🍔#دمی_مرغ
🥣طرز تهیه:
ابتدا مرغ را طبق روال معمول و البته زعفرانی میپزیم .
سپس برنج آماده میکنیم،به این ترتیب که برنج شسته و به اندازه یک بند انگشت روی سطح برنج آب میریزیم نمک و روغن اضافه میکنیم و روی شعله میذاریم تا آبش كشیده بشه.
تو این فاصله اسفناج رو خرد میکنیم و توی یه تابه با کره و یک قاشق پیاز سرخ شده طلایی و کمی پوره سیر تفت میدیم و بهمراه کمی فلفل قرمز به برنج اضافه میکنیم.
حالا، هم میتونیم مرغ رو به برنج اضافه کنیم و باهم بزاریم دم بکشه (که در اصل باید مرغ رو به پلو اضافه کنیم).
هم اینکه برنج جدا دم کنیم و با مرغ سرو کنیم.
اضافه كردن آب مرغ به جای آب به برنج باعث خوشمزه تر شدن دمی میشه.
در صورت دلخواه کمی گشنیز به اسفناج اضافه کنین و تفت بدین.
زرشک سرخ شده با این غذا طعم دلچسبی داره.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رولت_گوشت_بادمجون
✍مواد لازم:
🥢بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم
🥢پياز كوچك:1عدد
🥢جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ
🥢نمك و ادويه:به مقدار لازم
🥢براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم
🔷مواد لازم براي سس
🥢كره ،مقدارى
🥢رب گوجه فرنگي:1ق غ
🥢آب:نصف استكان چ
🥣طرز تهيه :
همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_گلابی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#مرغ_پفکی_تابه_ای
🥢سینه مرغ نیم کیلو
🥢نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
🥢آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
🥢ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک
🥢سیر رنده شده 2 حبه
🥢زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
سیخ چوبی به تعداد لازم
خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه
حالا آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنین ، سیر رنده شده ، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حد بریزین که موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بخوابونین و داخل کمی روغن داغ سرخ کنین
یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن داغ شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍#شاورمای_مرغ_لبنانی
✍مواد لازم :
🥢ماست ۱/۲ پ
🥢آبلیموی ۲ ق غ
🥢روغن زیتون ۲ ق غ
🥢پاپریکا، پودر گشنیز
🥢پودر زیره، پودر سیر
🥢پودر پیاز، پاپریکا
🥢زردچوبه
🥢پودر دارچین
🥢فیله مرغ ۴۰۰ گرم
🔷مواد سس :
🥢سس مایونز ۱/۲ پ
🥢ماست ۲ ق غ
🥢کنجد ۲ ق غ
🥢آبلیمو ۲ ق غ
🥢روغن زیتون ۲ ق غ
🥢نمک، فلفل سیاه
🥢۳ حبه سیر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#سوپ_بادام_زمینی
✍مواد لازم:
🥢آب مرغ ۲ لیتر
🥢پیاز ریز سفید ۱ عدد
🥢آب لیمو ترش ۱ قاشق سوپ خوری
🥢بادام زمینی بوداده به مقدار لازم
🥢کرفس خرد شده ۱/۲ قاشق سوپ خوری
🥢آرد سفید ۳ قاشق سوپ خوری
🥢روغن بادام زمینی ۳ فنجان
🥢کره ۱۵۰ گرم
🥢نمک به مقدار لازم
🥣طرز تهیه:
۱- کره را در قابلمه آب کنید پیاز و کرفس را به آن بیافزایید به مدت پنج دقیقه سرخش کنید ولی بگذارید طلایی رنگ بشود . آرد را اضافه کنید ، خوب هم بزنید .
۲- سپس آب گوشت مرغ گرم را در آن بریزید مدت نیم ساعت بپزید .
۳- مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و صافش کنید ، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید .
۴- چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوق الذکر بپاشید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
توروخدا گول این کرمهای شیمیایی رو نخورید که به اسم گیاهی ریختن تو بازار و همه هم میخرن 😔❌
صورتتونو بعد از مدت کوتاهی داغون داغون میکنه😭
هر کرمی که فقط شب استفاده میشه کورتون و هیدروکینون داره چون نباید نور ببینه ❌
بدون استرس و با مواد طبیعی صورتتو عین آینه کن 😍👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/990773525C2e4507fca3
🌱صبح پنجشنبه تون عالی
🌸نگاه اول صبحتون گرم
🌱سفـره زنـدگیتـون
🌸پراز عشق و آرامش
🌱زنگ صداتون مهربانی
🌸و دلتـون از غصه عاری
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#شکلات_صبحانه
✍مواد لازم :
🥢شیر ۱ پیمانه
🥢روغن مایع ۱ پیمانه
🥢پودر کاکائو ۲ ق غ
🥢شکر ۱ پیمانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی
🥢سیب زمینی ۴ عدد
🥢کره ۱۰۰ گرم
🥢هویج رنده شده ۱ عدد
🥢خیارشور ۲ عدد
🥢فلفل دلمه ای نصف عدد
🥢ژامبون ۳ورق
رول ۲ ساعت داخل یخچال باشه تا کاملا خنک بشه و بعد هرجوری دوست دارید سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه_ی_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c