7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#لقمه_گوشت
✍مواد لازم :
🥢نان لواش ۶ عدد برشته نباشه
🥢گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم
🥢پیاز متوسط ۳ عدد
🥢کدوحلوایی چهارصد گرم
🥢ماست محلی سه قاشق سوپ خوری
🥢خامه_ترش ۱۰۰ گرم
🥢سس گوجه ۱۰۰ گرم
🥢پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
🥣طرزتهیه :
ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم
طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با کانوکشن 180 درجه 40 دقیقه داخل مایکروفر می پزیم
پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_ذغالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_چوبی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ناگت_مرغ
🥢سینه مرغ ۳ عدد
🥢نان تست ۴ عدد
🥢پیاز ۱ عدد
🥢سیر ۲ حبه
🥢آب ی۱/۳ پیمانه
🥢نمک ۲ قاشق چای خوری
🥢آویشن و پودر سیر و پودر پیاز و پاپریکا و فلفل قرمز و فلفل سیاه ( از هر کدوم یک قاشق چای خوری )
🥢تخم مرغ ۲ عدد
🥢سس تند ۲ قاشق غذا خوری
🥢پانکو ۱ ونیم پیمانه
🔷مواد سس:
🥢مایونز ۲ قاشق غذا خوری
🥢خردل ۱ قاشق نصف قاشق غذا خوری
🥢کچاب ۱ قاشق غذا خوری
🥢سرکه ۲ قاشق غذا خوری
🔷چند تا نکته برای ناگت ،اول این که حتما آب یخ اضافه کنید ،بعد از میکس کردن ۱ ساعت بزارین یخچال ،بعد از این که پودر سوخاری زدین ۱ یاعت بزارین فریزر ( تا ۳ ماه هم میشه ) ،حرارت برای سرخ کردن کم باشه ،تو فر هم میتونید آماده ش کنید ،دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_عجله_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
بی ادب تر ازین کانال پیدا نکردم😂
😹 خواهــش دارم دخترا نیان 👇🏿❌
💦 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1
💦
از خنده پشمام فر خورد😂😂
http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1
عضو نشی عمرت فنا رفته😱
‼ خنده درحد مرگ اوووف 😂👆👆
پوستت خشکه؟🥺
بغل چشمات داره چروک میشه؟😱
نمیدونی پوستت از چه نوعی هست و چه کرمی مناسب پوستته؟😰
نمیدونی چه کار کنی تا شادابیش رو از دست نده😢
من راهکار همشو دارم 🤩
میتونی پوستت رو شاداب و جوان کنی اگه با من همراه بشی 😍
بیاتو کانال تا رازش رو بهت بگم 👇
https://eitaa.com/Ehya_z
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــلام
🌾صبحتون مالامال از مهر
🌸شاخه افکارتون سبز
🌾گندم دستهاتون پر برکت
🌸دشت دلتون حاصل خیز
🌾و خورشید نگاهتون
🌸لبالب از عاطفه بـاد
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#املت_یونانی
🥢۸ عدد تخم مرغ
🥢۱ فنجان پنیر پیتزا
🥢۲ قاشق چایخوری آویشن
🥢نمک و فلفل به میزان دلخواه
🥢۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
🥢یک دوم فنجان پیاز خرد شده
🥢۲ فنجان اسفناج شسته شده.
🔷اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#حلوا_ارده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_فتوچینی
🥢پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم
🥢فلفل کاپی بزرگ ۲ عدد یا فلفل دلمه
🥢پیاز ۱ عدد
🥢سیر ۴ حبه
🥢روغن زیتون ۲-۳ ق غ
🥢شیر ۱ استکان چایخوری
🥢خامه ۱ پاکت (۲۰۰ میلی لیتر)
🥢آویشن، فلفل سیاه، پول بیبر یا فلفل قرمز، پاپریکا و نمک
🥢پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لاز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c