eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.2هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.9هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢2 لیوان ذرت (تازه،کنسرویی) 🥢 2 قاشق غذاخوری کره 🥢200 گرم پنیر خامه ای 🥢1/2 لیوان شیر 🥢1/2 لیوان پنیر جدار خرد شده 🥢3 حبه سیر رنده شده یا 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 🥢نمک و فلفل سیاه یا چیلی به میزان لازم 🥣طرز تهیه: کره را درون یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. ذرت ، سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید. پنیر خامه ای و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. سپس پنیر چدار را بریزید هم بزنید و اجازه دهید تا همه پنیرها ذوب شوند و یک کم سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. با پیازچه و چیلی خرد شده سرو کرده و نوش جان کنید. ✔میتونید قارچ و یا ژامبون خرد شده طبق ذائقه تون به این خوراک خوشمزه اضافه کنید ‌ ‌‌‌‌‌بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢نخود ۱۰۰گرم 🥢گوشت ۳۰۰گرم 🥢پیاز یک عدد 🥢سیب زمینی یک عدد 🥢فلفل سه عدد 🥢گشنیز یک مشت پر 🥢آرد نخود چی دو قاشق غ خ 🥢سیر دو حبه 🥢ادویه تخم گشنیز فلفل زردچوبه زیره 🥢بیکینگ پودر یک قاشق چ خ 🔷نخود رو به مدت ۲۴ساعت بزارید خیس بخوره چند بارم آبش رو عوض کنید بعد به همراه گوشت و پیاز و سیب زمینی سیر گشنیز ادویه ها آرد نخودچی و بیکینگ پودر هم میتونید با چرخ گوشت چرخ کنید هم اگه مثل من چرخ گوشت در دسترس تون نبود با خرد کن میکس کنید بعد دو تا سه ساعت بزارید داخل یخچال تا استراحت کنه بعد بهش فرم بدید و داخل روغن داغ با شعله ی ملایم سرخش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🔷اول لبوها روتمیزمیشوریم بعدسروته آن روباچاقومیگیریم وداخل آب میزاریم تالبوهاپخته بشن یک ربع اول درب قابلمه رونیم لابزارین که سرنره وبعدمیزاریم حدودا۳ساعت باحرارت ملایم بپزن بعدبایک چنگال تست کنیداگرپخته بود لبوهاروازآب بیرون میاریم وبه آب لبو دوتکه نبات یا شکراضافه میکنیم لبوهاروبرش میدیم پوستشوجدامیکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢ژله سبز ......۲بسته 🥢آبجوش .....۲لیوان 🥢شیر .....۳پیمانه 🥢شکر......نصف پیمانه 🥢خامه صبحانه......۱پیمانه 🥢ژلاتین.....۳ق غ خ 🥢وانیل......نصف ق چ خ 🥢رنگ سبز.....کمی 🔷ژله سبز روبه همراه دولیوان آبجوش حل کنید خوب هم بزنید تا زرات ژله حل بشن.ظرفی رو چرب کنید ژله روداخلش بریزید و ۳ساعت داخل یخچال تاخوب ببنده...بعداز این مدت ژله رو به مکعب های کوچیک برش بزنید و دوباره داخل یخچال بزارین که آب نشه. برای مواد پاناکوتا اول شیر وشکر روی حرارت بزارین وقتی جوش اومد خاموش کنید وخامه و وانیل ویه کوچولو رنگ سبز بزنید و مخلوط کنید. ژلاتین رو با ۱/۴لیوان آب سردمخلوط کنید و روی بخار کتری بن ماری کنید وبه باقی مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. ظرف ژله اصلی رو کمی چرب کنید ژله مکعبی روداخلش بریزید و مواد پاناکوتا که کاملا سرد شده رو روش بریزید وبرای ۴تا۵ساعت بزارین داخل یخچال تا خوب ببنده بعد از این مدت لبه های ژله رو به کمک چاقو دربیارید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢گوشت چرخکرده 🥢پیاز 🥢قارچ 🥢پنیر(هر نوعی که دوست داشتین) 🥢نمک،فلفل،پادریکا،اورگانو،پودرسیرو پیاز 🥢شکر قهوه ای 🥢نان باگت 🥢خیارشور 🥢سس خردل 🥢خامه و شیر مقداری بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c