🌸طراوت و پاڪی ﺻﺒﺢ
🌷ﺩﺭهوای ﺯﻣﯿﻦ پراڪنده ﺍﺳﺖ
🌸خدایا
🌷عزیزانــم را
🌸ﺳﺮﺷـار ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺍﻭﺕ ڪن
🌷و قلبشان را با نـور خـود
🌸روشـن و روزشـان را
🌷سرشـار از شـادی ونشاط گردان
🌸ســـــلام صبحتون بخیر #کدبانوها 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نیمرو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #املت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #فرنی
✍مواد لازم:
🥢 نشاسته : ۱ پیمانه
🥢 شکر : ۱.۵ پیمانه
🥢 گلاب : نصف پیمانه
🥢 شیر : ۴ پیمانه
🥢 آب سرد : ۱ پیمانه
🥢 خلال پسته یا بادام : به مقدار لازم
🥣 طرز تهیه :
برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. نشاسته حلشده را با دو پیمانه از شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، با كفگیر روی آن خطی بكشید؛ اگر جای كفگیر باقی ماند، فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است.
فرنی که به این سبک تهیه میشود را هم به صورت سرد و هم داغ میتوان میل کرد .
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #اکلیل_خوراکی
1/4 فنجان شکر رو با 1/2قاشق چایخوری رنگ غذا مخلوط کرده و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید برای تزیین کیک یا ژله 🙂
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #شکلات_انار_ایده_شب_یلدا
✍مواد لازم :
🥢 انار دون شده : دو عدد
🥢 شکلات تلخ تخته ای آب شده به روش 🥢بن ماری : به مقدار لازم
🥢 کاغذ شکل دار شکلات
🥣طرز تهیه:
شکلات های تخته ای را درون ظرف فلزی ریخته و به روش بن ماری یا درون مایکروویو آب کنید.
کاغذهای شیرینی یا قالب را بسیار کم با روغن و قلمو چرب کنید.
دانه های انار را درون قالب یا کاغذهای شیرینی بریزید و سپس به آرامی شکلات آب شده را روی آن اضافه کنید.
قالب ها را به مدت ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال و در طبقه بالا قرار دهید تا کامل شکلات ها بسته شود.
در انتها شکلات ها را از قالب جدا کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #گل_کردن_انار
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #جوجه_کباب
✍مواد لازم :
🥢 ۱ کیلو سینه مرغ
🥢 سیر ۵ حبه
🥢 فلفل سیاه نیم کوب ۱ ق چایخوری سرپر
🥢 نمک یک قاشق چایخوری سر پر
🥢 ماست چکیده ۴ق غذاخوری سر پر
🥢 روغن زیتون ۳ ق غذاخوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #همبرگر_خانگی
✍مواد لازم:
🥢 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
🥢 پیاز یک عدد
🥢 فلفل سبز یک عدد
🥢 ارد سوخاری دو ق. غ
🥢 نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر فلفل دلمه مقداری
پیاز و رنده کنید و آبشو کاملا بگیرید.
گوشت پیاز و همه ی ادویه ها رو ورز بدین، نیم ساعت بزارین داخل یخچال.
بعد مطابق فیلم با درب شیشه ای قالب بزنید.
برای پخت همبرگر اصلا از روغن استفاده نکنید.
پنیر ورقه ای گودا طعم همبرگر و عالی میکنه میتونید حذفش کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #ایده_یلدا
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_خورده_شیشه
✍مواد لازم :
🥢ژله سبز ......۲بسته
🥢 آبجوش .....۲لیوان
🥢 شیر .....۳پیمانه
🥢 شکر......نصف پیمانه
🥢 خامه صبحانه......۱پیمانه
🥢 ژلاتین.....۳ق غ خ
🥢 وانیل......نصف ق چ خ
🥢 رنگ سبز.....کمی
🥣طرزتهیه :
ژله سبز روبه همراه دولیوان آبجوش حل کنید خوب هم بزنید تا زرات ژله حل بشن.ظرفی رو چرب کنید ژله روداخلش بریزید و ۳ساعت داخل یخچال تاخوب ببنده...بعداز این مدت ژله رو به مکعب های کوچیک برش بزنید و دوباره داخل یخچال بزارین که آب نشه.
برای مواد پاناکوتا اول شیر وشکر روی حرارت بزارین وقتی جوش اومد خاموش کنید وخامه و وانیل ویه کوچولو رنگ سبز بزنید و مخلوط کنید.
ژلاتین رو با ۱/۴لیوان آب سردمخلوط کنید و روی بخار کتری بن ماری کنید وبه باقی مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
ظرف ژله اصلی رو کمی چرب کنید ژله مکعبی روداخلش بریزید و مواد پاناکوتا که کاملا سرد شده رو روش بریزید وبرای ۴تا۵ساعت بزارین داخل یخچال تا خوب ببنده بعد از این مدت لبه های ژله رو به کمک چاقو دربیارید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ویفر_رنگارنگ
✍موادلازم:
🥢آرد سفید قنادی ۱ پیمانه
🥢 پودر شکر ۱ پیمانه
🥢 پودر شیر خشک ۱ پیمانه
🥢 روغن مایع ۱ و یک چهارم پیمانه
🥢 وانیل ۱ قاشق چایخوری
🥢 نان میکادو ۴ ورق
🔷برای سس کارامل
🥢 شکر ۱ پیمانه
🥢 خامه ۱ پاکت
🥢 کره ۷۵ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c