eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔺 اول سوسیس ها رو سرخ میکنیم بعدش تخم مرغ رو میزنیم با نمک.تو روغن داغ میریزی و بعدش نون لواش البته من نون تافتون استفاده کروم یکم خودش رو گرفت برمیگردونیم و یکم هم نون طلایی بشه بعدش سوسیس ها رو میزاری بین نون و سوسیس و تکه میکنی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢چند عدد سیب زمینی 🥢 تخم مرغ 🥢 نمک و فلفل و پاپریکا 🥢 آرد ذرت 🥢 پودر سوخاری 🥢 سوسیس سالامی 🥢پنیر ورقه ای 🔷اول سیب زمینی رو آب پز کنید بعد بپیچید تو سلفون وبگذارید تو فریزر نیم ساعت بمونه بعد در بیارید و حلقه ای برش بزنید و اول تو آرد ذرت بعد تو تخم مرغ زده شده و طعم دار شده با نمک و فلفل و پاپریکا بعد تو پودر سوخاری و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و روش سوسیس و پنیر بگذارید و یه سیب زمینی هم روش ...بردارین و نوش جان کنید به همین راحتی بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢نخود: ۳۰۰ گرم 🥢 جعفری تازه: ۱ لیوان 🥢 پیاز: ۱ عدد 🥢 سیر: ۶ حبه 🥢 تخم مرغ: ۱ عدد 🥢 آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری 🥢 بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری 🥢 پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم. نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
بروکسل تایمز: زندان‌های بلژیک از شلوغ‌ترین زندان‌های اروپاست 🔹بلژیک در پی ناتوانی در حل و فصل بحران ازدحام جمعیت در زندان‌های خود، اقدام به ساخت زندان‌های جدید می‌کند. 🔹ازدحام بیش از حد جمعیت در زندان‌های این کشور نه تنها شرایط زندگی بدی را ایجاد می‌کند، بلکه در برخی موارد زندانیان را به دلیل کمبود جا در سلول‌های انفرادی قرار می‌دهد. به همین دلیل، بلژیک یکی از بالاترین نرخ‌های خودکشی در زندان‌ها در اروپا را دارد. 🔹در حالی که مقام‌های بلژیک ادعا می‌کنند، زندان‌های جدید شرایط زندانیان را بهبود می‌دهد، گروه‌های حقوق بشری متعددی زندان‌های آینده این کشور را مورد انتقاد قرار داده اند. 🔹سیستم زندان بلژیک سال‌هاست که با کمبود کارکنان دست و پنجه نرم می‌کند و بسیاری از زندان‌ها از رعایت ابتدایی‌ترین الزامات بهداشتی ناتوان هستند. 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم 🥢 لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم 🥢 رب ۲ ق.غ 🥢پیاز داغ نصف پیمانه 🥢 ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده) 🥢 برنج آبکش شده ۲ پیمانه 🥢 روغن به مقدار لازم 🔷اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و‌ رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید و‌میگذارید قشنگ بپزه. در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه. از طرفی برنج رو در آب و‌نمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید. بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
گزارش نهادهای نظارتی درباره وضعیت روزنامه نگاران در اروپا/افزایش بازداشت‎ها در ۲۰۲۲ 🔹یک نهاد اروپایی در گزارش جدید خود از افزایش محدودیت‌ها علیه روزنامه‌نگاران در اروپا خبر می‌دهد. 🔹طبق گزارش این نهاد در سال ۲۰۲۲ و از زمان آغاز جنگ اوکراین، دستکم ۱۲ روزنامه‌نگار و کارمند رسانه‌ای در هنگام انجام وظایف حرفه‌ای خود کشته و ۲۱ نفر مجروح شدند. 🔹این گزارش می گوید که سال ۲۰۲۲ با طیف وسیعی از روش‌های جدید و تثبیت شده برای فشار بر روزنامه‌نگاری، از جمله نظارت و جاسوس‌افزار، آزار و اذیت، قوانین محدودکننده و...روبرو بودیم. 🔹همچنین استفاده از اقدامات قانونی برای ارعاب و ساکت کردن روزنامه نگاران همچنان ابزار مورد علاقه برخی از سیاستمداران، سرمایه‌داران بزرگ تجاری و دیگر شخصیت‌هاست؛ کمپین‌های آزار و اذیت به صورت آنلاین و آفلاین بدون وقفه ادامه یافت و قوانین محدودکننده جدیدی در چندین کشور مانند انگلیس به تصویب رسید یا پیشنهاد شد که مانع از توانایی روزنامه‌نگاران در انجام حرفه‌شان می‌شد. 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
