eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢سینه مرغ ۹۰۰ گرم (۴ عدد بدون استخوان) 🥢 پودر نان باگت ۱ لیوان 🥢 مایونز نصف لیوان 🥢 ۱ ق چ نمک، پودرسیر، پاپریکا. نصف ق چ فلفل سیاه 🥢 سیخ چوبی ۱۴-۱۵ عدد 🥢 روغن سرخ کردنی 🔹 سینه مرغ هارو بشور و از عرض برش بده بعد هر تکه به ۲-۳ قسمت خرد کن مرغ هارو بریز تو ظرف نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا و مایونز بریز و قاطی کن و چند ساعت بذار یخچال(۲ تا ۲۴ ساعت) مرغ هارو بزن به سیخ چوبی (۴ عدد هر سیخ) پودر نون هارو بریز تو ظرف یکم پاپریکا اضافه کن و قاطی کن و مرغ هارو بزن توش روغن بذار داغ شه (کم نباشه) و مرغ هارو بذار توش و بذار حدود ۳-۴ دقیقه هر طرفش بپزه تا طلایی شه (شعله ملایم) با برنج دمی، گوجه سرخ شده میل کن بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔹ابتدای کار, ژامبون هارو اسلایس کنید بعد برید سراغ قارچ و خوردش کنید فلفل دلمه‌ای هارو ریز ریز کنید پنیر پیتزا رنده شده ترجیحا برند مطهر برای کشدار شدنش استفاده کنید سس کچاپ و خردل رو اضافه کنید آویشن برای خوشمزه تر شدنش ترکیب خوشمزه رو لایه نون بریزید و بذارید تو ساندویچ ساز بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
41.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پیاز ۱ کیلو 🥢 سیر ۹ - ۸ حبه 🥢 ماهیچه ۳ عدد 🥢 چوب دارچین ۱ تکه 🥢 زردچوبه، فلفل سیاه 🥢 کمی پودر زعفران 🔹برای آخر پخت : 🥢 محلول زعفران ۱ ق غ 🥢 سماق ۱ ق غ 🥢 گلاب ۱ ق چ 🥢 کره ۱۰ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢گوشت چرخکرده 🥢 گوجه رنده یا پوره شده 🥢 پیاز نگینی 🥢 ادویه ها(زردچوبه فلفل سیاه پودر دارچین نمک) 🥢 رب گوجه 🥢 سیب زمینی 🔹پیاز نگینی شده رو توی تابه تفت دادم سبک که شد بهش زردچوبه زدم بعد هم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کردم.. رنگ گوشت که برگشت بهش فلفل سیاه و پودر دارچین و نمک رو اضافه کردم تفت دادم بعد رب گوجه زدم رنگ رب که باز شد پوره گوجه و یک لیوان آبجوش اضافه کردم و نیم ساعت با شعله ملایم زمان دادم بپزه.. توو این فاصله سیب زمینی نگینی رو سرخ کردم و بهش اضافه کردم... در آخر پخت بهش آب نارنج اضافه کردم که اختیاریه.... بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 روغن مایع 🥢 شکر ۱ لیوان 🥢 وانیل نوک ق چ 🥢 آرد سفید ۲ لیوان 🥢 بیکینگ پودر ۱ ق م 🥢 پودر کاکائو‌ ۱ ق غ 🥢 تخم مرغ ۳ عدد 🥢 شکلات چیپسی 🥢 زعفران ۱ ق م 🥢 کنجد و گردو 🥢 شیر ۱ لیوان 🥢 توت فرنگی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔‌ 🔹۲ تا سیب رو پوست بگیرین و خورد کنید تو تابه بریزید ۲ قاشق آب لیموترش تازه ۲قاشق شکر ۲۰ گرم کره ۱قاشق چایخوری پودر دارچین اضافه کنید و روی حرارت بزارید تا سیب ها نرم شه در آخر ۱ قاشق غذاخوری مارمالاد زردآلو اضافه و یکدست کنید زیر گاز رو خاموش کنید تا خنک خنک بشه ۱ عدد تخم مرغ ۳ قاشق پودر قند نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنید تا یکدست شه 🔹یک سوم لیوان روغن مایع اضافه و مخلوط کنید ۲ لیوان آرد سفید کم کم اضافه و هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه یک چهارم از خمیر رو داخل فریزر بذارید مابقی خمیر رو داخل قالب تارت ۲۰ سانتی با دست باز کنید(میتونید از کاغذ روغنی و ظرف لبه کوتاه نیز استفاده کنید) سیب رو روی خمیر بریزید بعد خمیری که کنار گذاشتید رو رنده کنید بعد بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تا طلایی شه خنک که شد، از تو قالب در بیارید سروش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢فیله مرغ ۱.۵ کیلوگرم 🥢 سس خردل ۲ ق غ 🥢 سس مایونز ۲ ق غ 🥢 ماست ۲ ق غ 🥢 آب لیموترش تازه ۳ ق غ 🥢 پیاز ۳ عدد 🥢 روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به مقدار لازم 🔹فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای حداقل ۵-۴ ساعت داخل یخچال میزاریم. بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید. 🔹زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره. روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه. با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید. بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید. در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 گوجه ۵ عدد 🥢 رب گوجه ۱ ق غ 🥢 سیب زمینی ۱ عدد 🥢 مرغ چند تکه 🥢 فلفل دلمه‌ای 🥢 برنج ۳ پ 🔹ادویه پلو : 🥢 نمک، فلفل 🥢 فلفل قرمز 🥢 زردچوبه 🥢 پاپریکا 🥢 زعفران بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c