16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پلوی_جذاب_چند_رنگ
🔹برنج رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید با زعفران و شوید و آب لبو یا آلبالو ی پخته شده هم میشه ترکیب کنید
طبق ویدیو دو تا فویل زخیم رو دولایه کنید که محکم تر بشه و تکون نخوره یکیش رو از وسط یک سانت مونده به انتها برش بدید ،اون یکی رو داخلش قرار بدید بعد برنج ها رو مرحله به مرحله بریزید و فشرده کنید
در انتها هم فویل رو بیرون بکشید و بزارید ۴۰ دقیقه دم بکشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماهی_رشتی
🥢رب انار
🥢 گردو
🥢 سیر
🥢 پیاز
🥢 سبزی (چوچاق، مرزه، ترخون، برگ سیر، خالواش)
🥢 زعفرون
🥢 نمک
🥢 فلفل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خورشت_مرغ_و_قیسی
🥢مرغ ۱عدد برای هر نفر
🥢 روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
🔹برای ۵ تکه مرغ:
🥢 پیاز: ۲ عدد متوسط
🥢 قسیی: ۱ کاسه
🥢 گوجه خشک: ۱ کاسه
🥢 پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
🥢 فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
🥢 زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
🥢 نمک: یک قاشق چایخوری
🥢 زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
🔹هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_تی_تاپی
✍مواد لازم :
🥢 یه پاکت شیر
🥢 ۴ ق غ پودر کاکائو
🥢 ۴ ف غ کاسترد
🥢 شکر به میزان لازم (من ۶ق غ ریختم )
🥢 ۱۰گرم کره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سس_مایونز_خانگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بورک_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاناکوتا_قلب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فلافل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#عدسی_رستورانی
🥢عدس ۱ پیمانه
🥢 پیاز ۱ عدد بزرگ
🥢 سیر ۱ حبه
🥢 کره ۱ ق غ
🥢 روغن مایع
🥢 ادویه ها(مرحله ی اول :زردچوبه ،پودر کاری،فلفل سیاه،مرحله ی دوم:زنجبیل،گلپر،پولبیبر،نمک،عصاره ی گوشت یا آب قلم،پودر جو پرک )
🥢 سیب زمینی ۱ عدد متوسط
🔹عدس رو یکی دو ساعت بخیسونید
پیاز و سیر که توی کره و روغن تفت دادید بهش ادویه هارو اضافه کنید
عدس رو اضافه و کمی تفت بدید
سیب زمینی وآب اضافه کنید تا بپزه
بعد از پخت سیب زمینی رو خارج کنید و بکوبید
رب رو توی روغن تفت بدید و سیب زمینی رو بهش اضافه کنید
سیب زمینی رو. به عدسی برگردونید
ادویه های مرحله دوم رو اضافه کنید
میتونید از پودر لیمو عمانی هم استفاده کتید
حرارت رو کاملا ملایم کنید بعد از نیم ساعت عدسی امادست
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_مجلسی_۲_رنگ
✍مواد لازم:
🥢 سبزی کوکو پاک شده نیم کیلو
🥢 سیر تازه ۳ ساقه
🥢 سیب زمینی۳ عدد متوسط
🥢 تخم ۶ عدد
🥢 زرشک۱/۳ پیمانه
🥢 گردو نصف پیمانه
🥢 آرد ۲ ق غ
🥢 زردچوبه ۲ ق چ
🥢 فلفل سیاه ۲ ق چ
🥢 فلفل قرمز عنابی ۲ عدد
🥢 نمک ۲ ق چ
🥢 روغن ۲ق غ سرپر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_فرنگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ویفر_پرتقالی
🥢آرد 1 و نیم پیمانه،
🥢 پودر قند1 ونیم پیمانه،
🥢 روغن نصف پیمانه،
🥢 وانیل نوک ق چ،
🥢 اسانس پرتقال ۴قطره،
🥢 ورق میکادو ۶ الی ۷
🔹آرد را ۱۵ دقیقه تفت بدید و الک کنید. پودر قند هم الک کنید بعد روغن را اضافه و ۱۰ دقیقه تفت بدید در آخر وانیل و اسانس را اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. بیش از اندازه نزارید مواد خنک بشه خیلی داغ هم استفاده نکنید که ویفرتون نرم بشه. طوری باشه که راحت بتونید مواد رو روی نون پخش کنید، ۲الی ۳ ساعت داخل یخچال بزارید و بعد برش بدهید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c