eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.3هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔‍ 🥢آرد نصف لیوان 🥢آرد برنج یک ق غ 🥢کره صد گرم 🥢هل ساییده یک ق چ 🥢دارچین یک دوم ق چ 🥢شیر٢ليوان 🥢مخلوط آب وگلاب يك ليوان 🥢شکر دو سوم لیوان 🥢نبات پنجاه گرم 🥢زعفران ساییده یک چهارم ق چ 🥢مغز کوبیده گردو،بادام و پسته از هرکدام یک ق غ سرپر 🔷آرد و آرد برنج رو رو شعله ملایم ده دقیقه تا ١٥دقيقه تفت داده تا خامی آرد گرفته بشه ،هرچی رنگ آردتون تیره تر باشه کاچی تیره تری خواهید داشت.آرد رو کنار بذارید.درظرفى ديگرکره رو بذارین ذوب بشه بعد دارچین و هل و مغزیجات رو بهش اضافه کنید و هم بزنيد، آردرو الك كرده واضافه كنيد و هم بزنید،زعفرون وشکر رو بهش اضافه کرده.حالا شیر رو به مواد اضافه كنيد. مخلوط آب و گلاب بریزيدومدام هم بزنيد.نبات رو هم به مواد اضافه .وقتی دور ظرف شروع به قل زدن کرد مدام کاچی رو هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه و نبات توش آب بشه و میل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢نیم کیلو گوشت_چرخ_کرده( می تونید مخلوط سویا وگوشت بریزیید) 🥢تخم_مرغ ۱ عدد 🥢پودر نان سوخاری ۱/۴ پیمانه 🥢جعفری ریز خرد شده ۲ ق غذاخوری 🥢نمک ۱/۲ ق غذاخوری 🥢فلفل۱/۲ ق غذاخوری در کاسه ای باهم مخلوط میکنیم مایه را به کوفته_قلقلی های کوچک تقسیم میکنیم در ماهی تابه ای چرب کوفته ها را سرخ میکنیم و کنار میگذاریم خمیر_پیتزا را به تعداد کوفته های تقسیم میکنیم هر قسمت را با دست کمی باز و مقداری سس_گوجه پنیر_موزارلا رنده شده و یک کوفته روی خمیر میگذاریم خمیر را جمع و گرد میکنیم در ظرفی مناسب فر میچینیم در کاسه ای کوچک کره ۱/۴ پیمانه سیر ۲ حبه ریز خرد شده جعفری ریز خرد شده ۲ ق غذاخوری پودر پنیر پارمسان ۲ق غذاخوری باهم مخلوط کرده و روی خمیرها میزنیم به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
💗💫دوشنبه تون شاد و عالی 🌸💫یک روز قشنــگ 💗💫یک دل خـــوش 🌸💫یک لـب خنـدان 💗💫یک تـن سالـــم 🌸💫و گشـوده شــدن 💗💫هزار در خوشبختی 🌸💫به روی تک تکتون 💗💫دعای امروز ماست 🌸💫برای تک تک شما سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢کنجد 🥢پنیر پیتزا 🥢کره 🥢تخم مرغ 🥢نمک و فلفل سیاه 🥢و اگه دوست داشتین پول بیبر بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 آلبالوی مخصوص مربا یک کیلو،شکر یک ودویست تا یک‌و‌نیم کیلو(بسته به میزان ترش و شیرینی آلبالو )، آبلیمو حدود دوقاشق دوسوم شکر رو لابه لا البالو میپاشیم و چند ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا آب آلبالوها کاملا خارج بشه،بعد بدون اضافه کردن آب روی شعله میزاریم تا به جوش بیاد و یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدودا ده دقیقه بجوشه و بعد داخل یه آبکش میریزیم و شربتش رو جدا میکنیم و مجدد آلبالوها رو به قابلمه برمیگردونیم و مابقی شکر رو به آلبالوها اضافه میکنیم و اینبار مقداری آب هم اضافه میکنیم وشعله رو زیاد میکنیم تا به جوش بیاد بعد حدودا نیم ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه و در پایان پخت چند قطره آبلیمو اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه شعله رو خاموش میکنیم. اضافه کردن آبلیمو مانع از کپک و شکرک زدن مربا و شربت میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢سینه مرغ ۲ عدد 🥢پودر سیر ۱ ق چ 🥢پودر پاپریکا ۱ ق چ 🥢روغن زیتون ۲ ق غ 🥢پیاز متوسط ۱ عدد 🥢قارچ ۴۰۰ گرم 🥢آرد ۲ ق غ 🥢شیر ۱ لیوان 🥢خامه ۲۰۰ گرم 🥢سیب زمینی ۱ عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢فیله مرغ ۵۰۰ گرم 🥢قارچ به تعداد فیله 🥢پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم 🥢کره ۵۰ گرم 🥢زعفرون دمکرده ۴ ق غ 🥢نمک ۲ ق م 🥢فلفل سیاه ، پاپریکا دودی 🥢پولبیبر هرکدام ۱ ق چ 🔷نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍موادلازم: 🥢۴ عدد تخم مرغ 🥢۲ عدد سیب زمینی 🥢۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم 🥢۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ 🥢یک و نیم قاشق چای‌خوری زردچوبه 🥢۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک 🥢نمک و فلفل به میزان لازم 🥢۵ لیوان آب 🥢گوجه فرنگی 🥣طرز تهیه: یک قابلمه بردارید، پیاز‌ها را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. زردچوبه، آرد و شنبلیله خشک را اضافه کرده و با روغن خوب تفت دهید. مقدار روغن باید طوری باشد که آرد حالت گوله گوله پیدا نکند. مواد را نیز قدری تفت دهید که شنبلیله نسوزد.گوجه را اضافه کرده.. مقداری آب را کم‌کم به قابلمه اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا آرد کاملا در آب حل شده و یکنواخت شود. مابقی آب را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و به اشکنه اضافه کنید سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اشکنه را روی حرارت ملایم با در نیمه باز قرار دهید تا آرد قوام پیدا کرده و سیب زمینی بپزد. تخم مرغ‌ها را داخل کاسه ریخته و هم بزنید سپس به قابلمه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا داخل کل خوراک پخش شود. وقتی تخم مرغ سفت شد، اشکنه حاضر است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c