851.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸امیدوارم امروز
🌷چشماتون
🌸برق شادمانی بزند
🌷لباتون با لبخند مهر
🌸گشـوده شـود
🌷و زندگی به کامتون
🌸شیـریـن وگوارا باشد
🌷صـبح زیبـاتـون با نشاط
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️ ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
3.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نیمرو_رنگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#املت_خامهای_سوسیس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_توت_فرنگی
✍مواد لازم:
🥢 بیسکوییت پتی بور حدود دوازده عدد،
🥢 یک بسته ژله توت فرنگی
🥢 یک
لیوانآب جوش 🔹مواد میانی دسر: 🥢 شیر دو لیوان ، 🥢 نشاسته ذرت سه ق غ، 🥢 خامه یک بسته دویست گرمی ، 🥢 شکر نصف لیوان، 🥢 وانیل نوک ق بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#آبغوره_خونگی
🔹 اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت
🔹غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن
🔹وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین
🔹من برای ۱۵ کیلو غوره به کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم
🔹به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید
🔹تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد
🔹سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی_اسفناج_و_قارچ
✍مواد لازم(برای ۱۵:نفر)
🥢 اسفناج نیم کیلو
🥢 قارچ دویست گرم
🥢 پیاز یه دونه متوسط نگینی ریز
🥢 سیر سه حبه بزرگ
🥢 روغن زیتون بکر ۲-۳ ق.غ
🥢 پنیر خامه ایی ۳ ق.غ
🥢 پنیر پیتزا
🥢 نمک وفلفل سیاه ۱ق.چ
🔹بازم نمکش رو تست کنید بعد از اینکه پنیر خامه ایی اضافه کردید
خمیر پیراشکی یک بسته ۱۵ تایی هست فقط حواستون باشه خمیر پیراشکی شیرین نخرید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نوشیدنی_طالبی
✍مواد لازم:
🥢 طالبی کوچک یک عدد
🥢 موز یک عدد
🥢 شیر ۱سوم لیوان
🥢 گلاب یک قاشق غذاخوری
🥢 بستنی لیوانی وانیلی ۱ عدد
🥢 یخ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فیله_سوخاری
✍موادلازم:
🥢 فیله مرغ ۵۰۰گرم
🥢 پاپریکا ۱ ق چ
🥢 پودرپیاز ۱ ق چ
🥢 فلفل سیاه نصف ق چ
🥢 ادویه مرغ ۱ ق چ
🥢 نمک ۱ ق چ
🥢 سس خردل ۱ ق غ
🥢 تخم مرغ ۳عدد
🥢 آرد ۱پیمانه
🥢 پودرسوخاری ۱پیمانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#خیارشور
✍مواد لازم:
🥢 ۱کیلو خیار،
🥢 ۲_۴پیمانه اب (نسبت به اندازه ظرف)،
🥢 ۲_۴پیمانه سرکه (نسبت به اندازه ظرف)،
🥢 ۲_۳قاشق غذاخوری نمک دریایی،
🥢 ۱ قاشق شکر،
🥢 ۴حبه سیر،
🥢 ۱عدد لیمو ترش،
🥢 جعفری ،
🥢 ترخون یا شوید
🔹در یخچال بعد از یک روز قابل استفاده هست
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ایده_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تهچين_فوق_مجلسى
✍مواد لازم:
🥢 سينه مرغ ٢ عدد
🥢 زعفران فراون
🥢 برنج آبكش شده ٣ پيمانه
🥢 ٢ عدد تخم مرغ
🥢 سه قاشق غذا خوري روغن مايع
🥢 نمك به مقدار لازم
🔹ابتدا مرغ با زعفرون ميزاريم بپزه وقتي كامل پخت
برنج آبكش شده رو كه يكم هم بايد زنده برداريم ... با تخم و مرغ و زعفرون دم كرده و ماست ونمك و روغن مايع مخلوط ميكنيم
قالب ( فرقي نداره سيليكونى باشه يا چدنى ) رو با كره نرم شده خوب چرب كنين و كمى فقط كمى كفش رو روغن مايع ميريزيم ، بعد نيمي از برنج و كف قابلمه ريخته مرغامون رو ميريزيم وسط ( كناره هاى قالب نريزين ميسوزه ) روش زرشك و خلال ميزنيم ( دلبخواه ) و سپس مابقي برنج رو ميريزيم و روى قالب فويل ميكشيم و فويل رو سوراخ ميكنيم
فر گازى ١٨٠ درجه
به مدت يك ساعت ميذاريم
بعد يك ساعت اگه ديدين روش و كنارش طلايى نشده فويل و بردارين و از بالا ١٠ دقيقه حرارت بدين تا طلايى بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
37.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قرمه_سبزی_جنوبی
🔹 سبزی رو باید با شعله خیلی کم و
مدت طولانی سرخ کنید ممکنه ۲ ساعت
هم طول بکشه
🔹 روغن رو کم کم به سبزی اضافه کنید
🔹 لوبیا چیتی به قرمه سبزی لعاب میده
ولی لوبیا قرمز طعم بهتری میده
🔹 تمر هندی رو کم بریزید چون زیاد
ترش میشه
🔹رب انار زیاد ترش نریزید چون بیشتر
برای رنگ قشنگی که به قرمه میده
استفاده میشه
🔹 چاشنی یا ادویه قرمه سبزی رو زیاد
نریزید چون باعث تلخ شدن قرمه میشه
🔹 در صورتی که قرمه خیلی ترش شد
نصف ق چ جوش شیرین بریزید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c