هدایت شده از 🇵🇸دختران انقلاب 🇮🇷
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍دعوتید به جشن عروسی
❤️ برادر#شهید_روح_الله_عجمیان و دوشیزه رحمانی
❤️خواهر#شهید_سلمان_امیر_احمدی و رضا علیمرادیان
💐همزمان با میلاد حضرت زهرا(س)
🌟زمان:چهارشنبه۲۱دی ماه ساعت۱۵
🌟مکان:مترو بهارستان،نرسیده به سرچشمه ،کوچه شهید صیرفی پور،مجموعه سرچشمه
📌با حضور خواهر#شهید_ابراهیم_هادی
مادر#شهید_اصغر_پاشاپور❤️
📌با حضورجانباز مدافع حرم
#امیر_حسین_حاجی_نصیری
#ازدواج_شهدایی
#دختران_انقلاب
😍جزئیات مراسم را در کانال زیر دنبال کنید
✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_خوشمزه
✍موادلازم :
🥢 دو پاکت کرم کارامل (لوازم قنادیا دارن)
🥢 یک و نیم ق.غ قهوه فوری (نسکافه) قابل حذف
🥢سه لیوان شیر
🥢 مقداری بیسکویت (اختیاریه و قابل حذف
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #لقمه_پیتزایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #فسنجون
✍مواد لازم:
🥢گوشت :یک عدد ران مرغ
🥢 پیاز:یک عدد کوچک
🥢گردو ۷۰ گرم
🥢 رب انار دوقاشق
🥢شکر :یک قاشق چ خوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️خدایاشکرت ❤️بابت بیداری امروزم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت حال خوبم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت سلامتی ام😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت لبخند امروزم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت پر انرژی بودنم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت آسمان زیبایت😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت مهربان بودنم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت شاکر بودنم😍
❤️خدایاشکرت ❤️من جز بهترین ها هستم😍
❤️خدایاشکرت ❤️من با اراده هستم😍
❤️خدایاشکرت ❤️من موفق هستم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت نور خورشیدت😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت ابرهابت😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت زمین پهناورت😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت سلامتی دندان هایم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت موهای بلندم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت دستهایم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت پاهایم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت چشمانم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت قلبم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت جسمم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت روح لطیفم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت سلامتی ام😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت عشقم به خودت😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت کانالم😍😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت دوستان عزیزم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت هوش عالیم😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت گوشیم 😍
❤️خدایاشکرت ❤️بابت داشته ها و نداشته هایم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خداجونم عاشقتم دوست دارم بی نهایت😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
متاسفم لطفا مراببخش دوستت دارم سپاس گزارم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💜💙💚سلام صبحتون بخیر #کدبانوها
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مربا_توت_سیاه
🔹شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد. توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم.
🔹برای هر یککیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم
دوستان چون اینتوتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #املت_پیاز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #سوپ_گوجه_فرنگی
گوجهفرنگی و رو از وسط نصف کنید و به همراه پیاز و سیر و روغن به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه قرار بدید.حتماً روش و با فویل بپوشونیدبعد از پخت، گوجه و تمام مواد رو داخل غذاساز میریزیم و میکس می کنیم و به همراه ۱ لیوان آب روی شعله قرار میدهیم تا کاملا بپزید و لعاب بده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو😘😘
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کتلت_سویا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سوپ_جو_لاکچری
✍مواد لازم براي چهار نَفَر :
🥢 جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان )
🥢 يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت
🥢 يك عدد پياز
🥢 پانزده شاخه جعفري
🥢 قارچ چهار يا پنج عدد كوچك
🥢 آب مرغ پنج تا شش ليوان
🥢مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
🔹 سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير
٣: ده تا پانزده گرم كره .
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کوکو_پیتزایی
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی آبپزنگینی شده ۳عدد
🥢 ذرت پخته یک سوم لیوان
🥢 سوسیس یک عدد
🥢 فلفل دلمه متوسط یک عدد
🥢 پنیرپیتزا ۱۰۰گرم
🥢 نمک وادویه(پاپریکا،فلفل،زردچوبه،پودرسیر)
🥢 هویج پخته نگینی شده یک سوم لیوان
🥢 تخم مرغ ۳عدد
🥣طرز تهیه:
همه ی موادروباهم مخلوط کرده میتونیدهم داخل قالبهای کوکو وهم داخل تابه به صورت یکجا بریزین من به هردوروش درست کردم
اگرازقالبهای کوکواستفاده میکنین بایدحتماقبلش بزارین قالبها داغ بشن