9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیرینی_مغزدار
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسنک_باگتی
🔹ابتدای کار, ژامبون هارو اسلایس کنید
بعد برید سراغ قارچ و خوردش کنید
فلفل دلمهای هارو ریز ریز کنید
پنیر پیتزا رنده شده ترجیحا برند مطهر برای کشدار شدنش استفاده کنید
سس کچاپ و خردل رو اضافه کنید
آویشن برای خوشمزه تر شدنش
ترکیب خوشمزه رو لایه نون بریزید و بذارید تو ساندویچ ساز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
41.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماهیچه_حرفهای_با_پیاز_کاراملی
✍مواد لازم :
🥢 پیاز ۱ کیلو
🥢 سیر ۹ - ۸ حبه
🥢 ماهیچه ۳ عدد
🥢 چوب دارچین ۱ تکه
🥢 زردچوبه، فلفل سیاه
🥢 کمی پودر زعفران
🔹برای آخر پخت :
🥢 محلول زعفران ۱ ق غ
🥢 سماق ۱ ق غ
🥢 گلاب ۱ ق چ
🥢 کره ۱۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#واویشکای_گوشت
🥢گوشت چرخکرده
🥢 گوجه رنده یا پوره شده
🥢 پیاز نگینی
🥢 ادویه ها(زردچوبه فلفل سیاه پودر دارچین نمک)
🥢 رب گوجه
🥢 سیب زمینی
🔹پیاز نگینی شده رو توی تابه تفت دادم سبک که شد بهش زردچوبه زدم بعد هم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کردم..
رنگ گوشت که برگشت بهش فلفل سیاه و پودر دارچین و نمک رو اضافه کردم تفت دادم بعد رب گوجه زدم رنگ رب که باز شد پوره گوجه و یک لیوان آبجوش اضافه کردم و نیم ساعت با شعله ملایم زمان دادم بپزه..
توو این فاصله سیب زمینی نگینی رو سرخ کردم و بهش اضافه کردم...
در آخر پخت بهش آب نارنج اضافه کردم که اختیاریه....
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#چهار_مدل_کاپ_کیک_با_یک_مایه_پایه
✍مواد لازم :
🥢 روغن مایع
🥢 شکر ۱ لیوان
🥢 وانیل نوک ق چ
🥢 آرد سفید ۲ لیوان
🥢 بیکینگ پودر ۱ ق م
🥢 پودر کاکائو ۱ ق غ
🥢 تخم مرغ ۳ عدد
🥢 شکلات چیپسی
🥢 زعفران ۱ ق م
🥢 کنجد و گردو
🥢 شیر ۱ لیوان
🥢 توت فرنگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#عصرونه_محشر
🔹۲ تا سیب رو پوست بگیرین و خورد کنید
تو تابه بریزید
۲ قاشق آب لیموترش تازه
۲قاشق شکر
۲۰ گرم کره
۱قاشق چایخوری پودر دارچین
اضافه کنید و روی حرارت بزارید تا سیب ها نرم شه
در آخر ۱ قاشق غذاخوری مارمالاد زردآلو اضافه و یکدست کنید
زیر گاز رو خاموش کنید تا خنک خنک بشه
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
هم بزنید تا یکدست شه
🔹یک سوم لیوان روغن مایع اضافه و مخلوط کنید
۲ لیوان آرد سفید کم کم اضافه و هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه
یک چهارم از خمیر رو داخل فریزر بذارید
مابقی خمیر رو داخل قالب تارت ۲۰ سانتی با دست باز کنید(میتونید از کاغذ روغنی و ظرف لبه کوتاه نیز استفاده کنید)
سیب رو روی خمیر بریزید
بعد خمیری که کنار گذاشتید رو رنده کنید
بعد بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تا طلایی شه
خنک که شد، از تو قالب در بیارید سروش کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#جوجه_کباب
🥢فیله مرغ ۱.۵ کیلوگرم
🥢 سس خردل ۲ ق غ
🥢 سس مایونز ۲ ق غ
🥢 ماست ۲ ق غ
🥢 آب لیموترش تازه ۳ ق غ
🥢 پیاز ۳ عدد
🥢 روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به مقدار لازم
🔹فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای حداقل ۵-۴ ساعت داخل یخچال میزاریم.
بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید.
🔹زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره.
روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه.
با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید.
بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید.
در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دمی_گوجه_با_تهانداز_مرغ
✍مواد لازم :
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 گوجه ۵ عدد
🥢 رب گوجه ۱ ق غ
🥢 سیب زمینی ۱ عدد
🥢 مرغ چند تکه
🥢 فلفل دلمهای
🥢 برنج ۳ پ
🔹ادویه پلو :
🥢 نمک، فلفل
🥢 فلفل قرمز
🥢 زردچوبه
🥢 پاپریکا
🥢 زعفران
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بادمجون_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ماهی_شکم_پر
🥢ماهی سفید یا قزل یک عدد
🥢 رب انار نصف پیمانه
🥢 تمر هندی
🥢 نمک فلفل سیاه زردچوبه کاری پولبیبر هر کدام یک قاشق چایخوری
🥢 گردو ۷ عدد
🥢 سبزی ماهی شامل گشنیز و شنبلیله ۲۵۰ گرم بخارپز شده ۵۰۰ گرم تازه
🥢 سیر ۲ حبه
🥢 پیاز یک عدد درشت
🔹پیاز رو خورد یا رنده کنید سبزی بخار پز شده رو اضافه کنید گردو خورد شده رب انار یک قاشق و تمر هندی و در آخر سیررو اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بعد خاموش کنید
دمای فر ۱۹۰درجه مدت زمان پخت حدودا ۱ ساعت و ۴ دقیقه بستگی به گرمای فر شما داره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ترشی
✍مواد لازم :
🥢یک کیلو بادمجان
🥢 دو تا سه عدد فلفل تند
🥢 دو بوته سیر
🥢 سبزی ترشی مقداری
🥢 هویج متوسط یک عدد
🥢 فلفل دلمه سبز کوچیک یک عدد
🥢 خیار یک عدد
🔹اول بادمجان رو شسته دمش رو میگیریم و یه شیار وسط بادمجونا ایجاد میکنیم خیلی عمیق نباشه وبا سرکه حدود
10دقیقه میجوشونیم
بعد میزاریم تا خنک بشن بعد هویج و فلفل دلمه و خیار رو رنده ریز میکنیم وسبزی خرد شده رو بهش اضافه کرده و سیر خرد شده رو و فلفل خرد شده رو باز تندی ترشی بسته به ذائقه شما داره.
اگر دوست داشتیم کمی ادویه هم اضافه کنید بعد مواد رو داخل بادمجونا پر میکنیم و به آرامی داخل ظرفمون میچینیم وسرکه ای که باهاش بادمجان رو جوشیدیم روی بادمجون های شکم پرمون می ریزیم و مقداری نمک ترشی ما آماده است.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c