11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پاستا_چیکن_آلفردو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنینی_گوشت_و_قارچ
✍مواد لازم برای ۲نفر:
🥢پیاز ۱ عدد
🥢گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
🥢قارچ ۱۰ عدد
🥢فلفل دلمه یک چهارم یک عدد
🥢نون همبرگر دو عدد
🥢دیپ پنیر گودا کالین
🥢دیپ پنیر چدار کالین
🥢ادویه ها : نمک و فلفل پودر سیر و پیاز آویشن و فلفل قرمز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوسیس_لقمه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سالاد_سزار
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
صبح همان سلامیست
که تو بر شمعدانیها میکنی
یا باغچه ای را در فراق باران
لبریز مهربانی...
صبح همان لبخند توست
که دوباره مرا
به بهشت میخواند 🥰..
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنیر_خامه_ایی
✍موادلازم:
🥢شیر سه کیلو
🥢سرکه پانزده قاشق غذاخوری
🔷دوستان میزان کره و خامه هر کدوم یه قاشقه که خیلی کمه ونکته ی مهم اینکه میتونید حذفش کنید وبدون کره و خامه هم بافت پنیر کاملا نرم و مثل تصویر میشه و پرچرب و خوشمزه میشه چون شیرمون پرچرب بوده.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#نودل_پنیری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پودینگ_شیر
✍مواد لازم :
🥢شیر ۲ لیوان
🥢شکر نصف لیوان
🥢آرد قنادی ۲۵ گرم
🥢نشاسته ذرت ۲۵ گرم
🥢زرده تخم مرغ ۱ عدد
🥢خامه صبحانه ۱ عدد ۲۰۰ گرمی
🥢وانیل نوک ق چ خ
🥢بیسکوییت پتی بور
🔷مواد لازم گاناش شکلاتی:
🥢خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🥢شکلات تلخ ۹۰ گرم
🥢شکلات سفید
🥢توت فرنگی و کنجد در صورت دلخواه برای تزیین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کنسرو_لوبیا_سبز
با این روش به مدت یک سال لوبیا رو داخل کابینت نگه دارید.
تمام مراحل داخل فیلم هست .ویدیو رو تا آخر ببینید.
من برای هر کیلو لوبیا دو برابر گوجه ریختم تا موقع استفاده دیگه نیازی به رب نداشته باشم حتما حتما شیشه ای که درب فلزی داره استفاده کنید محکم ببندید در غیر این صورت لوبیا خراب میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه_لاکچری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر
🥢یک عدد طالبی
🥢۱ بسته ژله موز
🥢موز
🥢ژله توت فرنگی
🥢توت فرنگی
🥣طرز تهیه:
یک عدد طالبی شاه پسند رو به صورت مورب از وسط نصف کنید
از پشت نصف کنید و دو لبه رو کنار هم بزارید از پشت با سیخ چوبی به هم فیکس کنید
وسطش و خالی کنید
درز وسط رو با کمک پوره راک ، پر کنید
با دستمال خشک کنید
یک بسته ژله موز رو با یک لیوان آب باز کنید اگه لازم بود بن ماری کنید
بزارید کمی از دما بیفته
وسط درز کمی از ژله بریزید و داخل یخچال بزارید
یک لایه ژله بریزید
بزارید نیم بند بشه
یک ردیف موز بچینید و بقیه ژله رو بریزید
بهتره که ژله کاملا خنک باشه ، اینطوری زودتر میبنده
دو ساعت داخل یخچال بزارید
برای سرو سیخ ها رو جدا کنید
همین مراحل رو با ژله توت فرنگی و میوه توت فرنگی هم انجام بدید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c