eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 دو بسته بیسکویت ساقه طلایی رو با۱۰۰گرم کره اب شده و نصف لیوان شیر گرم میکس کردم ودر قالب کمربندی ریخته و صاف کردم و در یخچال گذاشتم.برای لایه بعدی یک بسته پنیر خامه ای ماسکار پونه،نصف بسته خامه قنادی مارک بن سا رو با همزن خوب مخلوط کردم و موادمو به دو قسمت تقسیم کردم .به یک قسمت مواد پنیری و خامه نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده و سه عدد توت فرنگی ریز شده اضافه کردم و روی لایه بیسکویت ریختم بعد از بسته شدن نصف ژله توت فرنگی بن ماری شده رو ریختم شد لایه قرمز رنگ بعد از اون بقیه مواد خامه و پنیرو با دوق غ پودر ژلاتین بن ماری شده مخلوط کردم و روی لایه ژله ریختم.در انتها روی چیز کیکو با توت فرنگی تزیین کردم و روی توتها ژلاتین بن ماری شده ریختم برای شفاف شدن و چسبندگی توتها.. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
46.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم: 🥢 ذرت: ۵۰۰ گرم 🥢 قارچ: ۳۰۰ گرم 🥢 کره: ۲۰ گرم 🥢 سس مایونز: ۳ ق.غ 🥢پنیرپیتزا: ۲۰۰ گرم 🥢 نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام: ۱ق.چ 🥢آبلیمو: ۱ق.غ 🥣طرز تهیه: اول آب رو میذاریم تا جوش بیاد بعد ذرت رو داخلش میریزیم و میذاریم نیم ساعت بپزه بعد تو آبکش میریزیم تا آبش بره. قارچ‌ هامون رو خورد میکنیم و تو کره با حرارت زیاد تفت میدیم آبلیمو هم بهش میزنیم تا سفید بمونه بعد ذرت پخته شده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و سس مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیرمون کاملا آب بشه.به این مرحله رسید آمادست شعله رو خاموش میکنیم و تو ظرف سرومون میکشیم. به همین راحتی یه ذرت مکزیکیِ سالم و خوشمزه خونگی درست کردیم شما هم درست کنید و از خوردن این میان وعده خوشمزه و جذاب لذت ببرید
🍔 يك بسته پودر ژله را داخل دو سوم ليوان آب جوش ريخته و دو قاشق پودر ژلاتين هم اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا حل بشه و اگر ديديد هنوز ذراتي از ژله مونده بود روي بخار كتري ميگذاريم تا كامل حل بشه و بعد داخل قالب پاستيل ميريزيم و البته از قبل كمي قالب را چرب ميكنيم به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد نوش جان کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢2 عدد فیله مرغ 🥢 1عدد فلفل کاپیا 🥢80 گرم بروکلی 🥢 2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای 🥢 پنیر موزارلا 🥢روغن زیتون 🥢 نمک، فلفل، سیر، پاپریکا بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 من با خمیر هزارلا درست کردم،شما میتونید خودتون خمیر کنید سس هایی که من روی خمیر زدم، سس قرمز و سس باربیکیو بود. وقتی پنیر ریختین، حتما با دست یکم روی خمیر فشاربدین مواد داخلش هم سلیقه ایه، سوسیس هارو خام گذاشتم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی زیباست واگر با قوانین و🌸🍃 رازهای آن آشنا شوی چشمانت بروی همه زیباییها گشوده خواهد شد... زندگی یک آرزوی دور نیست...🌸🍃 زندگی یک جستجوی کور نیست... زیستن در پیله ی پروانه چیست؟ زندگی کن‌،زندگی افسانه نیست... گوش کن‌دریا صدایت میزند.. هر چه ناپیدا ،صدایت می زند...🌸🍃 پیله ی پروانه از دنیا جداست.. زندگی یک مقصد بی انتهاست... هیچ جایی انتهای راه نیست..! این‌تمامش ماجرای زندگیست...🌸🍃 سلام صبحتون بخیر 😍 😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 گوجه‌فرنگی : 4 تا 5 عدد 🥢نمک، فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم 🥢 تخم‌مرغ : 4 عدد 🥢خرده‌های پنیر لیقوان : 4 تا 5 قاشق غذاخوری 🥢 پیاز : یک عدد متوسط 🥢روغن : به اندازه لازم 🥣 پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذارید پیاز طلایی شود. گوجه‌ها را خرد و با پیاز سرخ کنید. نمک را اضافه کرده و صبر کنید آب آن تبخیر شود. تخم‌مرغ‌ها را با پنیر خرد شده مخلوط و روی گوجه بریزید و در ظرف را ببندید تا کمی خودش را بگیرد سپس آن را مخلوط کنید تا طعم پنیر و گوجه‌ها به خورد هم برود. املت را در ظرف مناسبی بکشید و با سبزی خوردن سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢یک بسته