فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کشک_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #آلبالو_پلو
🥣طرز تهیه:
آلبالوها رو تمیز بشورید و هسته شو بگیرید با پنج ق شکر و یک چهارم لیوان آب بذارید روی حرارت تا شکر آب شه و آلبوها نرم شن. حدودا ده دقیقه کافیه مواظب باشین خیلی نرم و له نشن. بعد آلبوها رو جمع کنید و بذارید آبش قوام بیاد ولی نه در حد شربت برنج و آبکش کنید. دو سوم برنج رو زعفرونی کنید و با دو ق روغن مخلوط کنید. مابقی برنج رو با آب آلبالو و یک ق روغن مخلوط کنید ته قابلمه نچسب رو چرب کنید اول برنج زعفرونی بریزید و صاف و فشرده کنید بعد یه لایه آلبالو بریزید حالا برنج آلبالویی ریخته و فشرده کنید و در آخر بقیهی برنج زعفرونی رو بریزید و صاف کنید. بذارید روی حرارت وقتی بخار کرد دم کنی بذارید تا دم بکشه با گوشت قلقلی یا مرغ سرخ شده، سرو کنید. البته هر دو باشه مزهاش بینظیر میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #پیراشکی_شکلاتی
🥢آرد سفید ۲ پیمانه
🥢 تخم مرغ ۱ عدد
🥢 کره به دمای محیط رسیده ۲۵ گرم
🥢 شکر ۲ ق غذاخوری
🥢 مخمر ۵ گرم ( معادل ۱ ق چایخوری)
🥢 بیکینگ پودر ۵ گرم
🥢 شیر گرم ¾ پیمانه ( ممکنه بسته به نوع ارد ¼ یا بیشتر اضافه بیاد )
🥢 وانیل نصف ق چایخوری
🔹️ مخمر + شکر و ۲ ق از شیر گرم مخلوط کنید .
در کاسه ای دیگه ارد + بیکینگ پودر + کره و تخم مرغ مخلوط و با دست مخلوط کنید ، حالا مخلوط مخمر وشکر بریزید و باقیمانده شیر کم کم به خمیرتون اضافه کنید و همزمان ورز بدید تا خمیر جمع بشه .
خمیر در کاسه چرب شده ۱ ساعت با سرپوشیده استراحت بدید .
سپس پف خمیر بگیرید سطح میز کمی آرد پاشی کنید خمیر خیلی کم ورز بدید و به شکل مستطیل باز کنید از یک قالب مربع بزرگ یا مثل من از یه تکه مقوا کمک بگیرید و خمیرتون برش بزنید ، سپس مطابق فیلم خمیر برش بزنید لبه های برش خورده رو با کمی آب بهم بچسبونید، توی سینی چرب شده نیم ساعت استراحت بدید حتما یک پارچه روش بندازید بعد از نیم ساعت توی روغن داغ سرخ کنید .
نکته : حین سرخ کردن روغن با قاشق روی سطح پیراشکی تون بریزید کمک به پف بیشترش میکنه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پودینگ_شکلاتی
✍مواد لازم:
🥢 شیر ۵ پیمانه
🥢 شکلات ۱۵۰ گرم
🥢 شکر یک پیمانه
( اگه از شکلات شیرین استفاده میکنین از میزان شکر کم کنین)
🥢 خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🥢 کره ۵۰ گرم
🥢 پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
🥢 نشاسته ذرت ۵ ق غ
🥢 پودر ژلاتین ۴ ق غ
🥢 قهوه فوری ۳ ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #اسنک
اسنک یکی از ساندیچ هاییه که هم خیلی زود آماده میشه هم خیلی خوشمزه اس و بچه ها عاشقشن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #چیپس_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #مرغ_فوق_العاده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #پیراشکی_فوری
✍مواد لازم:
🥢 نان تست چند عدد
🥢 مواد گوشتی
🥢پنیر پیتزا
🥢 پودر سوخاری
🔷 ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم.
در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم،
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #اشترودل_گوشت_با_خمیر_جادویی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #دسر_هویج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸يه صبح قشنگ
🍰يــه دل خـــوش
🌸یــه جمع صـمـیـمی
☕️آرزوى من بــراى شمــا
🌸صبحتون بخیر #کدبانوها 🌸
💙❤️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #املت
🥢گوجه ورقه شده
🥢 تخم مرغ
🥢 پنیر پیتزا
🥢 سیر
🥢 کره
🥢 ادویه داخواه
فلفل/پاپریکا/پودر سیر یا پیاز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #نیمرو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #لقمه_مدرسه_ای
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #سوپ_جو_قرمزبامرغ_و_زرشک
🔹 پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
🥢گوجه فرنگی: ۴ عدد
🥢 پیاز: ۲ عدد کوچک
🥢هویج: ۱ عدد
🥢 سیبزمینی: ۱ عدد
🥢 آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
🥢سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
🥢 پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
🥢زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خورشت_مرغ_و_زرشک
🥣طرز تهیه:
مرغ و نیمپز کردم بعد تو روغن کم سرخش کردم یکمسرخ بشه کافیه نباید خشکبشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #کوکو_بلغور
✍مواد لازم:
🥢 بلغور گندم یک و نیم لیوان
🥢 تخممرغ یک عدد
🥢 سیب زمینی متوسط ۲ تا ۳ عدد
🥢 سیر رنده شده یک قاشق چایخوری
🥢 پیاز یک عدد
🥢 ادویه ها شامل: نمک، فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، پاپریکا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #كيك_خرمالو
٣عدد تخم مرغ-٣/٤ پيمانه شكر-نصف پيمانه روغن مايع-يك پيمانه پوره خرمالو-نصف پيمانه گردو خرد شده-يك قاشق چايخورى دارچين-يك پاكت وانيل و يك پاكت بيكينگ پودر-٢ يا ١.٥ پيمانه ارد زياد خمير كيك سفت نباشه.