تخلفات در زندان‌های ایتالیا زیر ذره بین نهاد‌های حقوق بشری 🔹زندان‌های ایتالیا به مراکز نقض حقوق بشر در این کشور تبدیل شده اند. 🔹کمیته اروپایی پیشگیری از شکنجه و رفتار (CPT) در گزارش خود خشونت و ارعاب در میان زندانیان و ازدحام بیش از حد در تمام موسسات کیفری را ثبت کرده است. 🔹به گزارش «آناتولی»، در ماه مارس یک قاضی ایتالیایی حکم تعلیق ۲۳ افسر زندان را به اتهام شکنجه زندانیان صادر کرد. براساس گزارش رسانه‌های محلی، افسران مذکور متهم به شکنجه زندانیان در شهر بیلا شده‌اند. 🔹اخیرا گزارش‌های متعددی از سوءرفتار با زندانیان در زندان‌های سراسر ایتالیا منتشر شده است، در نوامبر گذشته ۶ افسر و رئیس یک زندان به دلیل شکنجه یک زندانی دستگیر شدند. 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی 🥢گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم 🥢 هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد 🥢 پیاز متوسط ۱ عدد 🥢 آرد نخودچی ۲ ق غ 🥢 تخم مرغ ۱ عدد 🥢 نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🔷پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔺️ برای مواد گوشتی گوشتی: 🥢۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده 🥢یک دسته جعفری 🥢 یک عدد پیاز رنده شده بدون آب 🥢 ۳ حبه سیر رنده شده 🥢 نمک‌ و فلفل سیاه و قرمز 🥢۱عدد فلفل دلمه قرمز 🥢آرد سوخاری نصف لیوان 🔺 برای سیب‌زمینی : 🥢۶ عدد سیب زمینی 🥢۲ ق غ کره 🥢 ۱ لیوان شیر 🥢 مقدار پنیر پیتزا بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 نان لواش ۶ عدد برشته نباشه 🥢گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم 🥢 پیاز متوسط ۳ عدد 🥢 کدوحلوایی چهارصد گرم 🥢 ماست محلی سه قاشق سوپ خوری 🥢 خامه_ترش ۱۰۰ گرم 🥢 سس گوجه ۱۰۰ گرم 🥢 پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم 🥣طرزتهیه : ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با دمای دویست درجه پنجاه دقیقه داخل فر می پزیم پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 برای یک سردست کامل، از ادویه‌های زیر استفاده کنید و اون رو مزه دار کنید: زیره: ۲ قاشق چای‌خوری تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه و روغن زیتون ادویه‌هارو پخش کنید و داخل ماهیتابه با حرارت زیاد، ۳ دقیقه هر طرف رو سرخ کنید. (دیگه روغن نزنید) دو عدد پیاز و ساقه سیر (یا خود سیر) رو مثل من بُرش بدید، به همراه یک تکه چوب دارچین و دو عدد هل، به گوشت اضافه کنید. با حرارت زیاد ۴-۵ دقیقه پخت رو ادامه بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب بزنید. بعد از ۵ دقیقه ۳ لیوان آب بریزید، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید ۴ ساعت بپزه. یک ساعت آخر پخت، باقالی ‌پلو رو درست کنید. برای ۴ نفر: ۳ دقیقه باقالی رو روی حرارت زیاد تفت بدید(۲ لیوان) بعد نصف لیوان آب بریزید تا ۷-۸ دقیقه بپزه و آب تبخیر بشه. حالا ۲ لیوان برنج شسته شده رو اضافه کنید، نمک و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه. بعد از اینکه آب تبخیر شد، ۲ لیوان شوید تازه و روغن رو اضافه کنید، مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه بدید تا دم بکشه. (۴۰ دقیقه) بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c