eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🍔 🔹یه ژله موز تو قالب گرد درست میکنی (اگه موزت کم رنگه .. رنگ اضافه کن). وقتی ژله خودش و گرفت..و تو ظرف سرو برگردوندی... با اسکوپ کوچیک روش و چند تا سوراخ کن. این میشه پنیر. موش هم در قالب تخم مرغ ژله بی رنگ و با بستنی مخلوط و آماده کن. میشه بدن موش. با پاستیلهای رنگی گوش و دهن و دم موش و بزار. و با ترافل کاکایویی (تیره ) چشم. به جای ژله ی موز ژله بستنی موز درست کنید تا پر رنگ باشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
21.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 مرغ ۱ عدد متوسط یا ران مرغ کوچک ۶-۷ عدد 🥢 اسفناج ۳۰۰ گرم پاک شده 🥢 پیاز ۲ عدد بزرگ 🥢 سیر ۵ حبه 🥢 رب گوجه ۲ق غ 🥢 رب انار ۱ ق غ 🥢 نمک ۱ ق غ 🥢 فلفل ۱ ق چ 🥣طرز تهیه: در ابتدا داخل قابلمه‌ی مناسب زغال همراه با چوب بلوط یا سیب را ریخته و روی آن آبکش گذاشته و سپس مرغ ها را روی آبکش چیده شده و در قابلمه می بندیم تا مرغ ها دودی شود. دقت داشته باشید که در قابلمه باید کامل بسته باشد. در مرحله‌ی بعد مرغ ها همراه با زردچوبه و فلفل سه چهار دقیقه تفت می خوره‌ و بعد در همان تابه پیاز تفت داده میشود. داخل تابه‌ی دیگه سیر و اسفناج تفت خورده و بعد نصف پیازهای که از قبل تفت داده شده به آن اضافه می‌شود. در قدم بعد رب و رب انار را به ماهیتابه‌ی که پیازها تفت خورده اضافه شده و تفت خورده و به آن اضافه می شود. سپس مرغ‌های از پیش تفت داده شده را داخل ماهیتابه می چینیم و یک ساعت بعد که پخت کامل شد نمک، زعفران و اسفناج را ابه آن اضافه کرده و یک ربع زمان میدهیم تا جا بیفتد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢شیر ۱ پیمانه 🥢 شکر۱۰۰ گرم 🥢 خمیرمایه ۱ قاشق سوپخوری 🥢 کره ۵۰گرم 🥢 نمک ۱/۲قاشق چایخوری 🥢 تخم مرغ۱عدد 🥢 زعفران ۱ تا۲ قاشق سوپخوری 🥢 آرد ۵۰۰ گرم 🥢 پسته میزان لازم 🥢 گل سرخ میزان لازم 🥢 عسل میزان لازم 🥢 زرده تخم مرغ برای رومال 🔹شیرین یک برابر و برای میوه های ترش یک ونیم برابر است.یعنی یک کیلو سیب یا به یا کدو حلوایی یا توت فرنگی و... یک کیلو شکر و یک کیلو آلبالو یک ونیم کیلو شکر میخواهد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢 برنج نیم دانه ایرانی یک پیمانه( نصف لیوان ) 🥢 آب  ۴ لیوان ( برا پخت برنج) 🥢 شیر ۲ کیلو ( ترجیحا شیر محلی ) 🥢 خامه یک پاکت 🥢 کره یک قاشق غذاخوری 🥢 آرد برنج  دو قاشق غذاخوری 🥢 عرق بادرنجبویه ، گلاب 🥢 پودر دارچین و گل محمدی برا تزیین بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 برنج ۲ پیمانه 🥢 سینه مرغ ۱ عدد 🥢 زعفران دم کرده ۲ ق غ 🥢 رشته پلویی خرد شده ۲ پ  🥢 دارچین ، زردچوبه نمک، فلفل سیاه به مقدار کافی 🔹نثار رشته پلو : 🥢 زعفران، دارچین 🥢 خرما، کشمش 🥢 فیله مرغ 🥢 کره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۳۰۰ گرم آب پرتقال 🥢 ۳۰گرم نشاسته ذرت 🥢 شکر ( اختیاری ) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔹من سه عدد سیب زمینی تقریبا درشت رو آبپز و رنده ریز کردم به همراه مقداری خیار شور نگینی و پیازچه ساطوری و نمک و فلفل و مایونز خوب ورز دادم تا کاملا منسجم و یکدست بشه. بعد مواد سالاد رو چند ساعت در یخچال استراحت دادم. یک عدد هویج درشت رو آبپز و رنده کردم(میتونید به صورت خام رنده ریز کنید) جعفری رو ساطوری کردم. کلم پیچ بنفش رو هم رنده ریز کردم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم 🥢 سویا ۲۰۰ گرم 🥢 پیاز یک عدد بزرگ 🥢 سیر سه حبه 🥢 نمک، زردچوبه، آویشن ،فلفل، قرمز، پودر سوخاری، زیره به میزان لازم 🔹پیاز و سیر رنده ریز بشه ، سویا همراه آب جوش نمک و زردچوبه ده دقیقه بجوشد سپس آبکش کرده با آب سرد و آبشو گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده و سیرو پیاز ادویه میکس میکنیم. در پلاستیک فریزر ریخته و با کاتر تقسیم بندی کرده و دوساعت در فریزر بذارید سپس آماده سرخ کرده بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢 پیاز یک عدد برای سرخ کردن و تزیین 🥢 کشمش 🥢 قیصی پلویی 🥢 برگه زردآلو 🥢 زعفران یک تا دو ق غ 🥢 برنج سه ونیم پیمانه ۱۴۰ گرمی 🥢 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم 🥢 پیاز رنده شده برای گوشت 🥢 رشته پلویی 🥢 سیب زمینی و کنجد برای تهدیگ 🔹اول پیاز رو سرخ میکنیم روغن زیاد بریزید که همه جاشو بپوشونه و یکدست خرد کنید کمک میکنه به یکدست سرخ شدن و خوشرنگ شدنش. قیصی برگه زردالو و کشمش رو بعد از یک ساعت خیس کرد با «کمی » ابجوش ،تفت بدید برای تزیین کنار بذارید. قابلمه رو حالا اماده کنید روغن بریزید داغ که شد کنجد و سیب زمینی بریزید کف قابلمه. پخت برنج به روش آبکش: برنجرو سه ساعت با اب نمک خیس کنید بعد داخل ابجوش بریزید یکم که پخت اواخر پختش رشته محلی هارو بریزید داخل آب. کته: برنج رو با اب و روغن و نمک بذارید بپزه آبش که بخار شد ، یکم اب داخل قابلمه مونده بود رشته هارو بریزید و درش رو ببندید بپزه. حالا برنج نیم پز( روش آبکش) رو لایه لایه داخل قابلمه بریزید با پیاز داغ کره یا روغن پیاز داغ بذارید بپزه. با کشمش، پیاز داغ و .... تزیین کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c