eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.2هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 سوسیس 🥢 نون تست 🥢 پنیر ورقه ای 🥢 تخم مرغ 🥢 کره بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢۱۵۰گرم گوشت تازه گوسفندی 🥢 ۷۰ گرم دنبه 🥢یک عدد پیاز خرد شده 🥢 ۱۲۰گرم نخود و لوبیا 🥢یک حله سیر - ۲‌عدد گردو 🥢ادویه : زردچوبه - نمک- فلفل -دارچین-گرد لیمو 🥢نصف گوجه فرنگی 🔹 درآخر حتما باید آب سرد اضافه کنید روی حرارت میزاریم تا بپزه. رب گوجه فرنگی رو با ادویه مخصوص تفت میدیم به دیزی مون اضافه می کنیم میزاریم تا قشنگ جا بیوفته بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 يك بسته پودر ژله را داخل دو سوم ليوان آب جوش ريخته و دو قاشق پودر ژلاتين هم اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا حل بشه و اگر ديديد هنوز ذراتي از ژله مونده بود روي بخار كتري ميگذاريم تا كامل حل بشه و بعد داخل قالب پاستيل ميريزيم و البته از قبل كمي قالب را چرب ميكنيم به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد نوش جان ميكنيم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شیر1لیوان 🥢شکرنصف لیوان 🥢 ارد2قاشق غذاخوری 🥢 پودرکاکائو1قاشق غذاخوری 🥢 شکلات تخته ای 100 گرم 🥢 عسل وکره هر کدوم 1 قاشق بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 نشاسته ذرت : ۱ ق غ 🥢 شکر : ۲ ق غ 🥢 پودر کاکائو : ۲ ق غ 🥢 شکلات : ۵۰ گرم 🥢 شیر : ۲ لیوان نشاسته و شکر و پودر کاکائو را باهم ترکیب و شیرو هم بهش اضافه میکنیم ، میزاریم رو حرارت کم وقتی کمی غلیظ شد شکلاتو بهش اضافه میکنیم و زمانی که از کناره های ظرف ریزجوش زد از روی حرارت برمیداریم و تمام. بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢800 گرم مرغ چرخکرده 🥢 2 عدد نان لواش 🥢 2 عدد پیاز 🥢 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه) 🥢 ۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده 🥢 نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک 🥢 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو‌ نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه. بپزید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢چهار بسته بیسکویت یا کیک کاکائویی 🥢کره آب شده ۱۰۰ گرم 🥢 شیر ۳ پیمانه 🥢 خامه صبحانه ۲۰۰ گرم(یک بسته) 🥢 شکر ۳/۴ لیوان 🥢 نوتلا ۵۰ گرم (دو قاشق غذا خوری پر) 🥢 ژلاتین سه قاشق غذا خوری (به همراه نصف لیوان آب بن ماری کنید) 🥢 وانیل نصف قاشق چایخوری(من وانیل شکری یک بسته ریختم) 🔹 بیسکویت یا کیک را به صورت پودر در می آوریم و با کره مخلوط می کنیم . کف قالب کمربندی رو سلفون یا یاغذ روغنی گذاشته و بیسکویت رو کف قالب می ریزیم و خوب فشرده میکنیم و داخل یخچال قرار می دهیم. ژلاتین رو به همراه آب روی بخار آب بن‌ماری میکنیم . شیر را روی حرارت گذاشته و کمی که گرم شد ،شکر ،خامه و نوتلارو به ترتیب بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم نیاز نیست شیر بجوشه،در آخر هم ژلاتین را اضافه کرده ،خوب بکدست میکنیم و روی کراست که آماده کردیم میریزیم و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. بعد از یخچال خارج کرده با سشوار اطراف قالب رو کمی گرم میکنیم تا دسر از قالب جدا شود و قالب کمربندی رو باز میکنیم و دسرمون رو تزیین میکنیم. باد سشوار رو زیاد نگیرد که دسر آب میشه و خراب میشه ،در حد یک دقیقه دور تا دور قالب بگیرید سریع جدا میشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢پنیر صبحانه معمولی ۵۰ گرم 🥢 عدس ۱/۲ لیوان 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🥢 نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم 🥢 پیاز متوسط ۱ عدد 🥢 پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری 🥢 روغن به مقدار لازم 🥢 آرد گندم یک قاشق 🔹 ۱- عدس رو می شوریم. ۲ سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم. ۳- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه. ۴- پیاز رو رنده می کنیم. ۵- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، آرد ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. ۶- کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم . ۷- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم. ۸- وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه 🔹 مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c