7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ترشی_ناز_خاتون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #حلوا_زعفرونی
✍موادلازم:
🥢 آرد سفید ۱ لیوان
🥢 روغن مایع ۱/۲لیوان
🥢 شکر ۲ لیوان
🥢 مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان
🥢 هل و زعفران
🥣طرزتهیه :
آرد با حرارت ملایم تف بده زمانی که بوی آرد بلند شد از روی حرارت بردار و الک کن بعد مجدد بزار روی حرارت روغن اضافه کن و مخلوط کن و سپس شیره رو اضافه کن و هم بزن تا حالت گهواره ای بشه.شکر ،آب و گلاب ،هل و زعفران با هم مخلوط کن روی حرارت بزار چند قل زد خاموش کن ولرم شد به آرد اضافه بشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #حلوا_سنتی
✍مواد لازم :
🥢 یک پیمانه آرد..
🥢 یک پیمانه شکر....
🥢 یک پیمانه آب....
🥢 یک چهارم پیمانه گلاب...
🥢زعفرون دم کرده....
🥢 کمی هل....
🥢کمی کره...
🥢روغن مایع نصف پیمانه
🥣طرزتهیه :
شکر و گلاب و آب و باهم بزارید تا به جوش بیاد نزدیک جوش بود زعفرون رو اضافه کنید بعد به جوش اومدن خاموش کنید. آرد و تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه من با شعله متوسط یک ربع تفت دادم بعد اونو الک کردم دوباره رو شعله گذاشتم و روغن رو بهش اضافه کردم و دوباره یک ربع تا بیست دقیقا سرخش کردم هل و اضافه کردم و در آخر شهد و و ریختم و تند تند مخلوط کردم تا خوب جمع بشه همین حین هم زدن کمی کره زدم و مخلوط شد بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت تو ظرف ریختم و تزیین کردم اگر دوست دارید حلواتون تیره رنگ بشه باید زمان بیشتری برای تفت دادنش بزارید قبلا عکس شو گذاشتم دیگه کاملا سلیقه ایه
میتونید از این راه بفهمید حلواتون چه رنگی درمیاد کمی از آرد و روغنی که دارید سره میکنید و با کمی شهد مخلوط کنید متوجه میشید وبه هر میزانی که دوست دارید میتونید تنظیم کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_لذیذ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
🌸خـدایـا🙏
✨در این صبح زیبـا
✨پناه دوستانم باش
✨در هیاهوی روزگار
✨تنهایشان مگذار
✨و صندقچه زندگی شان را
✨پرکن از خبرهای خوب
✨اتفاق های خوب و
✨یهوی های دوست داشتنی
🌸آمیـــن🙏
🌷🍃صبحتان بخیر و شادی و آرامش خدایی خیر مقدم به اعضای محترم که تازه به گروه پیوستن😍 الهی همیشه سلامت باشید 🙏
صبحتون بخیر کدبانوها 😍 😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽❣️سلام امام زمانم❣️﷽
🍃🌸 درگوشه گوشۂ جهان طنین
استوار گامهای تو پیچیده! 🌼🍃
🍃🌸 در ذات ذره تا جان خورشید!
اشارهی سرانگشتان توست، 🌼🍃
🍃🌸 که نبض زندگی را
جاری کرده است! 🌼🍃
🍃🌸 فقط می ماند قلب من
چونان ،کویری تشنه و تفتیده! 🌼🍃
🍃🌸 یک قطره کافیست!
فقط یک قطره ببار و بهارم کن! 🌼🍃
🕊💐 اللهم عجل لولیک الفرج 💐🕊
🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 🌹
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #صبحانه_اشتها_برانگیز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#تخم_مرغ-خامه_ای
✍مواد لازم:
🥢 کره ۳۰ گرم
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 خامه ۵ قاشق غذاخوری
🥢 پنیر طعم دار مثل پنیر تبریز یا بورسین ۳۰ گرم
🥢 نمک و فلفل سیاه
🥢 فلفل قرمز خشک به دلخواه
🥢 پیازچه ۳ عدد
🥢نان تست یا باگت
🥣طرزتهیه :
کف ظرف رو کره بمالید و دو عدد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید.خامه رو اطراف زرده ها بریزید و روش رو چند تکه پنیر بندازید.
تو یه ظرف بزرگتر چند لیوان آب جوش بریزید و ظرف کوچکتر رو داخلش قرار بدید و بذارید چند دقیقه روی حرارت بمونه.معمولا اگر تخم مرغ رو عسلی بردارید و نذارید زیاد سفت بشه خیلی خوشمزه تره😋
در آخر از ظرف آب خارج کنید، نمک و فلفل و پیازچه اضافه کنید و با نان تست که کمی با کره و روغن زیتون تفت دادید سرو کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #سوسیس_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_رولی
برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین
روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن)
دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته
نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین
نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین
با این روش ژله رولی دو فاز میشه
.
سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال
با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه
ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه
.
بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #بادمجان_شکم_پر
✍مواد لازم :
🥢بادمجان ۱کیلو
🥢 گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم
🥢 پیاز ۲عدد
🥢 رب ۲ق غ
🥢 جعفری خرد شده ۲تا۳ س
🥢 نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم
🥣طرزتهیه :
بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتمنیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتمواجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #مرغ_پاپکورنی
✍مواد لازم :
🥢ماست دو ق غ
🥢 آرد دو ق غ
🥢 آب سرد چهار ق غ
🥢 بکینگ پودر نصف ق چ
🥢 نمک یک ق چ
🥢 زردچوبه نصف ق چ
🥣طرزتهیه :
تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c