فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شامی_خوشمزه
✍مواد لازم:
🥢گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
🥢پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان
🥢سیر: ۴ لوش
🥢تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
🥢آرد سوخاري : ۱ لیوان
🥢نمک: کمی
🥢فلفل: کمی
🥢پودر ریحان: ۱ قاشق
🥢پودر پونه: ۱ قاشق
🥢پودر جعفری: ۱ قاشق
🥢فلفل قرمز
🥢پنیر موزارلا
🥢آرد: ۲ لیوان
🥢تخم مرغ: ۴ عدد
🥢آرد سوخاري : ۳ لیوان
🥣طرزتهیه :
گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سوخاری در آخر درون روغن سرخ می کنی😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ذرت_مکزیکی
شاید باورتون نشه ولی عطر و طعمش خیلی خوب میشه 😍
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#دسر_خوشمزه
۲ لیوان شیر، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت، ۲ قاشق آرد،۴ قاشق غذاخوری شکر و مقداری کم وانیل، میریزیم داخل قابلمه و روی شعله ی متوسط، تا قوام بگیره مثل فرنی، آخر کار بهش ۲ قاشق خامه ی صبحانه اضافه کنید. یمقدار که از حرارت افتاد، داخل ظرف هاتون مقداری مواد، بعد تیکه های توت فرنگی🍓 و آناناس، روشم بیسکوییت پودر شده و گردوی خورد شده بریزید، دوباره از موادتون بریزید روش، بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره،
برای تزیین روشم خامه فرم گرفته و توت فرنگی بزارید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کاپ_کیک_زردآلو
✍مواد لازم :
🥢تخم مرغ ۲عدد
🥢ماست نصف لیوان
🥢شکردوسوم لیوان
🥢روغن مایع یک سوم لیوان
🥢وانیل نصف قاشق چایخوری
🥢بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
🥢آرد تقریبا یک لیوان+یک چهارم لیوان
🥢زردآلو به میزان لازم
نکته:توکیکهای میوه ایی بهتره ازماست استفاده بشه
اگرمزه ترش زردآلو رودوست ندارین میتونیدابتداداخل هر کپسول یک قاشق مرباخوری شکربریزین بعدزردآلو روداخل کپسول بزارین😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آموزش تهیه قرمه سبزی مجلسی😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نان_خامه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکو_سیب_زمینی شکم پر
یه غذا آشنا با یه دستور متفاوت😉
✍مواد لازم:
🥢سیب زمینی آب پز ۲۵۰ گ
🥢روغن مایع ۱ ق غ
🥢نمک ۱/۲ ق چ
🥢آویشن ۱/۲ ق چ
🥢سبزیجات معطر ۱/۲ ق چ
🥢فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
🥢فلفل قرمز ۱/۲ ق چ
🥢بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
🥢آرد سفید ۲/۳ پ
🥢سفیده تخم مرغ ۱ عدد
برای مواد داخل شکم
🥢پنیر پیتزا ۱ پ
🥢ژامبون اسلاید شده ۱ برگ
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#فسنجون_مرغ
✍مواد لازم :
🥢گردو ۴۰۰گرم
🥢مرغ چند تکه
🥢رب انار۴قاشق غذاخوری
🥢پیاز ۱عدد متوسط
🥢زعفرون دم کرده
🥣طرزتهیه :
اول گردو ها رو چرخ میکنیم و میذاریم کنار .
بعد یه دونه پیاز رو رنده ریز کنین و باکمی روغن کنجد تفت بدین(حواستون باشه زیاد روغن نریزین چون بخاطر گردو خورشت به روغن میفته) ،بعد گردوهای چرخ شده رو بهش اضافه کنین و باهم سه دقیقه تفت بدین،
بهش ۳لیوان (آب سرد) اضافه کنین و بعد حرارت رو زیاد کنین تا به جوش بیاد ، در قابلمه رو بذارین و حرارت رو کم کنین تا آروم آروم بپزه و خورش به روغن بیفته
تو این فاصله تکه های مرغ رو با کره سرخ کنین و بعد بهش نمک و فلفل بزنین و مقداری زعفرون دم کرده،
بعد از۲تا ۳ساعت که خورشت به روغن افتاد نمک رو اضافه کنین
و یه قاشق شکر
(اگه شما طرفدار خورشت فسنجون ترش هستین ، دیگه نیازی به اضافه کردن شکر به خورشت نیست )،
بعد رب انار رو اضافه کنین
ودر قابلمه رو بذارین که گردوها با رب انار بپزن،بعد از ۱۵دقیقه بعد تکه های مرغ رو هم اضافه کنین و بذارین تا خورش یکی دوساعت دیگه جا بیوفته😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مانی_پلو
این غذا هم با گوشت پخته میشه و هم با مرغ.من با مرغ درست کردم.مواد تشکیل دهنده این غذا برنج،لپه،زرشک،کشمش،رشته پلوئی،پیازداغ،زیره پلوئی،مرغ یا گوشت،نمک و زعفران هستش.فیله مرغ رو گذاشتم با پیازو نمکو زعفرانپخت.لپه ای که از قبل خیس کرده بودم رو نیز گذاشتمپخت.کشمش و زرشکرو همجداگانه تو کره تفت دادم.دوتا پیاز متوسط رو سرخ کردم.حالا برنجم رو که از قبل خیس کرده بودمتو آب جوش ریختمو یه مقدار که نرمشد رشته پلویی و لپه رو بهش اضافه کردم و آبکش کردم.بعد یکلایه برنجرو در قابلمه ربختمو بینش پیازسرخ کرده،کشمش و زیره ریختم و دوباره برنج ریختمو اینکار رو ادامه دادم تا آخر.وقتی غذا درست شد با زرشک و کشمش و مرغ روش رو تزئین کنید 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_جگر
در ابتدا جگر ها را خرد کرده و با آرد مخلوط می کنیم ، سپس الک کرده تا آرد های اضافی آن جدا شده و سرخ کنید . بعد از سرخ شدن به آن نمک ، پاپریکا ، زیره و آویشن اضافه کرده . رب یا در صورت دلخواه سس گوجه را با جعفری و روغن زیتون مخلوط کرده و نان ها را به آن آغشته کرده و کمی حرارت داده سپس با ترکیب مخلفات جعفری ، پیاز ، گوجه ، سماق ، نمک وفلفل نوش جان کنید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸مهربانان روزتان پراز محبت
