eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.2هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.9هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
صورتم شده بود پر از چروک😢 تیره و کدر 😔 مخصوصاً دور چشمم یه ژل گیاهی خریدم یکماه استفاده کردم دقیقا همون ژلی که پزشکا تو پاکسازی پوست ازش استفاده میکنن هم سفید شدم هم چروکام رفتن 😍 الان همه بهم میگن کدوم دکتر رفتی بوتاکس کردی آخه انقد طبیعی 😳😁 👇👇👇 https://eitaa.com/organicTebherbal https://eitaa.com/joinchat/990773525C44f1d8965a
از وسایلای قدیمی آشپزخونت خسته شدی؟ میخوای وسایلای جدید بگیری اونم با قیمت مناسب؟ اینجا یه کانال برای شیرازی ها هست که پر از لوازم خونگی شیک و به روز هست و شما هم میتونی با ما همراه بشی کاکو😉🔸🔸🔸🔸🔸🔸https://eitaa.com/iraniyan_Lavazem_Khanegi
♦️سلام امام زمانم 🔹بوی‌نرگس می‌دهد هرصبح انگاری که‌یار هر سحر از کوچه‌ی دلتنگی‌ام رد می‌شود هرکه می‌خواند "فرج" را تا سرآید‌انتظار شامل الطاف بی‌پایان ایزد می‌شود. الّلهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز را با سلام بر تو آغاز می‌کنیم! سلام بر تو... که صاحب‌اختیار مایی! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله سلام بر شما ای شاهد و گواه بر بندگان پروردگار 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 اگه میخواید مربای عالی داشته باشید از آلبالو درشت و پیوندی استفاده نکنید با حرارت بالا بپزید که زمان پخت کم و رنگشون تیره نشه حجم قابلمه تون حداقل سه برابر آلبالو باشه که موقع پخت سر نره حداقل ۲۰و حداکثر ۳۰ دقیقه زمان پخت طول نکشه تا جاییکه میتونید کف روش رو جمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید مربا رو همیشه تو حجم کم درست کنید حداکثر یک کیلو اگه میخواید بیشتر باشه طی چند مرحله درست کنید چون زمان پخت زیاد و رنگش تیره میشه اگه میخواید شربتش رو بگیرید شکر بیشتر بریزید مثلا بع ازای یک کیلو آلبالو یک و نیم کیلو شکر بریزید بعد از ۱۵ دقیقه شربتش رو جدا کنید و کمی بیشتر زمان بدید تا برای مربا غلیظ بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢تخم مرغ 2 عدد 🥢وانیل 1/4 قاشق چایخوری 🥢شکر 2 قاشق چایخوری 🥢نمک 1/8 قاشق چایخوری 🥢شیر 1 و 1/4 پیمانه 🥢کره مذاب یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری 🥢آرد 1 پیمانه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی آبپز: نیم‌کیلو 🥢نمک: ۱ قاشق چایخوری 🥢فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری 🥢آرد ذرت: نصف فنجان 🥢روغن برای سرخ کردن 🥣طرز تهیه: سیب زمینی آبپز را خوب پوره کنید. نمک، فلفل و آرد ذرت را مخلوط کنید و خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر برای نیم ساعت استراحت دهید. سپس خمیر را روی صفحه‌ی کار پهن کرده، قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سوسیس 🥢نون تست 🥢پنیر ورقه ای 🥢تخم مرغ 🥢کره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢1 بسته بیسکویت پتیبور کاکائویی 🥢2 بسته خامه فرم گرفته سفید (بیش از نصف لیوان شیر) 🥢نصف لیوان شیر برای خیساندن بیسکویت 🥢چیپس شکلاتی و موز و روی آن خامه فرم گرفته و شکلات بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔷حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم . گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی کلفت نشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c