25.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_سه_شیر
✍مواد لازم :
🥢 شکر ۲۰۰ گرم
🥢 تخم مرغ ۵ عدد
🥢 شیر نصف پیمانه
🥢 خامه پاکتی ۲۰۰ گرم
🥢 شیر عسلی ⅔ قوطی
🥢 خامه قنادی ۳۰۰ گرم
🥢 بیکینگ پودر ۱ ق چ
🥢 شیر یک پیمانه
🥢 آرد ۲۳۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسکمو_آلوچه
🔹نیم کیلو آلوچه لازم داریم که دونه دونه با گوشتکوب میکوبیم و هستهشو جدا میکنیم بعد بهش نصف آب لیمو ترش ، یک قغ دلار و یک قاشق رب آلوچه اضافه و مخلوط میکنیم ، آخر یک لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم داخل لیوان های یکبار مصرف یا قالب بستنی میریزیم و ۳ ساعت داخل میذاریم داخل فریزر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
28.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بال_کبابی
🔹تركيب ادويه:
🥢 پودر سير ،پودر پاپريكا
🥢 پودر آويشن ، پودر تخم گشنيز
🥢 سماق ، فلفل سياه، نمك
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شیرینی_مربایی_خونگی
✍مواد لازم:
🥢 خمیر هزارلا یک بسته
🥢 مربا یا مارمالات به مقدار لازم
🥢 زرده تخم مرغ یک عدد برای رمال
🥢 پودر قند برای تزئین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کتلت_فیله_مرغ
✍مواد لازم:
🥢 ده عدد فیله مرغ چرخ کرده،
🥢 نصف پیاز قرمز،
🥢 یک عدد فلفل دلمه ایی قرمز خورد شده ،
🥢 جعفری نصف دسته ،
🥢 تخم مرغ یک عدد،
🥢 یک قاشق غذا خوری آرد ،
🥢 یک حبه سیر رنده شده ،
🥢 یک قاشق غذاخوری سس کچاپ
🥢 ادویه ها: فلفل سیاه، فلفل،قرمز،نمک،زردچوبه،آویشن(اختیاری)،پاپریکا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#معجون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#یخمک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شامی_لپه
🥢لپه ۱پیمانه
🥢 گوشت ۲۰۰گرم
🥢 سیب زمینی ۱عدد
🥢 پیاز ۱عدد
🥢 تخم مرغ ۱عدد
🥢 ادویه.نمک فلفل زردچوبه پودر سیر آویشن پاپریکا هرکدام نصف ق چ خ
🔹لپه رو باسیب زمینی بزارین بپزه بعداز پخت داخل غذاساز بریزید وبه همراه یه دونه پیاز گوشت چرخ کرده تخم مرغ وادویه ها خوب میکسش کنید داخل دستتون بهش شکل بدین وسطش رو سوراخ کنید وداخل روغن سرخشون کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکی_پسته_رز
🥢کره....۱۰۰ گرم
🥢 پودرقند.....۵۰ گرم
🥢 ارد.....۱۸۰ گرم
🥢 زرده تخم مرغ.....۱عدد
🥢 وانیل
🥢 شکلات سفید....۱۰۰ گرم
🥢 خلال پسته و گل رز
🥣طرز تهیه:
کره را بزارید به دمای محیط برسه.با همزن با پودر قند مخلوط کتید.سپس زرده و وانیل اضافه کنید.کمی بزنید تا یکدست بشه.ارد را کم کم اضافه کنید.نیم ساعت داخل کیسه قرار بدید و بزارید استراحت کنه.بعد با کاتر مورد نظر قالب بزنید.کاتر من قطر ۵ سانت بود.وسطش با ته ماسوره قالب بزنید.داخل سینی حتما کاغذ بندازید.با درجه ۱۶۰ بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه.بعد از قالب جدا کنید.شکلات سفید بن ماری کنید.شیرینی ها را داخلش بزنید.بزارید شکلات اضافش بریزه.روشو به دلخواه تزیین کنید.
نکته:حتما پودر قند و ارد در تمام شیرینی ها الک شود.
با این مقدار حدود ۱۵ تا ۱۸ عدد شیرینی می تونید درست کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نان_شکلاتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کنسرو_نخود_فرنگی
✍مواد لازم :
🥢 نخود فرنگی2کیلو
🥢 نمک ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
🥢 آب جوش خنک شده۲ لیتر
🔹حتما از شیشه در فلزی استفاده کنید
بسته به حرارت گاز و نوع گازتون(برقی یا گازی) مدت زمان آماده شدن کنسرو متفاوته
بعد از پخت حدود ۶ ساعت زمان لازمه تا کنسرو از حرارت بیوفته و بعد بره داخل یخچال
موندگاری این کنسرو حدود ۳ ماه داخل یخچاله
برای انواع پلو،خوراک و سالاد ها قابل استفاده ست
هم میتونید توی فریزر نگه داری کنید هم داخل یخچال
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c