eitaa logo
آشپزی کد بانو
31.4هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
26.2هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیا کیک انار خوردن دستا بالا 🤚 این کیک خیلی خوش بافت واسفنجیه 😋سس انار روش با کیک واقعا مزه کیک رو بینظیر میکنه 😍😋 بدون فر پختم. میتونی با همزن دستی هم درست کنی برا شب یلدا گزینه خوبیه پس حتما ذخیرش کن 🤝 مواد لازم کیک انار ۴عدد تخم مرغ ارد قنادی  دولیوان دو لیوان آب انار یکیش برا سس انار روغن مایع نصف لیوان شکر یک لیوان سر خالی وانیل نوک قاشق چ خ بکینگ پودر یک قاشق غ خ سس انار یک لیوان آب انار با یک قاشق غ خ نشاسته ذرت  وسه قاشق شکر هم بزنید وبزارید روی گاز مدام هم بزنید تا مثل فرنی بشه غلظتش 😋 میتونی بهش یک قطره رنگ خوراکی بزنید میتونید نزنید بعد پخت کیک  سس داغ بریزید روی کیک 😍😋 داخل توستر  با دمای ۱۶۰ به مدت ۴۵ دقیقه اگه از اکسپلور میبینی  حتما مهمون پیجم باش چون خوشمزه های خاص اینجاس 😍😋 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل پف پفی هندوانه ای🍉😍 پودر ژله قرمز ۲ بسته گلوکز مایع (برای ژله قرمز) ۲ قاشق غذاخوری سرخالی آب سرد ۲/۳ پیمانه پودر ژله سبز ۱ بسته گلوکز مایع ۱ قاشق غذاخوری سرخالی آب سرد ۱/۳ پیمانه پودر نارگیل به مقدار لازم ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه ، اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه ۲ حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کف آن پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو روش یکدست پخش کنید و بذارید کنار. ۳ حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید، روی آن را صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید، روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و برش بدهید و در پودر نارگیل بزنید ، ۴ برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه یا با شکلات سیاه آب شده روش تخمه هندونه بکشید. در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
4.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه ایده‌ جذاب برای انار شب یلدا🤩🍉 الان که فصل این میوه جذاب و خوشمزه هست این برش رو یاد بگیر تا همه رو شگفت زده کنی با یه برش راحت و ساده میتونی انار رو قرتی کنی و زیبایی ظرف میوه رو برای خودت و مهونات چندبرابر کنی😍♥️ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢 سیب زمینی آبپز ۳عدد 🥢 فلفل دلمه ای ۱عدد 🥢 ژامبون 🥢 نمک و آویشن 🥢 سس کچاپ 🥢 تخم مرغ 🥢 نان لواش 🥢 پنیرپیتزا 🔹به دلخواه هرچی دوست دارید میتونید اضافه یا حذف کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک انار یلدایی 🥹✨ مواد لازم👇🏻😍🌱 فیله مرغ - 300 گرم انار - 2 عدد گردو - 100 گرم سیر-2 حبه لبو - 1 عدد سس مایونز،نمک،فلفل یلدای امسال با من تجربه کن 🤗🍉♥️ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 سیب زمینی (۲ عدد درشت ) 🥢پودر سوخاری (۳ قاشق غذاخوری) 🥢 آرد سفید (۳ قاشق غذاخوری) 🥢پنیر پیتزا ( نصف لیوان ) 🥢کره (۱۵ گرم ) 🥢 ادویه ؛ نمک. فلفل سیاه زنجبیل. زردچوبه. اویشن. پودر سیر. نعناع خشک 🔹سیب زمینی ها رو آبپز میکنیم و تا داغ هست بهمراه کره بخوبی له میکنیم فقط مراقب باشید کره زیاد نزنید که زمان سرخ کردن وا نره کره رو فقط برای لطافت بافتش اضافه میکنیم بعد ادویه ها و آرد سفید و آرد سوخاری و نعناع رو اضافه میکنیم و ورز میدیم و در پایان پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و ورز میدیم و نیم ساعت داخل یخچال بمونه. داخل تابه کمی روغن میریزیم زمانی که گرم شد کوکو ها رو شکل میدیم و میچینیم با شعله ی متوسط دو طرف و سرخ میکنیم روی دستمال میچینیم تا روغن اضافه ش گرفته بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 شکر ۱ ق س 🥢 خمیر مایه ۱ ق غ 🥢 روغن مایع ¼ پیمانه 🥢 شیر حدودا ۱ لیوان 🥢 آرد قنادی ۵۰۰ گرم 🥢 نمک ¼ ق چ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍موادلازم : 🥢 شکلات سفید: ۲۰۰ گرم 🥢 شیر عسلی : یک سوم قوطی یکم بیشتر 🥢 مغزیجات: من از ۱۰ تا پسته ۱۰ تا فندق و مقداری کشمش و زرشک استفاده کردم. شیر عسلی و شکلات سفید مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم بنماری کنید ،حالا مغذیجات اضافه کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 آب ولرم ۲ لیوان 🥢 خمیر مایه فوری ۱ ق غ 🥢 آرد قنادی یا سه صفر ۵ لیوان 🥢 شکر حدود ۳ ق غ 🥢 روغن ½ لیوان بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
وبینار اعتمادبه نفس(کودک و نوجوان) ✅ ویژه والدین -------------------------------------------------------- ❇️ :سه شنبه 20 آذر⏰ ساعت 17:30 جهت ثبت نام ،(شماره همراه) خود را ارسال فرمایید⬅️     @ravan70 شماره همراه صرفا جهت ارسال لینک وبینار است -------------------------------------------------------- ❌در این وبینار،مطالبی خاص و منحصر به فرد در مورد اعتماد به نفس بچه ها خواهید شنید❗️ 🎁 ضمنا به تمامی شرکت کنندگان وبینار؛ دوره «روابط همسران» هدیه داده میشود😍 ✅ محتوای کانالِ ما متفاوت است👇 https://eitaa.com/joinchat/1197933561C077b221222
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢ژله آلوورا ۱ بسته 🥢 شکر ۲ قاشق غذاخوری 🥢 رنگ خوراکی (سبز، قرمز، مشکی) 🥢 ۱/۳ لیوان 🥢 نشاسته ذرت به مقدار لازم 🔹پودر ژله، شکر و آبجوش رو داخل ظرف بریزید و اونقدر هم بزنید تا ژله پف کنه(میتونید از همزن دستی یا مخلوط کن استفاده کنید) ولی بهتره ژله رو با همزن هم بزنید مراقب باشید ژله به پره‌ی همزن نچسبه. همین که ژله پف کنه کافیه چون نباید سفت بشه. اگر ژله را بیش از حد هم بزنید مارشمالوها چسبناک می‌شه. نشاسته ذرت رو داخل ظرف بریزید و بقیه مراحل رو طبق ویدیو پیش برید هر قسمت از خرس رو که انحام دادید به مدت ۱۰ دقیقه بزارید داخل یخچال تا یه مقدار سفت بشه و بعد ادامه مراحل بعد از کامل شدن دوباره بزارید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت تا سفت بشه، بعد روی اون نشاسته ذرت بریزید و الک کنید ‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c