eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.5هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
23.2هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢۴_۵سیب زمینی بزرگ 🥢۱بسته خامه 🥢کمی روغن 🥢کمی فلفل سیاه و پودر آویشن 🥢جوز هندی در صورت موجود بودن 🥢نمک 🥢پنیر چدار یا پیتزا بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم برای ۴ نفر : 🥢۱ جوجه ۱۰۰۰گرمی 🥢۱عدد پیاز 🥢زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری 🥢نصف فلفل دلمه ای 🥢۴ قاشق روغن زیتون 🥢کره ۱۰۰ گرم 🥢نمک 🥢فلفل قرمز بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ماهی 🥢فلفل سیاه ،نمک و زردچوبه 🥢 آرد 🥢شیر 🥢 پودر سوخاری 🥢روغن 🥢شوید 🥢 برنج 🥢یه حبه سیر بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔷ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍موادلازم برای ۴ نفر: 🥢پیاز یک عدد متوسط 🥢رب گوجه ۱ ق غ 🥢رب فلفل در صورت دلخواه ۱ق غ 🥢سبزی شامل نعنا جعفری و شوید یک پیمانه خرد شده 🥢گوشت خورشتی ۱۵۰ گرم 🥢غوره (بی دونه)نصف پیمانه 🥢گل کلم ۱۲ تکه سرخ شده 🥢نمک فلفل زررچوبه 🔷اول پیاز و سبک میکنیم کمی‌زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم و تفت میدیم، حالا ی قاشق رب گوجه ( من ی قاشق رب فلفل هم زدم) تفت میدیم و سبزیمونو ک شامل نعنا و جعفری و شوید هست ب اندازه ی مشت خرد کرده اضافه میکنیم ، مخلوط ک شد گوشتمونو میریزیم و کمی هم میزنیم و آب میریزیم روشون اجازه میدیم تا گوشتمون بپزه تو این فاصله گل کلمهارو با آب و نمک ۲۰ دقیقه میپزیم و بعد داخل تابه تفتشون میدیم گوشت ک پخت نمک غذا و غوره رو بهش اصافه میکنیم و بعد از ۲۰ دقیقه گل کلمهای تفت خورده و کمی زعفران ب خورشتمون اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه خورشت خوشمزمون آمادست. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢آرد سفید ۱ لیوان 🥢روغن مایع ۱/۲لیوان 🥢شکر ۲ لیوان 🥢مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان 🥢هل و زعفران 🔷آرد با حرارت ملایم تف بده زمانی که بوی آرد بلند شد از روی حرارت بردار و الک کن بعد مجدد بزار روی حرارت روغن اضافه کن و مخلوط کن و سپس شیره رو اضافه کن و هم بزن تا حالت گهواره ای بشه.شکر ،آب و گلاب ،هل و زعفران با هم مخلوط کن روی حرارت بزار چند قل زد خاموش کن‌ ولرم شد به آرد اضافه بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢ران مرغ: ۶ تکه 🥢سیب‌زمینی بزرگ: ۲ عدد 🥢ذرت بخارپز: یک فنجان 🥢پنیر پیتزا رنده شده: یک فنجان 🥢آرد گندم: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری 🥢نمک، فلفل 🥢آرد گندم، آرد سوخاری و تخم مرغ 🔷ابتدا ران مرغ و سیب زمینی‌ها را بپزید.مرغ‌های پخته شده را ریش ریش و سیب‌زمینی‌ها را خوب له کنید و با هم مخلوط کنید. ذرت بخارپز، چند قاشق آرد گندم، نمک، فلفل (قرمز و سیاه)، و مقداری پنیر پیتزای رنده شده را با هم خوب مخلوط کرده و ورز دهید. حالا استخوانهای ران مرغ را با این مواد روکش کنید بصورتی که شبیه ران مرغ شود. بعد بترتیب با آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢مرغ ۴تکه (سینه یا ران) 🥢پیاز ۱عدد بزرگ 🥢کره با روغن مایع به میزان لازم 🥢آلو بخارا ۸عدد 🥢زرشک سه چهارم پیمانه 🥢نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم 🥢رب یک قاشق غذاخوری 🔷میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون این‌کار هم طعمش عالی میشه) رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط 🥢 1 عدد پیاز 🥢 1 عدد تخم مرغ 🥢 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 🥢 1/2 دسته جعفری 🥢 1 قاشق چایخوری نمک 🥢 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 1 قاشق چایخوری زیره 🥢 1/2 استکان چایخوری آب 🥢 4 فلفل (درشت خرد شده) 🔷برای سس: 🥢 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥢 2 حبه سیر (خرد شده) 🥢 2 فنجان پوره گوجه فرنگی 🥢 1 قاشق چایخوری نمک 🥢 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 آویشن 🥢 پودر پیاز 🥢50 گرم کره (به مکعب های کوچک خرد شده) 🥢 1 پیمانه جعفری (خرد شده) 🥢 گوجه گیلاسی 🥣طرز تهیه: ۱. برای کوفته ها، پیاز، تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری، ادویه جات و آب و جعفری رو داخل میکسر مخلوط کنین. ۲ .مخلوط رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنین و خوب ورز بدید. ۳. کوفته های کوچک را آماده کنید و سرخ کنید. ۴. برای سس؛ سیر رو با روغن زیتون تفت دهید. پوره گوجه فرنگی و ادویه جات رو به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشه. ۵.سس و کوفته ها و فلفل هارو داخل ظرف هاتون بریزید و روی آن ها یک تکه کره و گوجه گیلاسی قرار دهید و با دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید. روی کوفته ها که از فر خارج کردید، جعفری بپاشید و داغ سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢فلفل دلمه ای……۲عدد 🥢 سینه مرغ…..۲۵۰ گرم 🥢 پیاز…..۱عدد 🥢 سیر…..۳حبه 🥢 پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری 🥢 پنیر پیتزا…..به مقدار لازم 🥢 نمک و فلفل و پودر گوجه 🥢 قارچ…..۲۰۰ گرم 🔷 طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸دل که تنگ است 💗کجا باید رفت 🌸با که باید آمیخت 💗با که باید پیوست 🌸عارفی بگفت 💗دل که تنگ است 🌸برو خانه دوست 💗شانه اش جایگه 🌸گریه توست 💗بوسه اش مرهم 🌸زخم دل توست 💗عــشق او ♡ 🌸چاره دلتنگی توست سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c