6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_فتوچینی
🥢پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم
🥢فلفل کاپی بزرگ ۲ عدد یا فلفل دلمه
🥢پیاز ۱ عدد
🥢سیر ۴ حبه
🥢روغن زیتون ۲-۳ ق غ
🥢شیر ۱ استکان چایخوری
🥢خامه ۱ پاکت (۲۰۰ میلی لیتر)
🥢آویشن، فلفل سیاه، پول بیبر یا فلفل قرمز، پاپریکا و نمک
🥢پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لاز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه_شیک
🥢نان تست
🥢۲ عدد تخم مرغ
🥢فلفل دلمه
🥢جعفری
🥢پنیر چدار
🥢پنیر سفید (پنیر فتا)
🥢گوجه فرنگی
🥢سوسیس
گوجه فرنگی و فلفل و سوسیس را ریز خرد کنید .
تخم مرغ ها رو در کاسه بریزید و کمی بزنید .
فلفل و پنیر سفید ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر چدار و سوسیس خرد شده و جعفری را بریزیر و مخلوط کنید .
روی نان ها کمی کره بزنید و مواد را روی نان قرار دهید .
در سینی چیده و در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه (حدودا ۵ تا ۷ دقیقه) قرار دهید تا روی نان ها برشته و پخته شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دلمه_کلم_برگ
🥢برنج 2/5 لیوان
🥢پیاز 2 عدد
🥢جعفری 1 دسته
🥢گوشت چرخ کرده گوساله 300 گرم
🥢روغن مایع 1 ف چ
🥢نعنا خشک 1 ق م
🥢فلفل سیاه 1 ق چ
🥢پول بیبر 1 ق م
🥢رب گوجه فرنگی 1 ق غ
🥢کلم 1عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#میگو_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#هات_چاکلت_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا_ماکارونی
🥢ماکارونی فرمی نصف بسته
🥢تخم مرغ ۲ تا۳ عدد
🥢سیب زمینی نگینی شده یک عددمتوسط
🥢فلفل دلمه ۲ قاشق غذاخوری
🥢پنیرپیتزا به دلخواه ۳ قاشق غذاخوری
🥢سوسیس یک عدد
🥢قارچ ۶ عدد
🥢نمک وادویه به میزان لازم
موادمیانی رومطابق کلیپ درست میکنیم
ماکارونی روبایک مقدار نمک میریزیم داخل آب جوش حدودا ۸ دقیقه بعدآبکش کرده میزاریم یک مقدارسردبشه بهش دوقاشق روغن میزنیم بعدنمک وادویه وتخم مرغها رواضافه کرده داخل تابه یکمقدارروغن ریخته یک قسمت از موادکوکو رو میریزیم بعدموادمیانی رو ریخته روشویکمی پنیرپیتزامیزنیم ودوباره مابقی کوکو رو میریزیم ودم کنی میزاریم اجازه میدیم تایکطرف آن کامل پخته بشه بعدبرمیگردونیم وطرف دیگه رومیزاریم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قارچ_سوخاری_شکم_پر
✍مواد لازم :
🥢پنیر خامهای ۲ ق
🥢پنیر پارمزان ۲ ق
🥢جعفری خورد شده
🥢سیر ۳ عدد
🥢قارچ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسپاگتی_عالی
✍مواد لازم :
🥢سینه مرغ
🥢روغن زیتون ۱ ق غ
🥢پیاز و سیر
🥢قارچ بلانچ شده
🥢خامه ۳-۴ لیوان
🥢پودر تخم گشنیز
🥢پنیر پارمزان
🥢جعفری
🥢فتوچینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تهچین_میگو_خیلی_مجلسی
🥢میگو : به مقدار لازم
🥢زعفران : زیاد و با دست و دلبازی
🥢ماست چکیده ساده : ۳-۴ قاشق غذاخوری
🥢نمک : مقداری
🥢زست لیمو : مقداری
🥢روغن زیتون : یه مقدار
🥢زرده تخم مرغ : ۲ عدد
🥢هویج : ۲ عدد متوسط
🥢کشمش : ۱/۵ قاشق غذاخوری
🥢زرشک : ۱/۵ قاشق غذاخوری
🥢پیاز بزرگ : ۱ عدد
🥢گلاب : ۱ قاشق مرباخوری پر
🥢برنج آبکش شده : ۲ پیمانه
🥢گردو : یه مقداری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ران_مرغ_کبابی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_کباب_حلزونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لازانیا_ریحون_و_بادمجون
🔷سس پیاز بشامل:
🥢پیاز دو عدد (ریز خرد کنید)
🥢کره: ۳۰ گرم
🥢۵-۶ دقیقه بعد، ۱ قاشق آرد اضافه کنید.
🥢۲-۳ دقیقه بعد، ۱ لیوان شیر
وقتی که جوشید، به اون یک مشت ریحون، فلفلسیاه و نمک بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
بادمجونهارو نواری بُرش بدید، سرخ کنید و نوارهای لازانیا رو با نمک توی آبجوش بریزید و چند دقیقه بعد آبکش کنید(زمان جوشیدن رو از روی بسته لازانیا بخونید چون با هم متفاوت هستند)
حالا ظرف مناسب فر رو بیارید، به ترتیب موارد زیر رو بچینید:
سس پیاز بشامل
نوارهای لازانیا
پنیر پیتزا
ریحون تازه
بادمجون سرخ شده
پنیر پارمسان
این روند رو تا آخر ادامه بدید و ظرف رو تا زمانی که پنیر حباب زد و برشته شد در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بذارید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c