6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #خورشت_بامیه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دونات
✍مواد لازم:
🥢 آرد سفید قنادی:٣لیوان سر خالی
🥢تخم مرغ:١عدد
🥢شکر:١/۴لیوان
🥢روغن مایع:١قاشق غذا خوری
🥢 پودر خمیر مایه:٢قاشق غذاخوری
🥢 بهبود دهنده:١قاشق مرباخوری
(جایگزین: بیکینگ پودر:١قاشق مرباخوری)
🥢 نمک:١قاشق چای خوری
🥢 وانیل :١/٢قاشق چای خوری
🥢 آب ولرم:٣/۴لیوان
🥢شکلات : واسه تزیین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #همبرگر_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
ســــلام
صبح زیبـاتـون بخیر#کدبانوها 🕊💕
وسرشار از اتفاقهای عالی
امیدوارم
زنـدگی بـه کامتـون 🕊💕
خوشبختی سرنوشتتون
و آفتـاب عـشق مهمان🕊💕
هـمیشگی دلتـون باشـه 🕊💕
صبح زیباتون پر ازنـور امید
و عـشق بـه خـالـق مـهـربـون🕊💕
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_خوشمزه
🥢شیر داغ ۲۰۰ گرم
🥢 شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
🥢 بیسکویت اورئو یا بیسکویت کرم دار دلخواه ۲۰۰ گرم
🥢 خامه قنادی ۱۵۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ایده_صبحونه
✍مواد لازم:
🥢 3-4 سیب زمینی
🥢 1 قاشق غذاخوری کره
🥢 روغن کمی
🥢2 سیر
🥢 4 عدد تخم مرغ
🥢 فلفل سیاه
🥢 فلفل قرمز
🥢نمک
🥢 چدار یا پنیر موزارلا
🥢 جعفری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #حلیم_بادمجون
✍مواد لازم :
🥢 بادمجان شش عدد متوسط
🥢 عدس یک کاسه ماستخوری
🥢گوشت یک کاسه ماستخوری
🥢پیاز دو عدد
🥢 نعناع دو قاشق غذاخوری
🥢 کشک یک فنجان
🥢زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
🥢روغن یک فنجان
🥢نمک و فلفل به مقدار کافی
🥣 طرز تهیه :
یک کاسه گوشت، یک کاسه عدس، یک پیاز خردکرده، سه الی چهار کاسه آب و کمی نمک و فلفل را در یک قابلمه ریخته، برای ۴ الی ۵ ساعت میپزیم تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود سپس با گوشتکوب آن را میکوبیم و دوباره نیم ساعت روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم.
شش بادمجان را پوست کنده، وسط آن را برش میزنیم و با یک فنجان روغن سرخ میکنیم سپس بادمجانها را به گوشت و عدس پختهشده اضافه کرده، میکوبیم.نصف فنجان کشک را اضافه کرده، غذا را پنج دقیقه روی شعله گذاشته مرتب هم میزنیم و بعد شعله را خاموش میکنیم.با روغن باقیمانده از بادمجان پیاز داغ درست میکنیم سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد میکنیم و با آن نعناع داغ درست میکنیم. برای اینکه پیاز داغ برشته شود، باید بعد از آنکه روغن آن جدا شد، پیاز داغ را در یک ظرف پهن کرد تا خشک و برشته شود.حلیم بادمجان را در ظرف میکشیم. کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کمی زعفران آب کرده (برای تزیین) روی آن استفاده می کنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #حلوا_شکری
🥢شیر خشک.... ۱ پیمانه(هر شیر خشکی که طعمشو دوست دارین)
🥢 ارده.... به مقدار لازم حدود یک پیمانه
🥢 پودر قند....یک پیمانه
🥢 پودرهل....نصف قاشق چایخوری
🥢 پودر قند و شیر خشک رو الک کنیدو باهم مخلوط کنید اگر میخواید طعم حلوا شکری سنتی بده نصف قاشق چایخوری پودر هل هم باهاش مخلوط کنید ، حالا ارده رو کم کم اضافه کنید تا حالت خمیر خشک و سفتی بشه بهتره با دست مخلوط کنیدچون راحتتره
من کمی پسته خرد شده هم اضافه کردم
بعد کف یه قالب مکعبی روکمی چرب کنید و نایلون بندازید و روش کمی خلال پسته بریزید مطابق فیلم
مواد رو رو پسته بریزید و کمی فشرده کنید چندساعت بذارید فریزر تا سفت بشه وبعد با نوک چاقو دورش بکشید و بعد در ظرف سرو برگردونید مطابق فیلم
اگر دوست دارید که حلوا شکری سفت و قالبی بشه ارده زیاد نریزد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_قابلمه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #باقالی_پلو_با_ماهیچه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #مرغ_طلایی_با_پنیر
✍مواد لازم:
🥢 سينه مرغ بدون استخوان۴عدد
🥢مغز نان سفيد يك و نيم پيمانه
🥢پنير پارمزان رنده شده يك دوم پيمانه
🥢جعفرى تازه خرد شده ۲قاشق غذاخورى
🥢تخم مرغ زده شده ۲عدد
🥢 سس مايونز يك دوم پيمانه
🥢پنير معمولى يك دوم پيمانه
🥢سير تازه ۱ يا ۲حبه
🥢كره آب شده ۴قاشق غذاخورى
🥢نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه
🥣طرز تهیه:
هر كدام از سينه هاى مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسيم مى كنيم سپس مغز نان را با پنير پارمزان و جعفرى و نمك و فلفل سياه در ظرفى مخلوط كرده سپس تخم مرغها را زده و تكه هاى مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس در مخلوط پنير و نان و جعفرى مى غلتانيد.كره آب شده را روى سينه هاى مرغ ريخته و سپس براى ۳۰ دقيقه در فر يا ماكروفر قرار دهيد همچنين مى توان اين تكه هاى مرغ را سرخ كرد. سس مايونز را با پنير و سير رنده شده مخلوط كرده و سس غليظ به دست آمده را در كنار مرغ گذاشته و آن را ميل کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c