢تخم مرغ ۳ عدد
🥢پودر قند ۱ ق غ
🥢وانیل ۱ ق چ
🥢نمک ½ ق چ
🥢کره ۲ ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شکلات_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_ماکارونی
🥢پاستا فرمی 250 گرم
🥢کالباس یا ژامبون 200 گرم
🥢هویچ پخته شده 1 عدد
🥢خیار شور 4_5 عدد
🥢کنسرو ذرت نصف لیوان
🥢کنسرو نخود فرنگی نصف لیوان
🥢فلفل دلمه نصف یک عددی
🔹مواد لازم برای سس:
🥢سس مایونز 8 قاشق غذا خوری
🥢ماست 4 قاشق غذا خوری
🥢آبلیمو تازه
🥢نمک
🥢فلفل سیاه
🥢سس خردل یک قاشق غذا خوری
🥣طرز تهیه :
ابتدا پاستارو به همراه آب و نمک پخته آبکش کنید و بزارید کاملا خنمک بشه حالا همه مواد رو نگینی خرد کرده و به همراه کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی داخل ظرفی بریزید .
حالا همه ی مواد سس رو باهم مخلوط کرده و روی مواد ریخته کاملا مخلوط کرده و داخل یخچال به مدت چند ساعت استراحت دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_سه_شیر
✍مواد لازم :
🥢کره ۱۱۵ گرم
🥢شکر ١٩٠ گرم
🥢تخم مرغ ۵ عدد
🥢بیکینگ پودر ١ ق چ
🥢وانیل ¼ ق چ
🥢آرد ١٩٠ گرم
🥢نمک ۱ پینچ
🔹مواد گلیز :
🥢خامه صبحانه ۱۲۵ گرم
🥢شیر پرچرب ۲۵۰ گرم
🥢شیر عسلی ٢٠٠ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#عدس_پلو
🔹عدس از قبل خیس خورده ی پخته شده
پیاز خرد شده، گوشت چرخ شده، زرشک، کشمش پلویی، دارچین(ادویه اصلی این پلو)، زعفرون، تهدیگ(ماست و زعفرون و دارچین و گلاب و روغن)، سیر خام و پرک گل سرخ برای لایه های برنج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بستنی_نوستالژی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
38.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیرینی_کشمشی
🥢کره ۸۰ گرم
🥢پودر قند ۱۱۵ گرم
🥢تخم مرغ ۱ عدد
🥢وانیل نصف ق چ
🥢آرد ۱۵۰ گرم
🥢کشمش ۷۰ گرم
🔸فر ۱۷۰ درجه گازی
🔸۱۶۰ درجه برقی
🔸حدودا ۱۰ دقیقه
🔹وقتی کمی زیر شیرینی تغییر رنگ داد یعنی آمادست، اگه بیشتر توی فر بمونه خشک میشه و دیگه نرم نمیشه.
وقتی از فر دراوردید بذارید کمی خنک بشه بعد راحت از کاغذ جدا میشه.
وقتی هم کامل خنک شد سریع بذارید توی ظرف دربسته که نرم و تازه بمونه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماهی_زعفرونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_مخملی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوفته_مرغ_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چوبک_سیب_زمینی
🥢3 عدد سیب زمینی آبپز
🥢1 عدد سفیده تخم مرغ
🍔1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت یا آرد سفید
🥢نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه
🥢روغن برای سرخ کردن
🔹مطابق ویدیو سیب زمینی های آبپز شده را با کوشتکوب له و پوره کنید،بعد نمک، نشاسته یا آرد و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند و یک خمیر سیب زمینی نرم و یکدست داشته باشید(ترجمه آشپزی_خلاق)سپس خمیر را روی سطح کار با وردنه باز کنید و به کمک چاقو به نوار های باریک یک اندازه تقسیم کنید و آخر سر در روغن داغ و شناور سرخ کنید تا سیب زمینی ها ترد و طلایی شوند،سیب زمینی های سرخ شده را روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود،سپس با انواع سس سرو کنید،
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا_قلبی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c