9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #شکلات_داغ
✍مواد لازم :
🥢 نشاسته ذرت : ۱ ق غ
🥢 شکر : ۲ ق غ
🥢 پودر کاکائو : ۲ ق غ
🥢 شکلات : ۵۰ گرم
🥢 شیر : ۲ لیوان
نشاسته و شکر و پودر کاکائو را باهم ترکیب و شیرو هم بهش اضافه میکنیم ، میزاریم رو حرارت کم وقتی کمی غلیظ شد شکلاتو بهش اضافه میکنیم و زمانی که از کناره های ظرف ریزجوش زد از روی حرارت برمیداریم و تمام.
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کیک_تر_توت_فرنگی
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #رولت_نون_لواش_و_مرغ
🥢800 گرم مرغ چرخکرده
🥢 2 عدد نان لواش
🥢 2 عدد پیاز
🥢 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه)
🥢 ۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده
🥢 نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک
🥢 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین
ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه.
بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #دسر_نوتلا
🥢چهار بسته بیسکویت یا کیک کاکائویی
🥢کره آب شده ۱۰۰ گرم
🥢 شیر ۳ پیمانه
🥢 خامه صبحانه ۲۰۰ گرم(یک بسته)
🥢 شکر ۳/۴ لیوان
🥢 نوتلا ۵۰ گرم (دو قاشق غذا خوری پر)
🥢 ژلاتین سه قاشق غذا خوری (به همراه نصف لیوان آب بن ماری کنید)
🥢 وانیل نصف قاشق چایخوری(من وانیل شکری یک بسته ریختم)
🔹 بیسکویت یا کیک را به صورت پودر در می آوریم و با کره مخلوط می کنیم .
کف قالب کمربندی رو سلفون یا یاغذ روغنی گذاشته و بیسکویت رو کف قالب می ریزیم و خوب فشرده میکنیم و داخل یخچال قرار می دهیم.
ژلاتین رو به همراه آب روی بخار آب بنماری میکنیم .
شیر را روی حرارت گذاشته و کمی که گرم شد ،شکر ،خامه و نوتلارو به ترتیب بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم نیاز نیست شیر بجوشه،در آخر هم ژلاتین را اضافه کرده ،خوب بکدست میکنیم و روی کراست که آماده کردیم میریزیم و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از یخچال خارج کرده با سشوار اطراف قالب رو کمی گرم میکنیم تا دسر از قالب جدا شود و قالب کمربندی رو باز میکنیم و دسرمون رو تزیین میکنیم.
باد سشوار رو زیاد نگیرد که دسر آب میشه و خراب میشه ،در حد یک دقیقه دور تا دور قالب بگیرید سریع جدا میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مینی_پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
🍔 #کتلت_عدس
🥢پنیر صبحانه معمولی ۵۰ گرم
🥢 عدس ۱/۲ لیوان
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🥢 پیاز متوسط ۱ عدد
🥢 پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
🥢 روغن به مقدار لازم
🥢 آرد گندم یک قاشق
🔹 ۱- عدس رو می شوریم.
۲ سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه.
اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
۳- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه.
۴- پیاز رو رنده می کنیم.
۵- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، آرد ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.
۶- کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم .
۷- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم.
۸- وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه
🔹 مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پیتزا_فنجانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
🍔 #کیک_هل_و_گلاب
✍ مواد لازم:
🥢 تخم مرغ سه عدد
🥢 شیر نصف لیوان
🥢 گلاب پنج ق غ
🥢 هل یک ق م پر
🥢 بیکینگ پودر یک و نیم ق م
🥢ارد یک و نیم لیوان
🥢 شکر یک لیوان
🥢 روغن نصف لیوان
🥢 زعفران غلیظ دو ق چ
🔷تخم مرغ را همراه شکر و نصف مقدار هل کاملا میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه بعد مابقی هل و روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگه با همزن میزنیم سپس شیر و گلاب و کمی زعفران اضافه کرده و چند ثانیه در حد مخلوط شدن میزنیم
ارد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را اضافه کرده و با سرعت کند همزن در حد مخلوط شدن خیییییلی کم میزنیم اگه زیاد بزنید پف کیکتون از بین میره.
کف قالب بیست و سه سانت کاغذ روغنی انداخته اطراف قالب هم چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت قرار میدیم بعد از۴۰ دقیقه باخلال چوبی چک کنید ببینید کیکتون پخته شده یا نه بعد از فر خارج کنید پنج دقیقه صبر کنید تا از حرارت بی افته سپس اطرافش رو با چاقو ازاد کنید و کیک رو روی سینی توری برگردونید تا کاملا خنک بشه
نکته : قالب من جنسش گالوانیزه س ، درجه فر و زمان پخت بستگی به حرارت فرجنس قالبتون
سایز قالب من ۲۰سانت ارتفاع ۱۰
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سوپ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #کیک_قابلمه_ای_بدون_فر
🥢ارد نانوایی ۸ ق غ خ
🥢 شکر ۸ ق غ خ
🥢 بکینگ پودر ۱ ق م خ
🥢 وانیل نصف ق چ خ
🥢 روغن مایع ۶ق غ خ
🥢 آب یاگلاب یا شیر ۱۰ ق غ خ
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 زعفران مقداری
🥢کنجد مقداری
🔹 ارد نونوایی رو به همراه بکینگ پودر و وانیل الک کنید شکر رو اضافه کنین، بهش روغن و آب و ۲تا تخم مرغ اضافه کنید باهم مخلوط کنید بهش زعفران بزنید و هم بزنید کف قابلمه رو چرب کنید کنجد بزنید و مواد رو بریزید داخلش و روی گاز شعله پخش کن بذارید و اجازه بدید از ۲۰ دقیقه قبل گرم بشه قابلمه رو روش قرار بدید و درش رو حتنا دمکنی بذارید ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بذارید بپزه
بعد از این مدت با خلال دندون چک کنید
اگه به خلال دندون نچسبید کیک شما حاضر و آماده س برای نوش جان کردن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱
19.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #پاستا_مراکشی
✍مواد لازم:
🥢 پاستا از هر نوعی که دوست دارید
🥢گوشت چرخ کرده 500 گرم
🥢 پیاز متوسط
🥢 2 حبه سیر
🥢 روغن زیتون
🥢 گوجه فرنگی رنده شده
🥢 زیره، فلفل سیاه، نمک و پاپریکا یا فلفل قرمز
🥢نصف فنجان آب
🔷سس بشامل: کره ارد شیر کامل، نمک، جوز هندی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
۱۶ بهمن ۱۴۰۱