#اشترودل_گوشت
🔸مواد لازم برای۵ نفر
🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🔸قارچ ۵۰۰ گرم
🔸پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
🔸کره ۶۰ گرم
🔸آرد گندم ۴۵۰ گرم
🔸روغن مایع ۱۰۰ گرم
🔸شیر ۱۲۵ میلی لیتر
🔸پیاز ۲ عدد
🔸تخم مرغ ۲ عدد
🔸شکر ۲ قاشق سوپ خوری
🔸رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
🔸نمک برای خمیر ۱ قاشق چای خوری
🔸مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
🔸نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹اول مایع خمیر رو با کمی شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا عمل بیاد. روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید.
🔹آرد را کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغ و روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی آن را با روغن چرب کنیددو مخلوط را یک جای گرم قرار بدید تا عمل بیاد.
🔹بعد از یک ساعت میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید.
🔹برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده را 4دقیقه تفت بدید و بعدش گوشت را اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرد کنید مواد را 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روی آن بریزید .
🔹اشترودل ها را به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط فر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کالباس_خانگی
✍مواد لازم:
🥢سینه مرغ: دو عدد،
🥢سیر: یک بوته کوچک،
🥢 زرده تخممرغ: دو عدد،
🥢 آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری،
🥢 فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری،
🥢نمک: به میزان لازم،
🥢پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری، 🥢پودر هل: یک قاشق چایخوری،
🥢هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد،
🥢قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط،
🥢 روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.
🥣طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخممرغ و روغن را هم افزوده، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتیمتر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5 /1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقهای بزنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😘😘
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کوکوی_تره_فرنگی 😍😋
✍مواد لازم :
🥢یک عدد تره فرنگی ریز خرد شده
🥢یک عدد هویج
🥢۲ عدد سیب زمینی رنده شده
🥢۳ الی ۴ شاخه پیازچه
🥢به اندازه ی یک مشت جعفری خرد شده
🥢۲ ق.غ آرد
🥢یک عدد تخم مرغ
🥢روغن برای سرخ کردن
🥢نمک به مقدار لازم
🥣طرز تهیه :
تره فرنگی ها رو کمی با دست فشار بدید داخل ظرفی تمام مواد رو با هم مخلوط کنید داخل روغن داغ سرخ کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته
غذای فوری و دلپذیر😋
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پاستا👩🍳
✍مواد لازم :
🥢 ۳۵۰ گرم پاستا
🥢۱ عدد کلم بروکلی (۵۰۰ گرم)
🥢 فلفل دلمه ای ۱ عدد
🥢 ۱ عدد پیاز
🥢 ۱ حبه سیر
🥢 ۸ عدد گوجه فرنگی کوچک
🥢 نمک، فلفل قرمز
✍ برای سس:
🥢شیر ۲ لیوان
🥢۱ قاشق غذاخوری کره
🥢۱/۵ قاشق غذاخوری آرد
🥢 فلفل سیاه،نمک
🥢پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#کوکو_برنجی
✍موادلازم:
🥢۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
🥢۳ق غ برنج
🥢۱ پیاز متوسط،ریزخردشده
🥢نصف بسته جعفری،ریزخردشده
🥢نمک،فلفل سیاه و قرمز
🥢۳تا تخم مرغ وآردبرای غلطاندن
🥢روغن برای سرخ کردن
🥣طرزتهیه:
برنج رو بشورین و روش آب بریزین،طوریکه به اندازه یک انگشت روش آب باشه،بزارین بپزه تا آبش کشیده بشه.۱/۲_۱/۳ گوشت چرخکرده رو خیلی کم در روغن زیتون تفت بدین.
حالاهمه مواد را مخلوط کرده ورز دهید وشکل بدین و ابتدا داخل آرد کنین بعد داخل تخم مرغ های زده شده ودر روغن داغ سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی
✍موادلازم:
🥢بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم
🥢۴۰۰ میلی لیتر شیر یک لیوان+چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی
🥢شکر ۴۰ گرم (دو الی سه ق.غ)
🥢نشاسته ذرت ۴۰ گرم دو ق.غ
🥢پودر کاکائو ۲۰ گرم دو ق.غ پر
🥢۱۰۰ گرم شکلات تخته ای
🥢کره یک ق.غ پر
سس شکلاتی :
یک لیوان سر خالی خامه قنادی به دمای محیط رسیده از خامه ی صبحانه هم میشه استفاده کرد ولی باید شیرینیشو چک کنید
🥢۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
🥢کره یک ق.غ
🥣طرز تهیه:
بیسکویت ها رو درشت خرد کنید
داخل ظرفی شیر و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و رو با هم روی حرارت کم مدام هم بزنید
وقتی به غلظت فرنی رسید خاموش کنید
و شکلات تخته ای و اضافه کرده و هم بزنید
و کره رو اضافه کرده و میکس کنید
با بیسکویت ها مخلوط کرده و هم بزنید و داخل قالب بریزین و یکنواخت پخش کنید
و داخل یخچال نیم ساعت قرار بدین
برای سس شکلاتی خامه داغ و شکلات تخته ای و با هم مخلوط کنید و کره رو اضافه کنین
اجازه بدین سس از داغی بیوفته
روی لایه ی اول بریزین و ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدین.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌷سلام به دوشنبه 16آبان ماه خوشآمدید🌷
🌺خداوند قادرترین
🌼کارگردانیست که با
🌸رسیدن سپیده دم میگَوید:
1⃣ نـــور
2⃣ صـــدا
3⃣ حـــرکـــت
🌺او زیباترین فیلم هستي
🌼را کلید می زند
🌸و من بهترینن نقش را
🌺برایتان آرزو می کنم
🌼روزتون به خیر و نیکی
🌻صبحتون دل انگیز
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه عالی
این صبحونه جدید رو حتما امتحان کنین فوق العاده ست.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیراشکی_گوشت
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
اگه طعم کلم رو دوست نداشتین میتونید کلم راحذف کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#بادمجون_شکم_پاره
🍆در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و سرو کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c