eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
22.1هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
23.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢۲تا سیب زمینی متوسط آبپز شده 🥢تره و جعفری ساطوری شده ۳تا ۴ق غ(میتونید گشنیز هم جایگزین کنید) 🥢نمک و‌ادویه ها شامل:فلفل قرمز فراوون ،فلفل سیاه،پاپریکا 🥢پیاز بزرگ ۱عدد 🥢نون لواش به تعداد لازم (من نون رو از وسط و از قسمت طول نصف کردم‌(میتونید جایگزینش خمیر سمبوسه یا یوفکا باشه) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢خمیر مخصوص باقلوا 🥢گردو‌ خُرد شده نه پودر شده باشه نه زیاد درشت باشه که ورق باقلوا رو پاره کنه. 🥢۱۵۰گرم کره حیوانی 🥢سه چهارم استکان روغن مایع 🔹برای شربت: 🥢۲لیوان شکر 🥢۲لیوان آب 🥢چند قطره آب لیمو ترش 🔹باقلوای اصل استانبول زعفرون یا گلاب یا هل نداره و ساده هست و ترکیه ساده بدون طعم غالب سرو میشه به نظرم هیچ کدوم رو اضافه نکنید . 🔹کره و روغن روی حرارت ملایم باشن و فقط کره ذوب شه نیاز به جوشیدن نیست چون طعمش تغییر میکنه شربت ۱۵دقیقه با حرارت ملایم باشه کافیه 🔹فر دمای ۱۸۰باشه و زمان ۳۰تا ۳۵دقیقه تا زمانی که شیرینی ها برشته و طلایی بشن 🔹شیرینی که از فر خارج کردید کمی بذارید از داغی بیفته در حد ۲الی ۳دقیقه بعد شربت رو دو مرحله اضافه کنید . بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
27.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢سینه مرغ یک عدد متوسط 🥢پیاز یک عدد 🥢نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و اوریگانو یا آویشن دوس داشتید کمی هم جوز و برگ بو برای مزه دار کردن مرغ 🥢قارچ به مقدار لازم 🥢کره ۲۰گرم 🥢نمک وفلفل کمی 🥢پیاز یک عدد بزرگ 🥢کره ۲۰گرم 🥢نمک‌و‌فلفل و‌ادویه ها (پاپریکا و کمی زردچوبه،رب گوجه یک الی ۲قاشق) 🥢پنیر پیتزا به مقدار لازم 🔹پنیر حتما هم دمای محیط باشه تا کش بیاد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
27.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢سینه مرغ یک عدد متوسط 🥢پیاز یک عدد 🥢نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و اوریگانو یا آویشن دوس داشتید کمی هم جوز و برگ بو برای مزه دار کردن مرغ 🥢قارچ به مقدار لازم 🥢کره ۲۰گرم 🥢نمک وفلفل کمی 🥢پیاز یک عدد بزرگ 🥢کره ۲۰گرم 🥢نمک‌و‌فلفل و‌ادویه ها (پاپریکا و کمی زردچوبه،رب گوجه یک الی ۲قاشق) 🥢پنیر پیتزا به مقدار لازم 🔹پنیر حتما هم دمای محیط باشه تا کش بیاد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢زیره یک و نیم ق چ زیره 🥢گشنیز یک و نیم ق چ 🥢سیر سه حبه 🥢روغن زیتون چهار ق غ 🥢نمک و فلفل به میزان لازم 🥢جعفری خرد شده دو الی سه ق غ 🥢زعفران غلیظ دو ق غ 🔹مرغ رو از مواد مرینت بیرون بیارید مواد رو از داخل شکمش بردارید. تخم گشنیز و زیره رو آسیاب کنید سیر رو رنده ریز کنید و همراه با روغن زیتون، نمک وفلفل، جعفری و زعفران مخلوط کنید و با دست تمام سطح مرغ رو بهش آغشته کنید قسمت سینه مرغ رو زیر پوستش حتما از ادویه ها بزنید. پاهای مرغ رو بهم وصل کنید و محکم ببندین. بال رو به سینه مرغ بدوزید. ته یه ظرف یکم هویج، کرفس، سیر، لوبیا بذارید مرغ رو روی سبزیجات قرار بدین. دو لیوان اب بریزید (من تو فیلم فراموش کردم بذارم) روی مرغ رو فویل بکشید فویل رو جوری بکشید که مرغ هیچ تماسی با فویل نداشته باشه چند تا سوراخ کوچیک روی فویل بذارید. داخل فر از پیش گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت دو ساعت بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
خسته شده بودم ازاین لباس زیرهای تکراری لباس های بازارهم نمیتونست منوراضی کنه این دیگه برام شده بودیک دغدغه😱 درکل ادم مشکل پسندی هستم دوماه پیش اتفاقی باکانال انواع لباس زیرولباس شب اشناشدم😍 الهی مدیرش دست به خاک میزنه طلابشه که لباس هاش این همه شیک وخفن هست قیمت وکیفیتش حرف نداره من که دیگه دغدغه خریدلباس خواب ولباس زیرندارم😉 لینک کانالش میذارم فقط بیابروببین 👇👇👇👇 https://eitaa.com/delbar67
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢آرد. یک پیمانه 🥢آرد نخودچی. نیم پیمانه 🥢کره. ۵۰ گرم 🥢روغن مایع. به اندازه نیاز 🥢پودر دارچین. یک ق چ 🥢پودر هل. نصف ق چ 🥢پودر زنجفیل. نصف ق چ 🥢پودر قند. دو ق غ 🔹ابتدا آرد رو تفت میدیم تا وقتیکه سبک بشه بعد آرد نخودچی اضافه میشه 🔹بعد ادویه ها اضافه میشه تا عطرش آزاد بشه 🔹وقتی هر دو آرد کاملا سبک شدن کره اضافه میشه و روغن مایع تا جاییکه مخلوط آردمون شل و روون بشه 🔹حالا از رو حرارت برمیداریم و پودر قند رو اضافه میکنیم و تا مواد داغه داخل قالب میریزیم 🔹مواد میانی ترکیب خرمای هسته گرفته و گردوی خرد شده و به قاشق کره باهم روی حرارت قرار میدیم تا نرم بشه 🔹از کجا بفهمیم آرد سبک شده ؟! اولا که وقتی سبک میشه عطر خوبی از آرد بلند میشه دوم اینکه یه مقدار آرد در دهان بزارید اگه تو دهن آب شد و به کامتون نچسبید یعنی آرد کاملا تفت خورده و سبک شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c