فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#املت_ماسالا
🥢۲عدد تخم مرغ
🥢 ۲ قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
🥢 ۴-۶ تکه گوجه فرنگی خرد شده
🥢 ۱/۲الاپینو خرد شده (فلفل سبز)
🥢 ۲ قاشق غذاخوری برگ اسفناج خرد شده
🥢 ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
🥢 ۱/۸ قاشق چایخوری پودر زیره
🥢 ۱/۸ قاشق چایخوری ماسالا
🥢۱/۸ قاشق چایخوری زردچوبه
🥢 ۱/۲ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز( ادویه)
🥢 نمک واسه مزه
🥢اسپری روغن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سوسیس_پفکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نیمرو_لانه_پرنده
بفرست واسه همه ی خانومای # کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سمنو_خانگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_رولی
هر بسته ژله با رنگ دلخواه رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه
نصف لیوان بستنی رو به ژله ی گرم اضافه کنین و بذارین با گرمای ژله ذوب بشه
کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و روش نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو توی سینی بریزین و حداکثر 45 دقیقه بذارین تو یخچال
بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین
.
هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه (ولرم هم نباشه کاملا خنک)
کف قالب یا ظرفتون رو چرب کنین و مقداری ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
ژله های رولی رو طبق سلیقه خودتون کف و دیواره قالب بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین ، قالب رو پر کنین و بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه
(اگر قالب رو با ژله های رولی پر کنین و روش الوئه ورا بریزین نیازی نیست تو دو مرحله الوئه ورا بریزین، ولی اگر قالبتون با ژله رولی پر نمیشه یه بار الوئه ورا بریزین و بعد از نیمبند شدنش بقیه الوئه ورا رو بریزین)
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_فرنی_بستنی
✍مواد لازم:
🥢۳ لیوان شیر
🥢 نصف لیوان شکر
🥢 نصف لیوان پودر نشاسته
🥢 یک بسته پودر ژله
🥢 ۳ قاشق پودر ژلاتین
🥢 دو فنجون بستنی وانیلی
🥢 ۴ قاشق خامه صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#نون_خامه_ای
🥣طرز تهیه:
🥢کره 50 گرم
🥢 شکر 1ق چ
🥢 آب 200 میلی لیتر
🔷این سه تارو باهم ترکیب میکنیم میزاریم روی حرارت ملایم تا کره اب بشه وقتی آب شروع به جوشیدن کرد 123 گرم ارد رو یکباره اظافه میکنیم سریع هم میزنیم تا مثل حلوا جمع بشه حدودا دو دقیقه هم میزنیم روی گاز (به این مرحله داغ زدن میگن) سپس خمیر رو توی ظرفی میریزیم میزاریم توی محیط تا کمی خنک بشه بعد خنک شدن 4 عدد تخمه مرغ را دونه دونه به مواد اظافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا تخمه مرغ کاملا به خورد خمیر بره بعد 1/8ق چ وانیل و 1 /8 ق چ بکینگ پودر اظافه میکنیم کاملا مخلوط میکنیم با همزن خمیر باید کاملا حالت چسبناک و براقی داشته باشه
مواد رو داخل قیف میریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با ماسوره شکوفه میزنیم (من از ماسوره روزت استفاده کردم) فر از قبل گرم شده 200درجه سانتی گراد به مدت 30دقیقه میپزیم درآخر ته شیرینی رو با سیخ چوبی سوراخ میکنیم خامه فرم گرفته رو با قیف درون آن میریزیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قرمه_سبزی
✍مواد لازم :
🥢ششصد گرم گوشت با استخون (استخون خیلی به خورشت طعم و لعاب میده)
🥢 نیم کیلو سبزی قرمه پاک شده (شامل تره، شنبلیله، جعفری)
🥢 لیمو عمانی دوتا
🥢 پیاز متوسط یه دونه
🥢 فلفل سیاه وزردچوبه و نمک
🥢 روغن حیوانی یا روغن جامد جمعا چهار قاشق (من کمتر زدم و روغنش کم شد چون نمیخواستم خیلی چرب باشه)
🥢 یک قاشق تخم گشنیز (عطرش محشره)
🥢 یک قاشق شنبلیه ی خشک
🥢 یک لیوان لوبیای پخته شده
برای پخت گوشت حتما آب جوش اضافه کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اسنک
✍مواد لازم:
🥢 ژامبون
🥢 قارچ
🥢 ذرت
🥢فلفل دلمه ای
🥢 پنیر پیتزا
🥢 نون تست
🥢 سس کچاپ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قیمه_سیب_زمینی
✍مواد لازم:
🥢گوشت ۲۰۰ گرم
🥢 برنج ۳ پیمانه
🥢 لپه ۲ مشت
🥢 پیاز نگینی ۲ عدد متوسط
🥢 سیب زمینی ۲ عدد متوسط
🥢 رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
🥢 ادویه اوپاش ۲ ق چ
🥢 آبلیمو ۱ ق چ
🥢 زردچوبه ۱ ق چ
🥢 پودر سیر نصف ق چ
🥢 فلفل سیاه نصف ق چ
🥢 نمک ۱ ق چ
.
🥣طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو با حرارت بالا تفت میدیم تا کمی سبک بشه و بعد گوشت رو باهاش تفت میدیم تا رنگش عوض شه و یه کوچولو سرخ شه.
بعد لپهای که خیس کردیم رو چند بار آبش رو عوض کردیم رو میریزیم و کمس تفت میدیم.
زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.
رب رو داخل یه تابه دیگه تفت میدیم و بوی خامیش که رفت به مواد اضافه میکنیم.
سپس آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم ۲-۳ ساعت بپزه
نیم ساعت آخر پخت خورشت ،ادویه اوپاش و لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و میزاریم تا جا بیوفته.
در آخر میچشیم اگر نیاز بود بهش نمک و آبلیمو اضافه میکنیم و تمام.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آموزش_پیچیدن_دلمه
اینم یه نوع جدید پیچیدن دلمه برگ مو
میتونید مقدار مواد داخل دلمه رو به دلخواه تا دو برابر این مقدار افزایش بدید
امتحان کنید این مدل عالی می شه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#حلوا_زعفرانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c