5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بستنی_زعفرانی
✍مواد لازم:
🥢 شیر ۱ لیوان
🥢 شکر ۱/۲ لیوان
🥢 نشاسته ذرت ۱ ق غ
🥢 گلاب ۱ ق غ
🥢 زعفران دم کرده به میزان دلخواه
🥢 خامه صبحانه ۱بسته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ناگت_مرغ
🥢سینه مرغ نیم کیلو
🥢 پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
🥢 سیر ۴ الی ۵ حبه
🥢 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
🥢 سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
🥢 نمک ۲ قاشق مرباخوری
🥢 فلفل ب مقدار کافی
🥢 پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه)
🔷پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید)
مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن.
روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته
و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرممیکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم.
میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بقچه_بادمجون
✍مواد لازم :
🥢 ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
🥢 ۴ عدد بادمجان
🥢 ۱ عدد پیاز
🥢 زردچوبه
🥢 خلال دندون
🥢 گوجه گیلاسی و زیتونم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#حلوا_گل_سرخ
🥢آرد: نصف لیوان
🥢 روغن و کره:یک سوم لیوان
🥢 پودر گل سرخ :یک سوم لیوان
🥢 گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان پودر قند: یک سوم لیوان
🥢 گلاب :یک سوم لیوان
🥢 پودر هل : یک قاشق چ
🥢 رنگ قرمز خوراکی: چند قطره
🔷ابتدا آرد رو الک كرده،با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، کره رو اضافه کرده و با چند دقیقه تفت میدیم. پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره تفت داده تا بوی خامی بادام از بين بره.مواد رو از روی حرارت برداشته ،یک ربع بعد گلاب رو اضافه کرده وهم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قندو پودر گل رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف بدست بیايد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پیچاق_قیمه
🥢خلال بادام ۱/۳ پیمانه
🥢 کره ۳۰گرم
🥢 پیاز متوسط ۲عدد
🥢 گوشت ۳۰۰گرم
🥢 رب ۱قاشق غذاخوری
🥢 آبغوره ۱قاشق غذاخوری
🥢 نمک به میزان لازم
🥢 زعفران به میزان زیاد
۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ناهار_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کاپ_کیک
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برگر_عدس_وسبزیجات
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#رشته_پلو_با_مرغ
🥢برنج: ۵ پیمانه
🥢 رشته پلویی: ۳ پیمانه
🥢 سیب زمینی: ۲ عدد
🥢 زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
🥢 مرغ : ۱ کیلوگرم
🥢 پیاز: ۲ عدد
🥢 رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
🔷مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#جوجه_کباب_رستورانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#بیسکوییت_تردنمکی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سیب_زمینی_شکم_پر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c