5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیرینی_پفکی_گردویی
🥢زرده تخم مرغ ۳ عدد 🥢 پودر قند نصف لیوان 🥢 گردو نصف لیوان 🥢 وانیل کمی 🥢 آرد ۱ قم 🔹زرده تخممرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید... حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه،
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فرنی
🥢آرد برنج سه قاشق 🥢 شکر شش قاشق 🥢 شیر سه و نیم پیمانه 🥢 گلاب دو قاشق غذاخوری 🔹مانند داخل فیلم آرد و شکر را مخلوط کرده و شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم تا گلوله گلوله نشود. مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد. دو دقیقه آخر در صورت دلخواه دو قاشق گلاب میزنید و برمیدارید.(که من نزدم) من برای تزئینش فرنی رو با رنگ خوراکی مخلوط کردم و روی فرنی ریختم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ترشی_غوره
🔹خیلی اسونه درست کردنش و ۱۰ الی ۱۵ روزه امادس غوره های تپلی روو دون کنید بشورید و بزارید خشک شه ، بریزید داخل بطری ، ۳ قاشق غ خ نمک و در اخر آب جوشیده سرد شده درشو ببندید بزارید یه گوشه بمونه ۱۰ تا ۱۵ روز دیگه نوش جان کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_بستنی
🥢موز 🥢 کره 🥢 تخم مرغ 🥢 شکر 🥢 وانیل 🥢 آرد 🥢 جوش شیرین 🥢 نمک 🥢 بستنی وانیلی 🥢 بستنی شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_دلبر
🥢کلم قرمز 🥢 کلم سفید 🥢 هویج 🥢 خیارشور 🥢 ذرت 🔹برای سس 🥢 سس مایونز 🥢 ماست 🥢 ابلیمو 🥢 نمک و فلفل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کمپوت_زردالو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کلوچه_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_شیر_داغ_کنجدی
🥢آرد دو پیمانه ( 300 گرم ) 🥢 تخم مرغ 4 عدد 🥢 شکر یک پیمانه + یک چهارم پیمانه ( 250 گرم ) 🥢 شیر یک پیمانه 🥢 کره نصف پیمانه ( 100 گرم ) 🥢 بیکینگ پودر دو ق چ 🥢 نمک یک پنجم ق چ 🥢 وانیل نصف ق چ 🥢 هل نصف ق چ 🥢 تخم خرفه یک و نیم ق غ 🔹همه مواد از نیم ساعت قبل باید در دمای محیط قرار بگیرد . فر رو با حرارت 175 از یک ربع قبل روشن کنید تا گرم شود ارد و بکینگ و نمک رو سه بار الک کنید و بذارید کنار . تخم مرغ ، وانیل و شکر و هل رو تقریبا 4 الی 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم و کش دار شود. شیر و کره رو بذارید روی حرارت وقتی از کناره های ظرف شروع کرد جوشیدن حرارت رو خاموش کنید ( نباید جوش بیاد یا قل بخوره) و همینطور ک همزن روشن است شیر و کره داغ رو کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید ارد و بکینگ رو که از قبل الک کردین با تخم خرفه نخلوط کنید و طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید اگه دیدین مواد یک دست نشد میتونید با دور کند همزن هم بزنید ته قالبتون رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب ریخته به مدت 45 دقیقه در فر رو 35 دقیقه اول باز نکنید بعد از این مدت با خلال دندان چک کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بال_و_کتف_دوغی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسرکره_بادام_زمینی
✍مواد لازم: 🔹برای لایه شکلاتی 🥢 ۱ فنجان چیپس شکلات 🥢 ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل آب شده 🔹برای لایه کره بادام زمینی: 🥢 ۱/۲ فنجان کره بادام زمینی 🥢 ۱/۴ فنجان عسل 🥢 ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل آب شده 🥢 نمک در صورت تمایل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#جوجه_کباب_متفاوت_و_تابه_ای
✍مواد لازم:
🥢 سینه مرغ : یک عدد کامل
🔹ادویه ها برای مزه دار کردن مرغ : پاپریکا ، پودر زنجبیل، پودر سیر ، فلفل سیاه ، نمک
🥢 آب نصف لیمو ترش
🥢 جعفری خشک : یه قاشق غذا خوری
🥢 روغن زیتون : سه قاشق غذا خوری
🔹مواد لازم برای سس:
🥢 سس مایونز : یه قاشق غذا خوری
🥢 سس کچاپ : یه قاشق مربا خوری
🥢 عسل : نوک قاشق مربا خوری
🥢 جعفری خشک : یه قاشق غذا خوری
🥢 لیمو ترش
🥢 پولبیبر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نوشیدنی_خنک
✍موادلازم:
🥢هندونه،
🥢 نعنا،
🥢 لیمو،
🥢 شکر،
🥢 یخ،
🥢 لیموناد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c