🌺الهی سهم امروزتان شادی
🌸سهم زندگیتون عشق
🌺سهم قلبتون مهربانی
🌸سهم چشمتون زیبایی و
🌺سهم عمرتون عزت باشه
🌸روز خوبی پیش رو داشته باشید
🌹سه شـنـبـهتــون گـلبــارون🌹
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ
✍مواد لازم :
🥢 برگ کاهو خرد شده
🥢۳ عدد خیار شور خرد شده
🥢۱ عدد گوجه خرد شده
🥢۱ عدد سیب زمینی آبپز خرد شده
🥢۱ تیکه فلفل دلمه ای خرد شده
برای سس:
🥢۲ ق مایونز
🥢۱ ق سس خردل
🥢۱ ق آب لیمو ترش تازه
🥢فلفل سیاه
🥢نمک
🥢جعفری خرد شده
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمبوسه_سیب_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آموزش فلافل سوخاری با سس انبه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ناهار_ماکارونی
گاهی ماکارونیتون رو هر طور و با هر موادی که درست کردین به جای دم کردن, تو یه ظرف فر بریزین و روی سطحشو با پنیر بپوشونین و بعد بذارینش تو فر و وقتی این شکلی شد درش بیارین و نوش جان کنین😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پتاژ_هویج_و_سیب_زمینی
🥣مواد لازم:
🥢نمک و فلفل به مقدار لازم
🥢آویشن تازه به مقدار لازم
🥢برگ بو ۳ عدد
🥢کره ۱ قاشق غذا خوری
🥢پیاز ۲ عدد
🥢سیب زمینی ۲۵۰ گرم
🥢دارچین ۲ قاشق چای خوری
🥢هویج ۵۰۰ گرم
🥣طرز تهیه:
۱- سیب زمینی ، هویج و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس بهمراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، برگ بوها و آویشن را با نخ ببندید و داخل قابلمه بیندازید ( برگ بو و اویشن در اخر پخت خارج میشوند ).
۲- وقتی آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید ، دارچین را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند ، پس از مدت زمان لازم برگ بو و آویشن را خارج کنید.
۳- محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند سپس مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید.
۴- پتاژ هویج و سیب زمینی را داخل کاسه بریزید و با خامه و سبزی های معطر تزئین و سرو کنید.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پفک_خونگی
✍مواد لازم :
🥢سیب زمینی ۵۰۰ گرم ۳ تا
🥢نشاسته ذرت ۵۰ گرم نصف پیمانه
🥢نمک
🥢فلفل قرمز ۱/۳ ق چ
🥢پاپریکا ۱ ق چ
و هر ادویه قرمز و خوشمزه ای که دوست داری.
قرمزه باشه بهتره پفک خوشرنگ تر میشه.
🥢بکینگ پودر نصف ق چ
🥢دو ق غ روغن مایع
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #چیپس_خونگی
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید
بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه .😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_سوخاری
✍مواد لازم :
🥢سینه مرغ خرد شده: 750 گرم
🥢تخم مرغ : یک عدد
🥢شیر: نصف لیوان
🥢روغن زیتون: نصف استکان
🥢نمک و پاپریکا: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
🥢فلفل قرمز و سیاه و زیره: هرکدام ۱ قاشق چای خوری
🥢آرد الک شده: ۴ قاشق غذاخوری
🥢آرد سوخاری(خرده نان باگت خشک شده): یک لیوان
🥣طرزتهیه :
سینه مرغ را بندانگشتی خرد میکنیم در ظرفی تخم مرغ، شیر، روغن،نمک، فلفل ها و پاپریکا و زیره و آرد سفید را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس تکه های مرغ را با این سس مرینیت میکنیم و استراحت میدیم.بعد سیخ میزنیم و به آردسوخاری آغشته میکنیم کف سینی فر را چرب کرده (کاغذ روغنی هم میتونید بذارید)توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵دقیقه بپزید. بستگی به دمای فر مدت زمانش تغییر میکنه. یبار درست کنید دستتون میاد.میتونید توی فر نذارید و توی تابه سرخشون کنید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ژله_رولی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ساندویچ_سوخاری
🔸گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دمدست بود بریزید
دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید
داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#هویج_پلو_با_مرغ_قلقلی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کرانچی_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کباب_لقمه
✍مواد لازم:
🥢گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
🥢قلوه گاه گوسفندی ۱۰۰ گرم
🥢فیله مرغ ۷۰ گرم
🥢پیاز ۱۰۰ گرم
🥣طرزتهیه :
همه ی گوشتها رو ۲ بار چرخ میکنیم و پیازها رو ریز رنده میکنیم و آبشون رو در حدی که خیلی آبکی نباشه میگیریم.
بعد بهش نمک و کمی فلفل سیاه و خیلی کم زعفران دم کرده میزنیم.بعد هم کامل ورز میدیم و اجازه میدیم ۲ ساعت داخل یخچال بمونه بعد هم سیخ میگیریم.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_کباب
✍موادلازم :
🥢فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم
🥢سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
🥢سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
🥢ماست: ۲ قاشق غذاخوری
🥢آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۳ عدد
🥢روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c