نان تست 🥢 ۲ عدد سینه مرغ 🥢 ۱ عدد پیاز 🥢 ۱ عدد هویج 🥢 ۱ عدد فلفل دلمه 🥢 پنیر پیتزا 🔷برای سس: 🥢۱ ق غ پنیر ماسکارپونه 🥢۱ ق غ سس مایونز ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔹 برای مواد داخلی؛ 🥢گوشت چرخ کرده 🥢 ۱عدد پیاز 🥢 برنج 🥢 ۱ عدد گوجه فرنگی 🥢 ۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 🥢 نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز 🥢سبزی کوفته (جعفری، ترخون،تره،ریحان، نعناع و پیازچه) 🔷برای سس؛ 🥢۱لیوان آب گرم 🥢 نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک 🥣طرز تهیه: کلم را داخل آب جوش به مدت ده دقیقه میجوشانیم سپس مثل فیلم برگ می‌کنیم . پیاز رنده شده را تفت میدیم سپس رب و گوجه رنده شده و گوشت را اضافه به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم و در آخر ادویه ها و برنج از قبل خیس شده و سبزیجات را اضافه کرده و داخل برگ کلم میریزیم و رول می‌کنیم و در قابلمه چیده و سس را روش اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط تا پخته شود. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 چرخ کرده مرغ نیم کیلو ترکیب سینه و ران،پیاز 2 عدد، سیر 2 حبه، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و‌نمک، رب انار ملس ۲ ق غ، گردوی خرد شده ۲/۳ پیمانه، هویج 2 عدد، رب گوجه 1ق غ 🔹 مرغ، پیاز و‌سیر رنده شده، نمک و ادویه ها و پودر سوخاری رو با مرغ ورز میدیم و به صورت قلقلی فرم میدیم و داخل روغن سرخ میکنیم. یه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و داخل ظرف جدا با کمی روغن تفت میدیم ادویه و رب گوجه رو اضافه و‌تفت میدیم گردوی خرد شده و هویج و در آخر هم رب انار میریزیم با ۳ لیوان آب جوش میذاریم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه. کوفته های مرغ رو اضافه و نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا خورشمون با حرارت ملایم جا بیفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ‍ برای درست کردنش اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ‍ 1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 سیب زمینی 🥢 ۱عدد پیاز 🥢 ۱عدد فلفل دلمه 🥢 ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده 🥢 قارچ متوسط 🥢 پنیر پیتزا ب مقدار دلخواه بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢‌۲فنجان پنیرموزارلاچیپسی 🥢یک ق چ نمک 🥢 یک ق چ پودرسیر 🥢یک ق چ ریحان خشک شده 🥢 یک ق چ اورگانویاپونه کوهی 🥢نصف ق چ فلفل 🥢 روغن 🥢 یک سوم فنجان پپرونی 🔷‌5تا8دقیقه پخت درفربادمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم: 🥢 کلم کوچک 🥢 3 عدد تخم مرغ 🥢 1 فنجان ماست 🥢2 قاشق غذاخوری آرد 🥢 1 قاشق چایخوری نمک 🥢 روغن مایع 🥣طرز تهیه: کلم را ریز خرد کنیم ، سایر مواد را اضافه کرده ، مخلوط کرده و در تابه روغنی بریزیم ، روی آن کنجد یازیره سیاه بپاشیم و آن را با حرارت کم و عقب بپزیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ۱.اول ماهی رو تمیز کردم.پولک هاش رو گرفتم و شکمش رو خالی کردم.با نمک و پودر تخم گشنیز و پیاز خرد شده داخل شکم ماهی و بیرون ماهی رو پوشوندم،گذاشتم یخچال تا حداقل یک ساعت مزه دار بشه. ۲.توی این فاصله یک دونه پیاز رو سرخ کردم و زردچوبه زدم،کمی حریره سیر(یا سیر خرد شده) اضافه کردم.من فقط از سبزی محلی چوچاق استفاده کردم.ولی چه بهتره که از سبزیجات معطر و تازه در دسترس تون استفاده کنید.میتونید جعفری و گشنیز خرد شده بریزید. ۳.صد گرم گردوی آسیاب شده رو اضافه کردم.تفت دادم ودر انتها دو قاشق رب انار اضافه کردم.بنا به ذائقه میتونه ملس یا ترش باشه. ۴.فر رو روشن کردم.روی ۲۰۰ درجه قرار دادم. حالا ماهیمو از یخچال درآوردم،پیازهاشو خارج کردم.داخل شکمش رو از این سس پر کردم.میتونید در این مرحله شکم ماهی رو بدوزید .ماهی رو داخل فویل پیچیدم.به مدت یک ساعت داخل فر دویست درجه موند. حالا از فویل خارجش کردم و ده دقیقه گریل فر رو روشن کردم و اجازه دادم کمی روش طلایی بشه. میتونید کمی زعفران دم کشیده روی ماهی بکشید و بعد گریل کنید تا خوش رنگ تر بشه. . بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c