eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.5هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
23.2هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام به خدا سلام به صبح سلام به زندگی سلام به مهربانی که همه بهش محتاجیم سلام به صداقت و درستی..... سلام به عشق... سلام به شما ♥️ صبح زیباتون بخیر 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گلابی یک کیلو 🥢 شکر یک کیلو 🥢 آب سه لیوان 🥢 آب لیمو ترش شش قاشق غذاخوری 🥢 زعفران به میزان کافی 🥣طرز تهیه: آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندلزه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۳ ق غ آرد ذرت 🥢 ۱/۴ پیمانه آب 🥢 ۱/۲ پیمانه شکر 🥢 ۲ق چ قهوه فوری 🥢۲ پیمانه شیر بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢 کره و روغن زیتون 🥢 600 گرم سینه مرغ خرد شده 🥢 2 عدد پیاز متوسط 🥢 2 عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط 🥢 قارچ سفید تازه 🥢 4 حبه سیر له شده 🥢 نمک، فلفل سیاه، پاپریکا دودی، فلفل سیاه با لیمو، پودر سیر، آویشن 🥢 2 قاشق غذاخوری ورچستر ( دلخواه) 🥢 1 قاشق غذاخوری سس سویا سبک یا سس قرمز 🥢 1/4 فنجان آب مرغ 🥢 پنیر پیتزا (در صورت در دسترس نبودن می توانید از گودا یا چدار استفاده کنید) 🥢 سس مایونز و خردل 🥢 باگت بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 👩‍🍳 🥢بال مرغ ۱۰ عدد 🥢 ماست ۲ قاشق غ 🥢 زردچوبه ۱ قاشق چ سرخالی 🥢 نمک 🥢 پاپریکا ۱ ق چ سرپر 🥢 سیر رنده شده ۲‌تا ۳ عدد 🥢 پودر زنجبیل نصف قاشق چ 🥢 پولبیبر ۱ قاشق چ سرخالی 🥢 فلفل قرمز 🥢 فلفل سیاه 🥢 آب نصف لیمو 🥢پودر تخم گشنیز نصف قاشق چ 🥢 کره ۱ قاشق غ 🥢 روغن مایع ۱ قاشق غ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢٢٠ ورقه ژامبون 🥢 پنير خامه اي ٣٠٠ گرم 🥢 زيتون نصف پيمانه 🥢گردو ٥ عدد 🥢 خيار شور ٢ عدد 🥢 فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد 🥢 فلفل سياه نصف قاشق چ خ 🥢 زيره ١ قاشق چ خ 🥢 نان تست ١٤ ورقه 🥢روغن زيتون ٤ قاشق غ خ 🥢 كره ١٠ گرم براي سرخ كردن 🔹 نون و با روغن زيتون تست كنيد تا خشك بشه و بزاريد كنار،مواد كه گفتمو كاملا هم بزنيد،يكم از مواد رو داخل رول ژامبون و بقيش رو كف نون بماليدحالا هم ميتونيد رول رو تفت بدين هم سرد سرو كنيد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گوشت گوسفندى ۴ تكه 🥢زعفران دم كرده ۲ ق ن 🥢چوب دارچين ۱ تكه كوچيك 🥢نمك و زردچوبه به ميزان لازم 🥢 پياز ۱ عدد 🥢 روغن به ميزان لازم ۴/۵ق ن 🥢فلفل قرمز یا فلفل سیاه پاپريكا ۱ ق چ 🥣طرز تهیه: اول گوشت رو با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين بعد يك استكان آب ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته تا جا بيافته. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 آرد يك ونيم كيلوگرم 🥢شكر ٢٥ گرم 🥢 نمك ٢٥ گرم 🥢 مخمر ٥٠ گرم 🥢 زردچوبه يك ق چايخوري 🥢فلفل قرمز يك چهارم ق چايخوري 🥢تره وجعفري خردشده ٧٥٠ گرم 🥢 روغن مايع ٢٥٠ گرم 🥢 پيازرنده شده سه عدد متوسط 🥣طرز تهيه: همه مواد خشك به جزسبزي وپياز را باهم مخلوط كرده وداخل كاسه همزن مي ريزيم ومقداري آب را كم كم اضافه كرده وبا سري خميرزن همزن خوب موادرامخلوط مي كنيم تا خمير منسجم ونرمي به دست آيد سپس ازخمير چانه هاي ٢٥٠ گرمي گرفته وبه مدت ٢٠ دقيقه خمير رااستراحت مي دهيم بعدازاستراحت ، خمير را بازكرده وآغشته به مخلوط پيازرنده شده وسبزي خردشده وروغن مايع مي كنيم ودوباره استراحت مي دهيم تا حجم خمير دوبرابر شود سپس خمير را بازكرده وبه شكل گردفرم داده ودر طبقه وسط فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه قرار مي دهيم تا پخته بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔹 نکته خیلی مهم اینه پاستا اول باید خوب مغز پخت بشه معمولا ده دقیقه ای میپزن اما قبل خاموش کردن یکم امتحان کنید مغز پخت شده یا نه اگر خوب نپخته بود بزارید بازم بمونه خوب نرم بشه آرد سفید یا گندم ادویه دلخواه و کمی زردچوبه ادویه هم من آویشن پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کردم. 🥣طرز تهیه: اول آب رو جوش بیارین کمی نمک و زردچوبه داخل آب بزنید بعد پاستا رو داخلش بریزید ده دقیقه بجوشه بعد آبکشی کنید روش آب سرد بریزید میزاریم دو دقیقه آبش کشیده بشه بعد داخل یه کاسه بریزید روش آرد بپاشید خوب همه جا رو به آرد آغشته کنید روغن بزارید خوب داغ بشه شعله بزرگ و حرارت تقریبا زیاد باشه حالا پاستا رو داخلش بریزید و مرتب هم بزنید خوب برشته بشه بعد هم از روغن خارج بعد روش هر ادویه خواستین و نمک بزنید فقط تا داغه اینکار رو کنید خوب بچسبه حتما حتما بزارید سرد بشه بعد میل کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c