eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔‌ 🔹۲ تا سیب رو پوست بگیرین و خورد کنید تو تابه بریزید ۲ قاشق آب لیموترش تازه ۲قاشق شکر ۲۰ گرم کره ۱قاشق چایخوری پودر دارچین اضافه کنید و روی حرارت بزارید تا سیب ها نرم شه در آخر ۱ قاشق غذاخوری مارمالاد زردآلو اضافه و یکدست کنید زیر گاز رو خاموش کنید تا خنک خنک بشه ۱ عدد تخم مرغ ۳ قاشق پودر قند نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنید تا یکدست شه 🔹یک سوم لیوان روغن مایع اضافه و مخلوط کنید ۲ لیوان آرد سفید کم کم اضافه و هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه یک چهارم از خمیر رو داخل فریزر بذارید مابقی خمیر رو داخل قالب تارت ۲۰ سانتی با دست باز کنید(میتونید از کاغذ روغنی و ظرف لبه کوتاه نیز استفاده کنید) سیب رو روی خمیر بریزید بعد خمیری که کنار گذاشتید رو رنده کنید بعد بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تا طلایی شه خنک که شد، از تو قالب در بیارید سروش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢فیله مرغ ۱.۵ کیلوگرم 🥢 سس خردل ۲ ق غ 🥢 سس مایونز ۲ ق غ 🥢 ماست ۲ ق غ 🥢 آب لیموترش تازه ۳ ق غ 🥢 پیاز ۳ عدد 🥢 روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به مقدار لازم 🔹فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای حداقل ۵-۴ ساعت داخل یخچال میزاریم. بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید. 🔹زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره. روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه. با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید. بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید. در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 گوجه ۵ عدد 🥢 رب گوجه ۱ ق غ 🥢 سیب زمینی ۱ عدد 🥢 مرغ چند تکه 🥢 فلفل دلمه‌ای 🥢 برنج ۳ پ 🔹ادویه پلو : 🥢 نمک، فلفل 🥢 فلفل قرمز 🥢 زردچوبه 🥢 پاپریکا 🥢 زعفران بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢ماهی سفید یا قزل یک عدد 🥢 رب انار نصف پیمانه 🥢 تمر هندی 🥢 نمک فلفل سیاه زردچوبه کاری پولبیبر هر کدام یک قاشق چایخوری 🥢 گردو ۷ عدد 🥢 سبزی ماهی شامل گشنیز و شنبلیله ۲۵۰ گرم بخارپز شده ۵۰۰ گرم تازه 🥢 سیر ۲ حبه 🥢 پیاز یک عدد درشت 🔹پیاز رو خورد یا رنده کنید سبزی بخار پز شده رو اضافه کنید گردو خورد شده رب انار یک قاشق و تمر هندی و در آخر سیررو اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بعد خاموش کنید دمای فر ۱۹۰درجه مدت زمان پخت حدودا ۱ ساعت و ۴ دقیقه بستگی به گرمای فر شما داره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢یک کیلو بادمجان 🥢 دو تا سه عدد فلفل تند 🥢 دو بوته سیر 🥢 سبزی ترشی مقداری 🥢 هویج متوسط یک عدد 🥢 فلفل دلمه سبز کوچیک یک عدد 🥢 خیار یک عدد 🔹اول بادمجان رو شسته دمش رو میگیریم و یه شیار وسط بادمجونا ایجاد میکنیم خیلی عمیق نباشه وبا سرکه حدود 10دقیقه میجوشونیم بعد میزاریم تا خنک بشن بعد هویج و فلفل دلمه و خیار رو رنده ریز میکنیم وسبزی خرد شده رو بهش اضافه کرده و سیر خرد شده رو و فلفل خرد شده رو باز تندی ترشی بسته به ذائقه شما داره. اگر دوست داشتیم کمی ادویه هم اضافه کنید بعد مواد رو داخل بادمجونا پر میکنیم و به آرامی داخل ظرفمون میچینیم وسرکه ای که باهاش بادمجان رو جوشیدیم روی بادمجون های شکم پرمون می ریزیم و مقداری نمک ترشی ما آماده است. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 ۲ عدد کاهو کوچیک 🥢 ۲ عدد سیب زمینی آب پز نگینی خورد شده 🥢 ۲ عدد تخم مرغ آب پز کوچیک 🥢 ۱ عدد گوجه متوسط 🥢 ۱ عدد نون تستِ تُست شده 🥢 ۱ قوطی تن ماهی 🥢 زیتون سیاه و فلفل هالوپینوبه میزان دلخواه ( کاملا اختیاری ) 🥢 برای ادویه هم از فلفل سیاه و نمک استفاده کردم. 🥢 در نهایت یک بُرش لیمو و روغن زیتون بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 رشته آش 🥢 عصاره قلم 🥢 نخود ۱ پیمانه 🥢 عدس ½ پیمانه 🥢 لوبیا قرمز ½ پیمانه 🥢 لوبیا چینی ½ پیمانه 🥢 سبزی آش ½ کیلو 🥢 نعناع خشک ۳ ق 🥢 اسفناج ۲۰۰ گرم 🥢 جعفری ۱۰۰ گرم 🥢 گشنیز ۱۰۰ گرم 🥢 تره ۱۰۰ گرم 🥢 پیاز ۴ عدد 🔹ادویجات : 🥢 زردچوبه 🥢 فلفل سیاه 🥢 فلفل قرمز 🥢 سیر ۲ حبه 🥢 کشک بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢 آرد ٢٥٠گرم 🥢 خميرمايه ١ ق غ 🥢 شكر١/٢ق غ 🥢 نمك ١/٤ق چ 🥢 كره ١ ق غ 🥢 آب گرم به اندازه اب خوره اردتون اضافه كنيد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پودر قند 🥢 خمیر هزارلا ۱ بسته 🥢 خامه قنادی 🥢 پودر پسته بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c