eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢دو عدد سینه مرغ بدون استخوان 🥢زرشک 🥢رب گوجه 🥢 روغن مایع 🥢کره 🥢 پیاز بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌
این کانال محشششره😜😜😜 همه آموزش هاش رایگانه😳😎😎 اگه میخوای تو شیرینی پزی و خیاطی و خلاقیت و خانه داری بیست بیست باشی 👌😊 همه ی فامیل از هنرهات و ترفندها انگشت به دهن بمونن 😱😱 حتما عضو شو تا از بقیه عقب نمونی بانوجان😉😉 https://eitaa.com/joinchat/2542928188Cf741eaf47b https://eitaa.com/joinchat/2542928188Cf741eaf47b نگران نباش هر روز کلی آموزش داره 👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 دو عدد بادمجان 🥢 یک عدد پیاز متوسط 🥢 یک حبه سیر 🥢 نصف یک عدد فلفل دلمه 🥢 پوره‌ی سه عدد گوجه فرنگی 🥢 دو عدد تخم مرغ 🥢 پنیرپیتزا در صورت دلخواه 🥢 نصف ق چ شکر 🥢 نمک، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم بادمجان‌هارو یکی درمیان پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و بادمجان‌ها رو با حرارت کم تفت بدید. وقتی سرخ شدن اون‌هارو از تابه خارج کنید. پیاز رو نگینی خرد کنید و توی همون تابه با مقداری روغن تفت بدید. زمانی که سبک شدن فلفل دلمه و سیر خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. بعد مقداری پاپریکا و زردچوبه رو با پیازها تفت بدید تا عطرشون آزاد شه. پوره‌ی گوجه فرنگی رو توی تابه بریزید، نمک و نصف قاشق چای‌خوری شکر رو اضافه کنید در تابه رو ببنید تا جوش بیاد. بادمجون‌های سرخ شده با سس گوجه مخلوط کنید. دوتا فضای خالی برای تخم‌مرغ‌ها ایجاد کنید. دو عدد تخم مرغ رو اضافه کنید، نمک بزنید و در تابه رو ببندید. درصورت دلخواه میتونید مقداری پنیرپیتزا هم اضافه کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 ‎‌‌‌‌‌
سلام😊✋ روز زیباتون بخیر ♥️🌸 امیدوارم روز نو پر ازخیر و برکت و موفقیتهای پی درپی برای شما باشه امیدوارم در پناه خدا شاد و خوشبخت باشید 🌸🍃 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم 🥢 پیاز رنده شده : ۱ دانه بزرگ 🥢 جعفری : ۲ ق غ 🥢 فلفل قرمز و سبز تند : ۲ عدد 🥢 پوره سیر : ۱ ق م 🥢پودر سوخاری : ۳ ق غ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 تخم مرغ ۵ عدد درشت 🥢آرد دو سوم لیوان 🥢 شکر دو سوم لیوان 🥢 عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری 🥢 وانیل ۱ قاشق چای خوری 🥢 آب جوش ۳ قاشق غذاخوری 🔷مواد لازم حلوا: 🥢 آرد گندم ۱ لیوان 🥢 شکر ۱ لیوان 🥢 آب یک و نیم لیوان 🥢 گلاب یک دوم لیوان 🥢 زعفران به مقدار لازم 🥢 روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 1 کیلو سینه مرغ 🔷برای سس: 🥢 80 میلی شیر 🥢 50 میلی روغن زیتون(یا روغن مایع) 🥢 1 قاشق غذاخوری سرپر رب گوجه فرنگی 🥢 3 حبه سیر له شده 🥢 1 قاشق مرباخوری آویشن 🥢 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز 🥢 نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده (پول بیبر) 🥢 نصف قاشق مرباخوری فلفل سیاه 🥢 نصف قاشق مرباخوری ادویه کاری نمک بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 نخود و لوبیا 🥢گوشت 🥢پیاز 🥢 سیر 🥢 سیب زمینی 🥢 گوجه فرنگی 🥢 رب گوجه فرنگی 🥢 نمک 🥢 فلفل 🥢 لیمو عمانی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷نکات : تمام حبوبات از شب قبل حتما خیس بخورد. پیازداغ رو همراه سبزی داخلش بریزید. فلفل قرمز و سیاه هم به سلیقه خودتان میتونید اضافه کنید. اندازه و نوع حبوبات هم دست خودتون هست و قابل تغییره. ✍ مواد لازم : جو : ۲۰۰ گرم لوبیاچیتی : ۵۰ گرم گندم پوست کنده : ۵۰ گرم نخود : ۵۰ گرم عدس : ۵۰ گرم کشک : ۵۰۰ گرم برگ بو و دارچین 🔷 برای پیاز داغ : پیاز متوسط: ۲ عدد زردچوبه : ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه : یک قاشق چای‌خوری نمک : ۲ قاشق چای‌خوری 🔷 سبزی آش شامل : تره، گشنیز، جعفری، اسفناج همه به نسبت مساوی و در مجموع نیم کیلوی پاک شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢آرد گندم ۱ لیوان 🥢 روغن مایع نصف لیوان 🔷برای شهدِ حلوا: 🥢یک لیوان شیره 🥢نصف لیوان گلاب 🥢یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل 🥢زعفران دم کرده 🔷ابتدا شیره رو که میتونه هر شیره ای باشه مثل خرما، انگور، سه شیره یا پنج شیره... با، گلاب، عصاره هل و زعفران دم کرده ترکیب کنید و حسابی هم بزنید و روی بخار آب کتری یا روی بخاری یا روی شوفاژ بذارید تا گرم بمونه. حالا یک لیوان آرد رو روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه نذارید بسوزه، بعد یک دور الک کنید و تو ماهی تابه روغن بریزید وقتی که داغ شد آرد الک شده رو اضافه کنید، ۱۰ دقیقه هم بزنید تا آرد و روغن تفت بخورن و در آخر شهد رو اضافه کنید سریع ترکیب کنید تا گوله نشه، روی حرارت مدام هم بزنید تا حلوا گوشه ظرفتون جمع بشه و وقتی به حالت گهواره ای شکل تکون میدید گوشه ظرفتون جمع بشه و به ظرف تون نچسبه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c