6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تزیین_حلوا_تک_نفره_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دیزاین_فوندانت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سالاد_سبز
🥢کاهو
🥢 کرفس
🥢 کلم بروکلی
🥢 خیار
🥢 ریحون
🔹موادسس:
🥢 تخم گشنیز
🥢 نعناخشک
🥢 روغن زیتون
🥢 فلفل سیاه
🥢 پولبیبر
🥢 نمک
🥢 کنجد
🥢 سرکه بالزامیک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#جوجه_ترش
🥢جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
🥢 پیاز: ۲ عدد
🥢 مغز گردو: ۱۰۰ گرم
🥢 سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
🥢 نمک و فلفل: به مقدار لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#گراتن_مرغ_و_سیب_زمینی
✍مواد لازم :
🥢 سیب زمینی
🥢 قارچ
🥢 سینه مرغ پخته
🥢 سس گوجه فرنگی
🥢 پنیر پیتزا
🥢 آویشن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_سیب_زمینی
🥢پیاز
🥢 قارچ
🥢 گوشت چرخکرده
🥢 نمک و پاپریکا و ادویه
🥢 رب
🥢 سیب زمینی آبپز له شده
🥢 آرد
🥢 پنیر پیتزا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سبزی_پلو_با_ماهی
🥢ماهی شوریده یا هر ماهی دیگه ۱ کیلو
🥢 زعفران دم شده ۸ ق غ
🥢 روغن زیتون نصف پیمانه
🥢 نمک ۱،۵ ق چ
🥢 زردچوبه ۱،۵ ق چ
🥢 پودر سیر ۱،۵ ق چ
🥢 فلفل سیاه ۱ ق چ
🥢 فلفل قرمز نوک ق چ
🥢 سبزی کوکو ۳۰۰ گرم
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 آرد ۲ ق غ
🥢 نمک،فلفل سیاه،زردچوبه نصف ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خورشت_بامیه
🥢گوشت چرخکرده
🥢 پیاز
🥢 نمک،فلفل،پاپریکا،زردچوبه
🥢 پودرسوخاری
🥢 بامیه
🥢 رب گوجه
🥢 غوره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پوره_ی_سیب_زمینی
✍مواد لازم:
🥢 سیب زمینی 4_5 عدد
🥢 کره 3 قاشق غذاخوری
🥢 تخم مرغ 4 عدد
🥢 فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
🥢 پاپریکا 1 قاشق چایخوری
🥢 پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
🥢 پنیر چدار 1 فنجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ترشی_کلم_برگ_بنفش
🥢کلم برگ بنفش دو عدد بزرگ(حدودا ۴ کیلو)
🥢 نمک دو قاشق غذا خوری سر پر
🥢 تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
🥢 نعنا یک قاشق چای خوری
🥢 سرکه حدودا ۱ لیتر (۴ لیوان)
🥢 نبات یک تیکه متوسط
🔹دلیل اینکه به کلم ها نمک میزنیم اینه که آب میان بافتی کلم خارج بشه و باعث کپک زدن ترشی نشه و بتونیم مدت طولانی تری توی یخچال نگهداری کنیم
حتما تایم بگیرید که نمک و کلم بیشتر از یک ساعت توی ظرف نباشن چون باعث میشه کلم نرم و حالت تخمیری پیدا کنه
اگه با تیزی سرکه مشکلی ندارید میتونید نبات رو حذف کنید
اگر دوست دارید طعم این ترشی ملس باشه میتونید از نبات بیشتری استفاده کنید
۴ کیلو کلم برگ خرد شده حدودا ۳ کیلو ترشی به شما میده
اگر دوست دارید ترشیتون تند باشه میتونید دوتا فلفل تند رو خرد کنید و توی ترشی بریزید
ترشی کلم نیازی به سیر و ترخون و مزه و شوید و … نداره بهترین ادویه تخم گشنیز و کمی نعناست
از نظر من جدا کردن چند لایه ی رویی از کلم برگ و شستن و خشک کردنش باعث تمیز شدن کلم میشه چون داخل کلم که آلوده نیست… اما اگر خیلی حساسید بعد از خرد کرد کلم برگ بشوریدش و زمان بدید تا کاملا خشک بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیتزا_مرغ_و_قارچ
🥢یک عدد سینه مرغ
🥢 قارچ ۱۰۰گرم
🥢 پنیر پیتزا
🥢 سوسیس
🥢 فلفل دلمه رنگی
🥢 ذرت پخته شده
🥢 گوجه فرنگی
🥢 زیتون سبز
🥢 ادویه ها(نمک وفلفل قرمز و سیاه ،اوریگانو یا آویشن،پودر پیاز و پودر سیر،زردچوبه ،پاپریکا،کمی پودر تخم گشنیز)
🔹برای سس:سس کچاپ،خردل
فر باید حتما از قبل روشن و گرم باشه
دمای ۲۲۰درجه به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه برای طلایی شدن پنیر ۲دقیقه گریل بالا بزنید .
🔹زیاد سطح روی پیتزا خشک نشه چون پنیر کش نمیاد.
🔹مواد لازم خمیر پیتزا:
🥢 آرد ۲۰۰گرم
🥢 آب ولرم ۱۴۰گرم(داغ نباشه)
🥢 روغن زیتون ۲ق غ
🥢 شکر ۵گرم(یک ق چ)
🥢 نمک ۵گرم(یک ق چ)
🥢 خمیر مایه خشک فوری ۵گرم (یک ق مرباخوری)
🔹آب ولرم و خمیر مایه و شکر ترکیب کنید آرد الک شده ونمک اضافه کنید با هم مخلوط و ۵دقیقه ورز بدید بعد روغن زیتون روهم اضافه کنید خمیر کمی چسبناکی داشته باشه.روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.بعد استراحت خمیر رو پهن کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رولت_گوشت_با_نون_لواش
🥢۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
🥢 ۲ عدد تخم مرغ
🥢 پیازچه ۴ عدد
🥢 فلفل دلمه ای کوچک یک عدد
🥢 نمک، فلفل، پودر پاپریکا
🥢 ۳۰۰ گرم پنیر گودا یا موزارلای رنده شده
🥢 دو عدد نان لواش بزرگ
🥢 یک عدد تخم مرغ برای روی رولت
🥢 پنیر برای روی رولت
🥢 کمی کنجد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c