همه مواد را با همزن مخلوط ميكنيم،بعد افزودن اردى كه سه با الك شده ديگه با همزن برقى كار نميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم در قالبى كه قبلا چرب كرديم در دما ١٨٠ درجه درون قرار
ميديم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آش_کشک_و_سیرابی
✍مواد لازم :
🥢 جو پوست کنده ۵۰۰ گرم
🥢 سیرابی ۱۵۰۰ گرم
🥢 کشک ٨۰۰ گرم
🥢 گردو ۵۰ گرم
🥢 پیاز ۵ عدد
🥢 نعنا خشک ۴ ق.غ
🥢 آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد
🥢 نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
🥢 پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ
🥢 هویج ۲ عدد
🥢 انجیر ۲ عدد
🥢 برگ بو ۳ عدد
🥢 سیر ۱ بوته کوچک
🥣طرزتهیه :
برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم.
سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.)
پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه.
در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک رقیق شده با آب و پودر شیرین بیان رو به آش اضافه میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #سینه_مرغ_شکم_پر
✍مواد لازم:
🥢 ۱ عدد سینه مرغ درشت
🥢 ۳ اسلایس سالامی یا پپرونی یا بیکن
🥢پنیر موتزارلای تازه یا رنده شده(پنیر پیتزا)
🥢 نمک،فلفل سیاه،پاپریکا
🥢 ۱ دونه فلفل دلمه قرمز
🥢۱ مشت گوجه گیلاسی
🥢۳ حبه سیر(اختیاری)ولی با سیر خوب میشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #فینگرفود
🔷قارچ را بامواد گوشتی مثل مواد ماکارونی یاسبزیجاتی یاپوره سیب زمینی
پرکنیدو روى ان پنیر پیتزا بریزید وگریل کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #دسر_فنجانی
🔹 برای کاسترد:
🥢شیر 1 لیتر
🥢 1 لیوان شکر
🥢 2 قاشق غذاخوری آرد
🥢 3 قاشق غذاخوری نشاسته
🥢1 زرده تخم مرغ
🥢 1 پاکت خامه
🥢 2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
🔷برای لایه بیسکویتی:
🥢1 بسته بیسکویت جو
🥢1 فنجان فندق خرد شده (می توانید از بادام زمینی ، گردو و غیره استفاده کنید)
🔷برای سس:
🥢شکلات شیری 120 گرم
🥢 1 پاکت خامه
🥣طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را به جز پنیر و خامه در قابلمه بریزید و آنها را مخلوط کنید و روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شوند سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و برای آخرین بار مخلوط کنید. بیسکوییت را پودر کرده و به مقدار مساوی در هریک از فنجانها بریزید ، سپس کاستارد را بریزید ،بیسکویت دوباره اضافه کنید و برای آخرین بار پودینگ را روی آن بریزید و بگذارید دسر خود را در یخچال تا سس شکلات آماده شود
برای سس شکلات ، 1 پاکت خامه را گرم کنید ، 120 گرم شکلات شیری را داخل ظرف خامه ریخته تا ذوب شود و بعد سس را روی کاسترد ها بریزید و بگذارید 4 ساعت در یخچال بماند
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 #غذا_با_گوشت_چرخکرده
گوشت چرخکرده ۳۰۰_۴۰۰ گرم، رب انار 2 ق غ، پیاز ۳عدد، نمک، فلفل، زردچوبه، نعنا خشک 1ق چ، اب جوش 1_1/5 ونیم لیوان
🔹 1 عدد پیاز رنده شده، گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را ورز میدیم وبه شکل قلقلی (اندازه گردو) دراورده با کره تفت میدیم. 2عدد پیاز نگینی شده را سرخ و زردچوبه زده وگوشتهای قلقلی رااضافه 2 لیوان ابجوش 2 ق رب انار،1ق نعنا مخلوط به گوشت قلقلی اضافه و میزاریم ۳۰تا۴۵ دقیقه باشعله ملایم پخته وجابیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 #خورش_لوبیا_سفید
🥢لوبیا سفید یک لیوان
🥢 گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
🥢 پیاز یک عدد بزرگ
🥢 گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
🥢 رب گوجه فرنگی دو.ق.غ
🥢فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
🥣طرز تهیه:
اول پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه( زرد چوبه،پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن
گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم و بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم اروم بپزه و جا بیفته.
برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره میتونید بریزید که من لیمو عمانی ریختم ..میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c